Zozijn Reviews

Alle 14 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sfeer redelijk, management matig
Pedagogisch medewerker (voormalige medewerker) –  Wilp11 april 2018
20 jaar gewerkt. Met vele mooie jaren, maar de laatste tijd veel minder.
Veel dagen werken om aan uren te komen. Balans werk/privé ver te zoeken.
Management is slecht op de hoogte van hetgeen op de werkvloer nodig is en speelt.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Korte werkdagen, slechte vakantieplanning en roosteraars
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Management staat te ver van de werkvloer
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Zutphen4 juli 2016
Het werken met mensen met een beperking geeft enorm veel voldoening. De directe collega's zijn fijn om mee samen te werken.
Over de organisatie en dan met name het management ben ik echter niet te spreken. Zij vergeten dat de clienten echt klant zijn en denken alleen in cijfers/geld en hun eigen positie.
Pluspunten
werken met verstandelijk beperkten
Minpunten
bezuinigingen en hierdoor kwaliteitsverlies
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het leukste van mijn baan
Groepsbegeleider (huidige medewerker) –  Wilp, GE7 oktober 2015
geen dag is het zelfde omdat je met mensen collega's en andere
disciplines werkt dit vind ik het leukste van mijn vak.Ik heb geleerd om geduldig,rustig en stressbestendig te zijn bij calamiteiten en escalaties.Ik vind het prettig om in een team te werken en hecht veel waarde aan mijn collega's want samen moet je het doen.Het moeilijkste van mijn baan vind ik op het moment de bezuinigingen omdat je de clienten meer wil geven en wat nu niet mogelijk is.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teamverbonden
Woonbegeleidster (voormalige medewerker) –  Holten, OV23 september 2015
Op de woning waar ik werkte heerste een heel goede sfeer en men was er zeer collegiaal, natuurlijk waren er wel eens meningsverschillen maar die werden uitgepraat en werd weer verder gegaan.

heb vooral geleerd om met collega,s te werken in verschillende leeftijds groepen je kon jou ervaring doorgeven maar omgekeerd ook weer leren van jongere collega,s

Vond het moeilijk als er een crisis(tijdelijke opvang) kwam met een andere zorgvraag dan waar wij in de praktijk mee werkten.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werkgever
Zorgbemiddelaar/ aanmeldfunctionaris (voormalige medewerker) –  Wilp, GE7 september 2015
Een prettige werkomgeving met veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheden en creativiteit. Lastig was het de steeds moeilijker te verkrijgen van indicaties. Door inspanning en samenwerking met de andere betrokken instanties lukt het verkrijgen meestal wel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke organisatie met een zeer prettige werksfeer
instelling voor VB (voormalige medewerker) –  Wilp, GE24 augustus 2015
Leuke organisatie, waarbinnen ik met veel plezier heb gewerkt. Heel uitdagend, veel aandacht voor eigen invulling, prettige collega's
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stimulerende werkomgeving en collega's
Pedagogisch ondersteuner (voormalige medewerker) –  Zutphen, GE20 juli 2015
Een heel afwisselende baan. Deed met name naschoolse opvang voor kinderen met een beperking.De kinderen maakten dat elke dag weer een bijzonder was, ieder op zijn/haar manier.Met een top team om je heen maakt dit een perfecte baan!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zozijn, een pracht organisatie
Adviseur medezeggenschap cliënten en verwanten (huidige medewerker) –  Wilp, GE9 februari 2015
Een dag bij Zozijn is nooit hetzelfde. Mijn werk als adviseur medezeggenschap brengt me binnen de gehele organisatie in het gehele werkgebied van Zozijn. Ik houd me bezig met begeleiden van verwantenraden, de centrale verwantenraad, voorlichting geven, beleid ontwikkelen, adviezen formuleren voor de bestuurder, organiseren van symposia en thema-avonden.
Beleid uitvoeren, nieuwe trends bijhouden, kortom alles wat met de medezeggenschap van cliënten en verwanten te maken heeft.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
woonondersteuner (huidige medewerker) –  Deventer, OV11 september 2014
Fijne werkplek, helaas ben ik als invalkracht echt een sluitpost geworden.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een klein schalige woonvorm met leuke collega`s
Huishoudelijke medewerker (voormalige medewerker) –  Heeten, OV2 mei 2014
ik heb er een fijne tijd gehad en vondt het erg jammer dat mijn contract naar 2 jaar niet verlengt werdt.Dit door economische reden is mijn contact niet verlengt
Pluspunten
leuke klein schalige woonvorm
Minpunten
De manager is weinig aan wezig op de woning
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
perfecte werkplek waar clienten volledig tot hun recht komen
ondersteuner (huidige medewerker) –  Breedenbroek, GE22 januari 2014
Het leukste aan deze baan is dat elke dag anders verloopt door de verscheidenheid aan mensen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima eerste baan
assistent groepsleider (voormalige medewerker) –  Wilp, GE17 januari 2014
eerste baan met veel mogelijkheden en scholing. er is veel voor de bewoners te doen op eigen terrein, mooi gebied om te wandelen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Soms gestresste, maar gezellige werkomgeving
ondersteuner (huidige medewerker) –  Wilp, GE4 november 2013
rustig blijven
hele leuke collega's
de stress
veel verschillende mensen ontmoeten
Pluspunten
gratis koffie en thee
Minpunten
weinig werk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Zozijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 14 reviews
56
45
31
21
11

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Zozijn gesorteerd op locatie