Zorgpartners Midden-Holland Reviews

Alle 19 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Opzet jaarrekeningen
Stafmedewerker fin. Adm. (voormalige medewerker) –  Gouda2 oktober 2019
Zeer goede werkgever met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf waar veel onderlinge samenhang is en veel buiten het werk samen wordt gedaan
Medewerker Interne Controle (voormalige medewerker) –  Gouda11 juli 2019
Als medewerker interne controle was het lastig om het evenwicht te vinden tussen de controle en daarbij gevonden 'fouten' en het meedenken met de locaties om te voldoen aan de wettelijke eisen.
Pluspunten
heel gezellige mensen met een prima sfeer
Minpunten
Locaties met eigen verantwoordelijkheid sluiten lastig aan bij de algemene lijn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Savelberg-Gouda/- waardering...
Stage PBSD/ en extra gewerkt als M. Welzijn. (voormalige medewerker) –  Gouda18 juni 2019
Mits je zelf assertief en direct bent is het werk zeker leuk om te doen. Ben je dit niet dan zal er over je heengelopen worden door leidinggevende, roosteraars en verschillende collega's die denken 'meer' te zijn wanneer hun diploma hoger qua niveau is dan van diegene met wie ze werkzaam zijn.

Persoonlijk denk ik dat er vooral bij Savelberg veel mis is ten aanzien van de organisatiecultuur. Er heerst een hiërarchische sfeer en dit begint vanuit de leiding en zet zich door in de onderliggende niveaus. Veel mensen nemen ontslag of zijn zoekende naar een andere baan. Meestal lijden de goede krachten onder diegene die het hartst schreeuwen, welke overigens het werk niet beter uitvoeren dan hun mede-collega's.

Een gemiste kans voor een organisatie als deze!!!
Het zou een toevoeging qua ontwikkeling zijn als de angst en hiërarchische cultuur zou omslaan naar een cultuur waar eerlijkheid, echtheid en waarheid centraal zou staan.

