ZuidOostZorg Reviews

Alle 17 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stageperiode
HRM stagiaire (voormalige medewerker) –  Drachten13 oktober 2017
Mijn tweede stageperiode heb ik uitgevoerd bij ZuidOostZorg. Iets heel anders dan Hamilton Bright qua werkwijze en cultuur. Leuk om te ervaren hoe HRM in de zorgt werkt. Een kleinschalige onderzoek uitgevoerd betreft de uitstroomproces binnen ZuidOostZorg.
Pluspunten
Prettige bedrijfscultuur
Minpunten
Grote organisatie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zuidoostzorg
Backoffice medewerker ICT (voormalige medewerker) –  Drachten18 augustus 2017
ZuidOostZorg.
Functie: Servicedesk en Backoffice ICT / Werkplekbeheer.
- Registreren en uitvoeren van 1e en/of 2e lijn ondersteuning en doorvoeren van standaard wijzigingen op ICT gebied.
- In stand houden van ICT- oplossingen en/of –infrastructuur en garanderen van de continuïteit van de ICT dienstverlening conform afspraken met de medewerkers, cliënten en Afdelingen.
- Analyseren van storingen op het eigen vakgebied en adviseren over te nemen maatregelen/(standaard)oplossingen.
- Software testen en installeren voor de betreffende Afdelingen en gebruikers op Windows, IOS, Android(Tablets, PC en smartphones)
- Zorg dragen voor de uitgifte/het beheer van gebruikersautorisatie.
- Zorg dragen voor de inrichting van desktop/werkplek ondersteuning
- Fungeren als vraagbaak voor gebruikers en collega’s.
- Monitoring en controleren van de performance van systemen.
- Service Management Software: Topdesk en Ultimo. ( AfAS / Profit )
Pluspunten
Uitstekende Collega's
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een gezellig en ontspannen huis om in te werken,
Receptioniste/telefoniste (voormalige medewerker) –  Gorredijk16 januari 2017
er is geen dag het zelfde.
je leert elke dag weer nieuwe handelingen.
de directie zie je niet vaak
collega's zijn samen een
dat je onder werkdruk moet kunnen presteren
het is heel afwisselend
Pluspunten
heerlijke lunch kopen voor weinig
Minpunten
dat er nu mensen moeten verhuizen, door sluiting
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vooruitstrevende organisatie, waar het welbevinden van de cliënt voorop staat.
administratief ondersteuning M.D.Z, werkervaring (huidige medewerker) –  Drachten25 augustus 2016
Vooruitstrevende organisatie, met als waarbij je als werknemer wordt uitgedaagd om je door te ontwikkelen. Door een horizontale structuur krijg je de mogelijkheid mee te denken over het welbevinden van de cliënten, hoe je dat in de huidige regelgeving vorm geeft.
Pluspunten
gezellige werksfeer, altijd in ontwikkeling
Minpunten
Overal is wel wat, geen concrete minpunten
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vernieuwend
Instellingskok (voormalige medewerker) –  Drachtn12 juli 2016
De keuken van ZuidOostZorg is zeer vernieuwende betreffend de maaltijden.
Er wordt nl. met biologische producten gekookt en heeft de Nieuwe Nederlandse Keuken omarmt ( geen pakken soep of saus maar alles zelf maken)
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb plezier in mijn werk bij dit bedrijf en ben erg tevreden mee.
helpende (voormalige medewerker) –  Drachten-Ureterp28 juni 2016
Ik ga naar mijn werk met veel plezier en geniet ik erg van.Collega,s zijn ook goed en dat maakt dat mijn werk nog leuker is.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een fijne werkplek
helpende niveau 2 (voormalige medewerker) –  Drachten13 januari 2016
Ben daar als eerst begonnen met werken in de zorg.
Werd netjes ingewerkt door collega,en was een leuke werksfeer .
Heb veel bij geleerd met wondverzorging en in de praktijk met de ADL.
De collega stond overal voor open,als je wat weten wilde.
soms was de band met de bewoners zo sterk,dat bij overlijden het wel eens moeilijk was.
