Zorgwerk Reviews

Alle 51 reviews worden getoond
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk graag met mensen om me heen
Zorg boerderij (huidige medewerker) –  Slootdorp28 juli 2017
Is gezellig je kan je ei kwijt als t nodig is dingen doen wat je leuk vind en soms wel is gezellig weg met ze alle
Was deze review nuttig?Ja 9Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel diensten
Helpende niveau 2 (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid23 juli 2017
Leuke baan waar je zelf kan bepalen wanneer je werkt
Pluspunten
Fexibel
Minpunten
0 uren contract
Was deze review nuttig?Ja 13Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Verzorgende ag. (huidige medewerker) –  Rotterdam3 juli 2017
Het leukste van mijn baan is dat ik zelf kan bepalen wanneer ik ga werken of niet. Ik kan het daardoor goed combineren met school en mijn privé leven.
Was deze review nuttig?Ja 12Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige tijd daar gehad
Thuishulp A (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 mei 2017
Ik ben hier begonnen als dame van net 18 jaar, met 0 werkervaring.
Ik deed voornamelijk het huishoudelijke gedeelte bij de mens die dit zelf niet meer kan door bijvoorbeeld hun leeftijd maar ook door geestelijke of lichamelijke beperkingen.
Door mijn fijne tijd bij zorgwerk heb ik er daarna voor gekozen om verder te leren voor verzorgende IG.
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk waar je veel voldoening uit kan halen
Verzorgende AG (voormalige medewerker) –  Zwolle5 mei 2017
Het fijne van Zorgwerk is dat je via een app je kan inschrijven voor openstaande diensten die je wil werken.
In de thuiszorg werken vind ik persoonlijk, je komt bij de mensen thuis, jij bent op dat moment verantwoordelijk voor de mensen.
Je helpt de mensen waar nodig en je luistert naar hun verhaal.
Ik haal hier veel voldoening uit, luisteren, helpen en zorgen voor vind ik heerlijk om te doen.
Het moeilijkste van in de thuiszorg werken vind ik dat je het probleem niet weg kan nemen, het enige wat je dan kan doen is luisteren.
Was deze review nuttig?Ja 13Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als oproepkracht werd ik op diverse plaatsen te werk gesteld
Helpende niveau 2 (voormalige medewerker) –  Groningen13 april 2017
Ik vond niet zo leuk op diverse instellingen te werk gesteld
Was deze review nuttig?Ja 13Nee 8Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel werk!
Verzorgende IG (voormalige medewerker) –  Groningen27 maart 2017
In de 5 jaar dat ik voor dit bedrijf heb gewerkt ben ik nooit werk te kort gekomen!
Was deze review nuttig?Ja 9Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top uitzendbureau
Begeleidster (huidige medewerker) –  Tilburg8 maart 2017
Alleen maar lof over dit uitzend bureau! Ze hebben super veel werk
Pluspunten
Denken met je mee hebben veel werk
Minpunten
Niets
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede samenwerking gehad
Groepsleidster daklozen opvang (voormalige medewerker) –  Vlaardingen16 november 2016
Zorgwerk en ik hebben elkaar vele jaren eem dienst kunnen bewijzen zorgwerk leverde de diensten ik draaide de diensten :)
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie samenwerking
Restaurant medewerker (huidige medewerker) –  Almere9 november 2016
Zorgwerk is een ideale uitzendbureau.
Ze helpen heel goed met diensten.
Ze bellen altijd.
Ze begrijpen veel situaties
Pluspunten
Je leert nieuwe mensen kennen
Minpunten
Lang reizen
Was deze review nuttig?Ja 10Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ging goed.
Helpende niveau 2 (huidige medewerker) –  Utrecht8 november 2016
Ik heb met plezier bij zorgwerk gewerkt, totdat ik hoorde dat de reiskosten niet werden vergoed. Ik ben toen gestopt en nu zoek ik wat anders.
Was deze review nuttig?Ja 24NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veelzijdigheid
Helpende/ verzorgende AG (huidige medewerker) –  Gouda12 september 2016
In verschillende zorgsectors werkzaam. De zorg heeft meerdere soorten diensten en ik werk ook op al die verschillende diensten. Ik vind het prettig om alleen maar ook samen met collega's te werken. Alleen bijvoorbeeld in de thuiszorg en samen in de Verpleeg/verzorging of GGZ. De veelzijdigheid van het beroep spreekt me daarom ook aan. Verder is zorgwerk erg flexibel want je kunt jezelf inroosteren op wat je interessant vind en ook wanneer je tijd hebt.
Pluspunten
Veel ontwikkelingsmogelijkheden
Was deze review nuttig?Ja 15NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed en betrouwbaar uitzendbureau, zeker aan te bevelen!
Leidster Kinderopvang (huidige medewerker) –  Dordrecht4 juli 2016
Ik werk al enige jaren voor Zorgwerk b.v. en alles gaat altijd goed! Zorgwerk is heel betrouwbaar en doet alles voor tevreden opdrachtgevers en uitzendkrachten!
Pluspunten
Kerstpakket elk jaar voor alle uitzendkrachten.
Minpunten
Geen!
Was deze review nuttig?Ja 14Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn uitzendbureau
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  Dordrecht14 juni 2016
Uitzendbureau komt op voor zijn medewerkers!
Fijn om zelf diensten te plannen via de handige App
Was deze review nuttig?Ja 9Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
respectloos
HZW (voormalige medewerker) –  Emmen8 juni 2016
Ik had eerdere werkgevers ,maar aangezien die OF Duits waren OF eenvoudigweg geen slechte referentie konden geven ,is mijn inschrijving Schaamteloos ongedaan gemaakt.

