Zorggroep Elde Reviews

13 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 15 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
iedereen van harte welkom
Bestuurder (huidige medewerker) –  Boxtel17 april 2018
Natuurlijk een beetje vreemd om als bestuurder een review te geven. Maar ook ik ga iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk en ben trots op alle medewerkers en onze organisatie. Wil jij je hiervoor ook inzetten, je bent van harte welkom. En nieuwe verfrissende inzichten zijn meer dan welkom.
Pluspunten
gratis bootcamp en heel veel scholingsmogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving
Clientbegeleider (huidige medewerker) –  boxtel15 april 2018
gezellige werkplek, iedereen heeft goed contact met elkaar, de managers, algemeen directeur, de werknemers en schoonmakers. iedereen hoort erbij en iedereen proberen we het gevoel te geven of dat ze thuis zijn.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf met een gezellige en veilige leeromgeving
Logopedist (huidige medewerker) –  Boxtel13 april 2018
Inmiddels een aantal verschillende werkgevers gehad en Zorggroep Elde steekt er met kop en schouders bovenuit!
Een ontzettend fijn en gezellig bedrijf waar ik nog graag tot mijn pensioen zou willen blijven werken. Van cliënten en familieleden hoor ik ook vaak terug dat er zo'n goede sfeer hangt en dat iedereen zo aardig is. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam of je het nu over de schoonmaakster hebt of over de arts. Daarnaast denkt iedereen hard mee met de wensen van de cliënt. Zo krijgt iedereen échte zorg op maat!
Pluspunten
Gratis deelname aan bootcamp in het park
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De kernwaarden van zorggroep elde zijn zeker van kracht en de sfeer erg goed.
Zorgassistent (huidige medewerker) –  Boxtel12 april 2018
Gezellig betrokken team, goede samenwerking en er wordt professioneel gehandeld
Pluspunten
Professioneel tevens persoonlijk contact.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ikvind het fijne organisatie prettige werksfeer
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Boxtel12 april 2018
Mijn ervaring is een fijne organisatie goede communicatie tussen medewerker en management alles is goed georganiseerd en prima geregeld
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
Nvt
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie zorg
Overhead (huidige medewerker) –  Boxtel12 april 2018
Ik werk al ruim 11 jaar bij Zorggroep Elde. Ik voel me er prettig en gewaardeerd. Er is een open en informele sfeer. Het is hartverwarmend om te zien hoe het belang van de bewoners of cliënten telkens voorop staat. Ik werk niet in de directe zorg maar ook in de indirecte zorg staat telkens het belang en de eigen regie van de bewoners voorop. Er wordt geprobeerd met zo min mogelijk middelen zoveel mogelijk te betekenen voor de bewoners. Nu de middelen de komende jaren naar verwachting worden uitgebreid verwacht ik nog meer mooie dingen te zien in de ouderenzorg en bij Zorggroep Elde.

Het fijne aan hier werken vind ik dat ik het gevoel heb dat ik alles kan zeggen en dat er ook geluisterd wordt. Ze staan open voor goede ideeën en veranderingen. Omdat ik niet in de directe zorg werk kan ik mijn uren vaak flexibel inzetten en waar nodig aanpassen op mijn privé. Andersom sta ik natuurlijk ook graag klaar voor mijn werkgever als dat nodig is.

Het minder fijne heb ik nog niet kunnen ontdekken. Het werktempo ligt hoog, er is beperkte overhead maar met z'n allen fixen we het iedere keer toch weer.
Pluspunten
Open communicatie
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werken voor de ZGE!
Receptiemedewerker (huidige medewerker) –  Boxtel12 april 2018
Een ieder die er werkt zijn:
* bevlogen
* gastvrij
* vriendelijk
* geeft goede zorg
Met een instelling "het zijn de kleine dingen die het doen".
Pluspunten
Cursussen en doorgroei mogelijkheden
Minpunten
Wisslende diensten en feestdagen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige en gemoedelijke werksfeer
Gastvrouw (huidige medewerker) –  Boxtel18 februari 2018
Samenwerking tussen verpleging en gastvrouwen is een fijne basis en geeft ruimte om de bewoners ter willen te zijn. Ook het contact met bezoekende familie of vrienden ervaar ik als positief en je voelt je gewaardeerd voor je werkzaamheden.
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
Kan er zo geen noemen.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verpleegtehuis
invalskracht (voormalige medewerker) –  Boxtel11 januari 2018
verpleegtehuis voor mensen met een somatisch aandoening
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig met mijn plezier gewerkt
als leerling van Verzorgende ig (huidige medewerker) –  Boxtel24 november 2016
een goede organisatie. je kan werken met je plezier en als je hulp nodig heeft krijg je meteen. je krijg voor salaris wat in de cao staat.
Pluspunten
wil ze graag de kawalitiet altijd omhoog houden
Minpunten
ik heb het niet
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkplek.
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Boxtel en Liempde2 november 2016
een hele fijne manier van werken aangezien je word ingezet waar jij het beste past en ik ben altijd bij aardige en propere cliënten geplaatst.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
planning
Planner (voormalige medewerker) –  Boxtel, NB21 augustus 2014
Het verwerken van de planning van verplegend personeel en huishoudelijk personeel
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 8Rapporteren

Zie meer reviews over Zorggroep Elde

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Zorggroep Elde. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,3
Gebaseerd op 15 reviews
57
47
30
21
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,3Doorgroeimogelijkheden
4,0Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Zorggroep Elde gesorteerd op locatie