Zorgwerk Reviews

Alle 60 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weinige werk nu in deze periodo van regio van zoetermeer .
Helpende niveau 2 (voormalige medewerker) –  Helpende niveau 25 juni 2018
Ik vind leuk werk bij zorgwerk omdat ik vrijheid heb en kan zelfde bepalen waar en wanneer wil ik werken, prima!, maar helaas weinige werken nu bij mijn regio, en ik heb geen auto en krijg ik opdracht in mijn inbox met afstand van 16, 25, 45 km , wat vind ik jammer, dat kan niet is te ver voor mij, want ik een cursus ook doen in de buurt van mijn regio.
Pluspunten
vrijheid en zelfde bepalen
Minpunten
Nu minder werk bij mijn regio
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Helpende niveau 2 (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 mei 2018
Het ging om een uitzendbureau maar was altijd goed bereikbaar. Veel diensten werden er aangeboden.
Pluspunten
Zelf bepalen wanneer je ging werken
Minpunten
Soms niet op tijd een dienst doorkrijgen
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuke onderneming maar niks voor mij
Zorghulp (voormalige medewerker) –  Dordrecht16 mei 2018
Mee helpen bij andere bedrijven, veel nieuwe ervaringen, redelijk geregeld allemaal, bedrijfscultuur is goed.
Het moeilijkste vind ik dat je van te voren niet altijd weet waar je terecht komt en wat je te wachten staat.
Leukste is veel nieuwe ervaringen.
Pluspunten
gevarieerd
Minpunten
constant verschillende locaties
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijf waar je goed zelfstandig kan werken
Ambulant begeleider (huidige medewerker) –  Emmen30 maart 2018
een prima bedrijf met de ruimte om zelfstandig te werken
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
weinig contact met collega's
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd werk!
Helpende plus (huidige medewerker) –  Rotterdam15 maart 2018
Ik werk nu een jaar fulltime voor zorgwerk en met veel plezier. Het leuke aan zorgwerk is dat je zelf bepaald waar, wanneer en hoeveel uur je werkt.
Dat houd voor mij in dat ik op zoveel verschillende locaties heb gewerkt (ruim 40 V&V huizen).
Iedere werkplek heeft zo zijn eigen werkwijze waardoor je heel veel kan leren..
Je werkt altijd met mensen wat je baan uitdagend houd, het is nooit hetzelfde en achter iedere deur schuilt een ander bijzonder verhaal.
Omdat je met regelmaat terug komt op dezelfde afdelingen leer je zowel de bewoners als je collega's kennen. Je kan zelf kijken waar je het meeste voldoening uit haalt, Voor mij is dat het werken in de PG en Palliatieve zorg.

Je moet er tegen kunnen om met zoveel afwisseling te werken, je moet snel je draai kunnen vinden en het beste uit je diensten halen.. Jij komt immers om te helpen waar op een locatie iemand is uitgevallen.
Ik wordt dan ook altijd onwijs bedankt voor mijn hulp als ik weg ga van de locaties.