Tevens kon ik ook voor de kosten opdraaien van de VOG die op de naam van zorgwerk stond en dus niet meer te gebruiken was voor andere werkgevers.

En dan een hele kinderachtige discussie terug krijgen in je e-mail.
Minpunten
transparantie, verdraaien van feiten
Was deze review nuttig?Ja 9Nee 9Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving
Helpende thuiszorg (voormalige medewerker) –  Emmen7 april 2016
heb dit werk 2 jaar met plezier gedaan.
werkte hier parttime
deed alle werkzaamheden als huishoudelijke hulp bij de mensen thuis
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goeie werkgever
Helpende plus (huidige medewerker) –  Apeldoorn25 maart 2016
Zorg werk biedt flexibiliteit je kunt zelf je rooster inplannen.
Pluspunten
Flexibiliteit
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 9Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dit is een uitzendbureau. Prettige mensen en ter zake deskundig
Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Amsterdam28 februari 2016
Ik werk regelmatig voor Zorgwerk in De Makroon en De Driehoven.
Verpleeghuizen, waar ik als eindverantwoordelijke werk.
De Makroon is een prettige werkomgeving.
Open en gesloten PG en 2 afdelingen Somatiek.
De directie is in nauw contact met het personeel op de werkvloer.
Men is nu bezig zelfsturende teams te realiseren.
Dit gebeurt ook in de Driehoven.
Er is 24 uur een verpleegkundige aanwezig.
In die hoedanigheid functioneer ik op beide locaties.
Pluspunten
open sfeer
Minpunten
bereikbaarheid telefonisch kan beter in de Makroon.
Was deze review nuttig?Ja 10Nee 7Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Modern, openhartig en zeer vriendelijk!
Helpende niveau 2 (huidige medewerker) –  Amerongen22 februari 2016
Na mijn inschrijving bij Zorgwerk werd ik direct heel open en prettig benaderd. De vervolgprocedure was kort en duidelijk, zodat ik binnen een week aan de slag kon. Je kunt je werk zeer eenvoudig plannen via de app of de website. Hoe flexibeler je bent, hoe ruimer je mogelijkheden qua uren. Als je in de zorg wilt werken, afwisseling erg leuk vind, en hele brede ervaringen wilt opdoen is Zorgwerk de perfecte match!
Pluspunten
Diensten plannen via een zeer duidelijke app!
Minpunten
Beperkte mogelijkheid om 'vooruit' te plannen (openstaande diensten zijn vaak op zeer korte termijn)
Was deze review nuttig?Ja 17Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
n.v.t
Helpende (voormalige medewerker) –  carel van hoeven16 februari 2016
bij deze bedrijf was heel gezellig met mij collega en je werk samen in een team en je kan net als ik zelf standen en hun heeft veel vertrouwen in hun persoonel
Pluspunten
VEEL BEGRIJPEN VOOR MEDERWERKEN
Minpunten
N.v.T
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 11Rapporteren

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 51 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
4,1
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,7
Bedrijfscultuur
4,0

Reviews over Zorgwerk gesorteerd op locatie