Zorggroep Sint Maarten Reviews

Alle 11 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Contactverzorgende (huidige medewerker) –  Sint Maarten10 maart 2019
Bedrijf is bezig om zich weer beter op de arbeidsmarkt te profileren.
Pluspunten
Werk en prive wordt rekening mee gehouden
Minpunten
Management is niet op de hoogte wat er op de werkvloer allemaal speelt.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
Verpleegkundige niveau 4 (huidige medewerker) –  Heerenveen19 november 2018
fijne tijd gehad, meer dan 20 jaar lang.
Veel verandert door de jaren heen.
Pluspunten
fijne collega`s
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kaliteli sağlık hizmeti veren bir bakımevi
Özel eğitimli Alzheimer hemşiresi (huidige medewerker) –  Hollanda Oldenzaal24 november 2017
Alzheimer hastalarına özel 5* bakım evi.
7 /24 hizmet veren bir bakim evi
Pluspunten
Geziler
Minpunten
Yemeksiz
Was deze review waardevol?JaNee 15Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede zorginstelling.
Verzorgende IG (voormalige medewerker) –  Losser/ Overdinkel10 mei 2017
Prettige zorginstellingen
Goede woonindeling voor steeds meer kleinschalige zorg.
Goede arbeidsvoorwaarden.
Pluspunten
goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
zorgzwaarte bij kleinschaligheid.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Verzorgende (voormalige medewerker) –  Sint Maarten6 april 2016
Ik heb altijd met veel plezier gewerkt bij ZSM . Heb 10 jaar nd gedaan maar door lichamelijke klachten kon ik dat niet meer . Daardoor werd ik boventallig voor mijn werkgever .
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professioneel en gemoedelijke organisatie met goede kernwaarden voor nu en de toekomst.
Leidinggevende functie (huidige medewerker) –  Oldenzaal7 februari 2016
.Prima bedrijf voor diverse woon- en zorgconcepten, veelal voor ouderenzorg, maar ook voor kraamzorg, thuiszorg, revalidatie en behandeling.
De zorggroep biedt een mooie keten van woon- en zorgmogelijkheden zowel via dagbehandeling, thuiszorg als intramurale zorg en ontwikkelt zich op een gezonde toekomstgerichte wijze door.
Zijn, Dorps, Vitaal en Ontplooiiend zijn de kernwaarden, die kenmerkend zijn voor alle bedrijfsonderdelen. Deze identiteit staat krachtig en heeft een specifieke couleur locale in ieder bedrijfsonderdeel/locatie.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 9Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Vrijwilliger (huidige medewerker) –  Denekamp, OV2 december 2015
Er is een gezellige werksfeer. Het doet mij vooral goed dat de collega's en bewoners/clienten heel dankbaar zijn
Was deze review waardevol?JaNee 8Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne en lieve collega's
Maatschappelijk medewerker in de zorg niveau 3 (huidige medewerker) –  Eindhoven21 november 2015
ik werk altijd met plezier en heb veel geleerd tijdens mijn opleiding.
Leuke en fijne collega's
fijne werksfeer.
Pluspunten
het gevoel dat als je bij binnenkomst welkom bent
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn team
verzorgende (voormalige medewerker) –  Zutphen, GE13 januari 2015
leuke sfeer en fijne collega,s, soms merkte je wel de werkdruk van de verzorgenden bewoners kwamen dan laat op de huiskamer. het moeilijkste vond ik het om samen met alle bewoners iets te doen hier heb ik van geleerd dat je beter met de mensen die het willen wat kan gaan doen en diegene die het echt niet willen iets anders aan te bieden.zodat het voor iedereen prettig was.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig sfeer, een hechte familie die er werkt echt dorps.
helpende + (voormalige medewerker) –  Eindhoven / Acht.16 juni 2014
een werkdag bij het antoniushuis kan druk zijn maar je collega's staan altijd voor je klaar. je leert er op verschillende fronten werken zowel intra- als extramuraal. je collega's de directie en de planners (al het werkend personeel) is erg betrokken bij elkaar. Moeilijkste van de baan is dat je bij een bewoner maar een bepaalde tijd krijgt om rond te komen. het leukste is de gezelligheid en alle activiteiten die er zijn.
Pluspunten
gezellige sfeer.
Minpunten
bankzaken gaan niet altijd even goed.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Zorggroep Sint Maarten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 11 reviews
54
44
33
20
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Zorggroep Sint Maarten gesorteerd op locatie