Kortom.. waar je ook werkt, je werk blijft hetzelfde maar je omgeving veranderd. Wees jezelf, laat zien wat de klanten aan je hebben, dan kun je dat ook van hun verwachten!
Pluspunten
Afwisselend werk Verdiend goed Wekelijks uitbetaalt Je plant jezelf in via een app - Vrijheid
Minpunten
- Geen reiskostenvergoeding - Geen werk is Geen geld - Regelmatig fouten met uitbetaling van ORT
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer
Helpende niveau 2 (huidige medewerker) –  Amsterdam West13 maart 2018
Doe mijn werk met plezier via zorgwerk en ben tijdelijk
uit de running ivm afwachting van knie-operatie
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Betrokken werkgever die je veel vrijheid geeft.
Begeleider gehandicaptenzorg (huidige medewerker) –  Eindhoven / Tilburg / Breda4 maart 2018
Betrokken werkgever die je veel vrijheid geeft. je bepaald helemaal zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt.
Pluspunten
Altijd mogelijkheden om zaken te bespreken. Snelle reacties bij vragen p/mail.
Minpunten
Niet in elke regio constant veel werk.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke afwisselende werk, waar je wilt werken etc allemaal eigen keuze
Helpende niveau 2 (huidige medewerker) –  Rotterdam31 januari 2018
Het werken bij zorgwerk is erg leuk en afwisselend
Pluspunten
Eigen werk tijden
Minpunten
Kan niet ergens anders solliciteren voor een vaste baan
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Anonieme
VIG (voormalige medewerker) –  Zwolle25 november 2017
Fijn om zelf je uren te kunnen bepalen.
Bij ziekte krijg je idd ziektegeld, maar niet het beloofde bedrag.
Je krijgt erg moeilijk iemand aan de telefoon.
Mocht er een voorval zijn, krijg je absoluut geen steun en wordt je account zonder waarschuwing zelfs geblokkeerd.
Raad aan hier enkel te werken als je echt in werknood zit.
Pluspunten
Zelf uren bepalen
Minpunten
Geen ondersteuning
Was deze review waardevol?Ja 30Nee 11Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Betrouwbare werkgever . Open communicatie.
Begeleider wonen (huidige medewerker) –  Rotterdam11 september 2017
Biedt redelijk werk aan , maar ik wil me horizon blijven verbreden. Bieden ook voldoende cursussen . Wil iets meer regelmaat in de uren werken , bijvoorbeeld 24 uur per week. Antwoord duidelijk op vragen en zijn attent en alert.
Was deze review waardevol?Ja 40Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk graag met mensen om me heen
Zorg boerderij (huidige medewerker) –  Slootdorp28 juli 2017
Is gezellig je kan je ei kwijt als t nodig is dingen doen wat je leuk vind en soms wel is gezellig weg met ze alle
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel diensten
Helpende niveau 2 (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid23 juli 2017
Leuke baan waar je zelf kan bepalen wanneer je werkt
Pluspunten
Fexibel
Minpunten
0 uren contract
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Verzorgende ag. (huidige medewerker) –  Rotterdam3 juli 2017
Het leukste van mijn baan is dat ik zelf kan bepalen wanneer ik ga werken of niet. Ik kan het daardoor goed combineren met school en mijn privé leven.
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige tijd daar gehad
Thuishulp A (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 mei 2017
Ik ben hier begonnen als dame van net 18 jaar, met 0 werkervaring.
Ik deed voornamelijk het huishoudelijke gedeelte bij de mens die dit zelf niet meer kan door bijvoorbeeld hun leeftijd maar ook door geestelijke of lichamelijke beperkingen.
Door mijn fijne tijd bij zorgwerk heb ik er daarna voor gekozen om verder te leren voor verzorgende IG.
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk waar je veel voldoening uit kan halen
Verzorgende AG (voormalige medewerker) –  Zwolle5 mei 2017
Het fijne van Zorgwerk is dat je via een app je kan inschrijven voor openstaande diensten die je wil werken.
In de thuiszorg werken vind ik persoonlijk, je komt bij de mensen thuis, jij bent op dat moment verantwoordelijk voor de mensen.
Je helpt de mensen waar nodig en je luistert naar hun verhaal.
Ik haal hier veel voldoening uit, luisteren, helpen en zorgen voor vind ik heerlijk om te doen.
Het moeilijkste van in de thuiszorg werken vind ik dat je het probleem niet weg kan nemen, het enige wat je dan kan doen is luisteren.
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 11Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel werk!
Verzorgende IG (voormalige medewerker) –  Groningen27 maart 2017
In de 5 jaar dat ik voor dit bedrijf heb gewerkt ben ik nooit werk te kort gekomen!
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top uitzendbureau
Begeleidster (huidige medewerker) –  Tilburg8 maart 2017
Alleen maar lof over dit uitzend bureau! Ze hebben super veel werk
Pluspunten
Denken met je mee hebben veel werk
Minpunten
Niets
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede samenwerking gehad
Groepsleidster daklozen opvang (voormalige medewerker) –  Vlaardingen16 november 2016
Zorgwerk en ik hebben elkaar vele jaren eem dienst kunnen bewijzen zorgwerk leverde de diensten ik draaide de diensten :)
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie samenwerking
Restaurant medewerker (huidige medewerker) –  Almere9 november 2016
Zorgwerk is een ideale uitzendbureau.
Ze helpen heel goed met diensten.
Ze bellen altijd.
Ze begrijpen veel situaties
Pluspunten
Je leert nieuwe mensen kennen
Minpunten
Lang reizen
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ging goed.
Helpende niveau 2 (huidige medewerker) –  Utrecht8 november 2016
Ik heb met plezier bij zorgwerk gewerkt, totdat ik hoorde dat de reiskosten niet werden vergoed. Ik ben toen gestopt en nu zoek ik wat anders.
Was deze review waardevol?Ja 47Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Zorgwerk. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 60 reviews
520
426
310
23
11

Waarderingen per categorie

4,2Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,0Bedrijfscultuur