Het leukste van de baan was,het omgaan met de bewoners en het voor hen mogen zorgen .
Waar je veel waardering voor kreeg.
Pluspunten
leuke werksfeer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lerend werkomgeving
stage (huidige medewerker) –  Drachten, FR11 augustus 2015
omdat het stage is, is het voor mij een leer bedrijf.
ik moet nog van alles leren maar het is altijd leuk in de groep!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Oosterwolde, huishoudelijk hulp13 januari 2015
geleerd zelfstandig te werken.
overleggen naar anderen,
ook goed kunnnen samenwerken,
communiseren,
taken uit te voeren,
werken volgens werkvoorschrift.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
projectmedewerker voor het archief (voormalige medewerker) –  Drachten27 november 2014
Zuidoostzorg is een instelling voor dementerende en jong en oudere medemensen die hulpbehoevend zijn.
Ik heb veel plezier bij dit bedrijf ondervonden, ondanks dat ik de Friese taal totaal niet machtig ben.
Iedereen is behulpzaam en hebben zeker gevoel voor humor als het gaat om Groningers Drenten en Friezen, we zitten elkaar altijd in de haren op een leuke en spontane manier veel lol beleefd in de 3 maanden van het project
Pluspunten
Gratis koffie altijd goed
Minpunten
zijn er na mijn inziens niet
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede leersituaties voor HBO-stagiaires.
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Drachten, FR11 november 2014
Er is veel te leren voor HBO-stagiaires. Er wordt een goede leersituatie aangeboden, met veel verschillende verpleegtechnische handelingen. Je wordt goed begeleid bij het doen van je opdrachten. Fijne collega's om mee samen te werken.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lekker de handen uit de mouwen steken en mensen helpen die het werk zelf niet meer kunnen doen.
Huishoudelijke hulp 2 (huidige medewerker) –  Drachten15 mei 2014
Je wordt hartelijk welkom geheten en de cliënt zit al op je te wachten. Na een kort verslag van hoe hij/zij zich voelt en wat hij/zij heeft meegemaakt, ga je met je mouwen opgestroopt lekker aan het werk. Huishoudelijk werk hoeft echt geen straf te zijn. Het goed luisteren naar de verwachtingen en wensen van de cliënt is wat ik geleerd heb.
Het leukste van deze baan vind ik het contact met de cliënten.
Het moeilijkste is misschien het gevoel dat je de mensen in hun eenzaamheid niet kan helpen. Veel cliënten zitten alleen thuis en je weet dat als je weggaat ze dan weer alleen zitten.
Pluspunten
Geweldige waardering.... niet in geld uit te drukken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving
groepsassistent (voormalige medewerker) –  Drachten, FR16 oktober 2013
leuke collega's.
hulp als er wat aan de hand is, alles word snel geregeld.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
iets kunnen betekenen voor ouderen mensen is geweldig
Stagelopen voor opleiding Facilitair medewerkster (voormalige medewerker) –  Gorredijk, FR29 augustus 2013
de dankbaarheid die ouderen mensen je geven als je iets voor hun hebt kunnen betekenen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede begeleiding voor stagiaires
Stagiair  (voormalige medewerker) –  Drachten2 mei 2013
Veel geleerd in korte tijd en altijd hulp gehad van collega's wanneer nodig was.
Goede opbouw van de stage.
Eerste aantal weken bij de activiteiten begeleiding meegelopen. Daarna een aantal weken op de linnenkamer. Ook nog een aantal weken in de keuken meegelopen (cliënten eten brengen, thee en koffie). En zo heb ik hier nog veel meer gedaan in een korte tijd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zuidoostzorg
Chauffeur/planner (voormalige medewerker) –  Drachten21 november 2012
Het bedrijf verzorgd het personeel goed. Je kunt veel uren maken tegen een goed salaris. Ik heb tijdens deze periode geleerd om snel te kunnen schakelen en het oplossen van dagelijkse problemen.
Pluspunten
veel uren tegen een goed salaris
Minpunten
ik heb geen minpunten
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 13Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ZuidOostZorg. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 17 reviews
52
410
35
20
10

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over ZuidOostZorg gesorteerd op locatie