De doelgroep... Deze is super!!!
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Cultuur
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht 100%
Verzorgende savelbreg (voormalige medewerker) –  Zuid-Holland savelberg4 mei 2019
Die werkgever van savelberg 7/9 Is zo slecht ik heb nog nooit in mijn leven zo werkgever gezien,Er is altijd probleem weing personen. Wordt geroddeld. Salaris moet je goed opletten.
Pluspunten
Slecht
Minpunten
Slecht
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Revalidatiecentrum fijne werkomgeving
Revalidatie coach (huidige medewerker) –  Gouda3 maart 2019
Werken in team verband, Hulp bieden aan elkaar is pre .
Management staat dicht bij werkvloer en regelmatig werkoverleg.
Veel interne opleidingen mogelijk soms verplicht en soms vrijwillig.
Mogelijkheid tot wisselende diensten. Geen 9 tot 5 mentaliteit
Pluspunten
Sociaal bedrijf interne opleidingen mogelijk
Minpunten
Soms veel werdagen asn een ivm wisselend rooster
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte cultuur
Zorgverlener (voormalige medewerker) –  Gouda19 februari 2019
Er heerst hier geen open cultuur. Veel geroddel en van alles van elkaar vinden. Geen goede communicatie.
Niet aan te bevelen, zowel niet om te werken als te wonen.
Pluspunten
?
Minpunten
Cultuur en
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn team, goede multidisciplinaire samenwerking
Fysiotherapeut (huidige medewerker) –  Gouda12 april 2018
Als fysiotherapeut werk je zelfstandig en in een team op 1 grotere en 1 kleinere locatie.
Veelal multidisciplinair. Het is druk maar met elkaar komen we er wel.
Werktijden in overleg met collega's, en flexibel indeelbaar.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede en gezellige werkplek.
Diverse werkzaamheden (voormalige medewerker) –  Gouda15 december 2017
Leuke collega's, leuke sfeer. Met prima leidinggevende. En onwijs leuk werk.
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vrijwilliger kapsalon en activiteitenbegeleiding
Vrijwilliger Vijverhof (huidige medewerker) –  Bodegraven22 augustus 2017
Hartstikke leuk informeel bedrijf, goede sfeer. Elke dag is een verassing door met de clienten die allemaal een ander ziektebeeld/gedrag hebben goede manier om goede omgangsvormen te ontwikkelen.
Pluspunten
Informeel en leuk werk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het samenwerken met collega s geweldig, veel collegialiteit
admi medewerker PO&O (voormalige medewerker) –  Gouda7 maart 2017
een veelzijdige baan die veel creativiteit vergt, het werken in een sterk team was geweldig (afdeling PO&O).
Pluspunten
flexibele werktijden, zodat afstemmen met collega s erg goed ging.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken voor weinig
Helpende niveau 2 (huidige medewerker) –  Gouda22 december 2016
Personeel wordt uitgeknepen je moet op verschillende afdelingen inspringen dit gaat ten koste van de aandacht voor de bewoners! Takenpakket wordt zonder pardon uitgebreid. Werkdruk is hoog. Soms sta je alleen op een afdeling wat erg zwaar is. Collega's zijn niet meer zo vrolijk als voorheen de druk is merkbaar. Veel zieken onder het personeel.
Pluspunten
Leuke bewoners en omgeving
Minpunten
Slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 33Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Afdeling assistent zorg (huidige medewerker) –  Gouda3 oktober 2016
Veel ruimte voor persoonlijke contact, Open sfeer, veelzijdig werk, flexibiliteit en voldoening krijgen.
Pluspunten
Voldoening krijgen
Minpunten
Verschillende werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werk op zich vind ik prettig. Steun van leidinggevenden niet altijd naar behoefte.
Verzorgende niveau 3 (huidige medewerker) –  Gouda16 juni 2016
Over het algemeen werk ik met plezier. De toenemende werkdruk door bezuinigingen is steeds meer merkbaar. Helaas heeft dat soms ontevredenheid van bewoners en collega's tot gevolg.
Steun van leidinggevenden is niet altijd naar behoefte. Door de druk waar ook zij onder staan is het soms moeilijk om je behoefte aan 'gehoord worden' los te maken van de onmogelijkheden van hun kant.
De uitdaging is om in de steeds grotere werkdruk, de sfeer fijn te houden, zowel voor bewoners als collega's. Humor doet veel!
Het leukste: als een 'moeilijke' bewoner je bedankt en je naar zich toe trekt voor een zoen op de wang!
Het moeilijkste? Je stinkende best doen maar daar geen waardering voor voelen.
Pluspunten
Dichtbij huis.
Minpunten
Geen vaste uren.
Was deze review waardevol?Ja 19NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werksfeer.
Gastvrouw (huidige medewerker) –  Gouda9 november 2015
Het is fijn om wat te kunnen betekenen voor oudere mensen. Het is altijd gezellig en je kan je goed ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 11Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super collega's om mee te werken
Oproepkracht voedingsassistent (voormalige medewerker) –  Gouda, ZH23 oktober 2015
Het werken met ouderen heb ik als zeer prettig ervaren.
Naast mijn diploma als vakdocent lichamelijke opvoeding, vind ik deze doelgroep erg leuk om mee te werken.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede regels
Thuiszorgaanbieder (voormalige medewerker) –  Gouda, ZH23 mei 2015
Probleemgericht werken vanuit de mens die bijzonder centraal staat.
Pluspunten
elke dag verse koffie
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 16Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Huishoudelijke dingen
thuiszorg (huidige medewerker) –  Waddinxveen, ZH18 augustus 2013
Het schoonhouden van het huis waar ik aan het werk ben, want die mensen kunnen het zelf niet door hun ziekte.
Omgaan met mensen.
Zie ik zelden maar zijn goed.
Zie ik zelden omdat ik zelfstandig werk.
Geen.
Omgang met mensen
Pluspunten
waardering
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel clientencontact, telefonisch contact met kantoor
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Gouda11 juni 2013
Het werk bij de cliënten gaf veel voldoening.
Het contact met leidinggevende verliep soepel. Het leukste van de baan was dat ik in overleg met cliënten variabel de werktijden kon indelen.
Pluspunten
Variabele tijden
Minpunten
Alleen 0-uren contract mogelijk
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Zorgpartners Midden-Holland. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 19 reviews
53
49
33
21
13

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,7Management
3,2Bedrijfscultuur

Reviews over Zorgpartners Midden-Holland gesorteerd op locatie