Zorgpartners Midden-Holland Reviews

Alle 12 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede en gezellige werkplek.
Diverse werkzaamheden (voormalige medewerker) –  Gouda15 december 2017
Leuke collega's, leuke sfeer. Met prima leidinggevende. En onwijs leuk werk.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vrijwilliger kapsalon en activiteitenbegeleiding
Vrijwilliger Vijverhof (huidige medewerker) –  Bodegraven22 augustus 2017
Hartstikke leuk informeel bedrijf, goede sfeer. Elke dag is een verassing door met de clienten die allemaal een ander ziektebeeld/gedrag hebben goede manier om goede omgangsvormen te ontwikkelen.
Pluspunten
Informeel en leuk werk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het samenwerken met collega s geweldig, veel collegialiteit
admi medewerker PO&O (voormalige medewerker) –  Gouda7 maart 2017
een veelzijdige baan die veel creativiteit vergt, het werken in een sterk team was geweldig (afdeling PO&O).
Pluspunten
flexibele werktijden, zodat afstemmen met collega s erg goed ging.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken voor weinig
Helpende niveau 2 (huidige medewerker) –  Gouda22 december 2016
Personeel wordt uitgeknepen je moet op verschillende afdelingen inspringen dit gaat ten koste van de aandacht voor de bewoners! Takenpakket wordt zonder pardon uitgebreid. Werkdruk is hoog. Soms sta je alleen op een afdeling wat erg zwaar is. Collega's zijn niet meer zo vrolijk als voorheen de druk is merkbaar. Veel zieken onder het personeel.
Pluspunten
Leuke bewoners en omgeving
Minpunten
Slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Afdeling assistent zorg (huidige medewerker) –  Gouda3 oktober 2016
Veel ruimte voor persoonlijke contact, Open sfeer, veelzijdig werk, flexibiliteit en voldoening krijgen.
Pluspunten
Voldoening krijgen
Minpunten
Verschillende werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werk op zich vind ik prettig. Steun van leidinggevenden niet altijd naar behoefte.
Verzorgende niveau 3 (huidige medewerker) –  Gouda16 juni 2016
Over het algemeen werk ik met plezier. De toenemende werkdruk door bezuinigingen is steeds meer merkbaar. Helaas heeft dat soms ontevredenheid van bewoners en collega's tot gevolg.
Steun van leidinggevenden is niet altijd naar behoefte. Door de druk waar ook zij onder staan is het soms moeilijk om je behoefte aan 'gehoord worden' los te maken van de onmogelijkheden van hun kant.
De uitdaging is om in de steeds grotere werkdruk, de sfeer fijn te houden, zowel voor bewoners als collega's. Humor doet veel!
Het leukste: als een 'moeilijke' bewoner je bedankt en je naar zich toe trekt voor een zoen op de wang!
Het moeilijkste? Je stinkende best doen maar daar geen waardering voor voelen.
Pluspunten
Dichtbij huis.
Minpunten
Geen vaste uren.
Was deze review waardevol?Ja 15NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werksfeer.
Gastvrouw (huidige medewerker) –  Gouda9 november 2015
Het is fijn om wat te kunnen betekenen voor oudere mensen. Het is altijd gezellig en je kan je goed ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super collega's om mee te werken
Oproepkracht voedingsassistent (voormalige medewerker) –  Gouda, ZH23 oktober 2015
Het werken met ouderen heb ik als zeer prettig ervaren.
Naast mijn diploma als vakdocent lichamelijke opvoeding, vind ik deze doelgroep erg leuk om mee te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede regels
Thuiszorgaanbieder (voormalige medewerker) –  Gouda, ZH23 mei 2015
Probleemgericht werken vanuit de mens die bijzonder centraal staat.
Pluspunten
elke dag verse koffie
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 13Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Huishoudelijke dingen
thuiszorg (huidige medewerker) –  Waddinxveen, ZH18 augustus 2013
Het schoonhouden van het huis waar ik aan het werk ben, want die mensen kunnen het zelf niet door hun ziekte.
Omgaan met mensen.
Zie ik zelden maar zijn goed.
Zie ik zelden omdat ik zelfstandig werk.
Geen.
Omgang met mensen
Pluspunten
waardering
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel clientencontact, telefonisch contact met kantoor
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Gouda11 juni 2013
Het werk bij de cliënten gaf veel voldoening.
Het contact met leidinggevende verliep soepel. Het leukste van de baan was dat ik in overleg met cliënten variabel de werktijden kon indelen.
Pluspunten
Variabele tijden
Minpunten
Alleen 0-uren contract mogelijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Zorgpartners Midden-Holland. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 12 reviews
52
46
33
20
11

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Zorgpartners Midden-Holland gesorteerd op locatie