Zorggroep Charim Reviews

Alle 18 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig team maar management matig
verzorgende (huidige medewerker) –  Veenendaal27 januari 2019
Je behoort je aan te passen aan management. Zijn niet flexibel en meegaand.
Pluspunten
Je hebt kanen om opleiding te volgen.
Minpunten
Weinig samenwerking management en zorgverleners.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer slechte werkgever
Verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Veenendaal13 januari 2019
Achterlijk hoge belasting op somatische afdeling, bij aangeven bij de teamleider was de reactie dat ik me minder verantwoordelijk moest voelen (?) Steeds meer taken erbij en niet meer uren, hoe dan? En op de koop toe nog een verrot team worden genoemd. Was zo klaar met deze organisatie, vind het triest voor de mensen die zo behandeld worden door een zorgorganisatie! Niemand raad ik zorggroep Charim aan al zorginstelling!!
Pluspunten
niets
Minpunten
stress, zeer hoge werkdruk, teamleider die niet functioneerde en een totaal niet luisterend oor van de directie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Facilitair medewerkster (huidige medewerker) –  Woudenberg20 augustus 2018
Ruimte voor flexibiliteit
Team dat voor elkaar klaar staat
Afwisseling altijd mogelijk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht organisatie
Verzorgende 3 IG (voormalige medewerker) –  Veenendaal17 juli 2018
slechte organisatie! het is goed om daar te werken alleen ze zorgen niet voor hun medewerkers. ik was ziek geworden op werkvloer en kreeg geen cent en werd ook niet door de organisatie behandeld
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positieve werksfeer, Fijne collega's
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  Zeist8 juni 2017
Een typische dag is dat we beginnen met een kop koffie en samen de dag doorbrengen om de clienten goed te helpen. een fijne instelling met fijne mensen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werklocatie
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  Veenendaal3 november 2016
Prima sfeer
Doorgroeimogelijkheden
Collegialiteit wisselend
Fijne teamleider
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer tussen collega's
Directiesecretaresse (voormalige medewerker) –  Veenendaal18 april 2016
Leuke tijd gehad bij een leuk bedrijf. Helaas stopt het door mijn tijdelijke contract.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende en veelzijdige functie
Medewerkster administratie PO&O (voormalige medewerker) –  Veenendaal, UT28 mei 2015
Helaas moet ik vanwege reorganisatie Zorggroep Charim verlaten. Met veel plezier samengewerkt met collega's.
Pluspunten
Veelzijdigheid functie
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 13Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen stabiele organisatie
zorg (huidige medewerker) –  Veenendaal5 december 2014
Ik ben al 10 jaar werkzaam in de ouderzorg en heb met veel plezier voor de cliënten gezorgd.
Helaas zit Charim midden in een reorganisatie!
Veel stabiliteit is er dus niet.
Pluspunten
leuk werk
Minpunten
stress door de reorganisatie
Was deze review waardevol?Ja 62Nee 5Rapporteren

Reageer – 26 april 2015

Charim is niet goed bezig voor de werknemers en dat is heel jammer!
Vooral nu zij middenin een reorganisatie zitten, gaat het er hard aan toe.
Charim adverteert steeds over het feit dat zij een christelijke organisatie zijn en dat zij toegewijd zijn, maar daar is totaal niets van te merken en dat is jammer.

Reageer – 10 mei 2015

Eerlijkheid duurt het langst, maar bij Charim gaat het er niet altijd eerlijk aan toe en dat is heel jammer!

Reageer – 29 maart 2015

Wat heel vreemd is bij Charim, is dat er heel veel mensen op straat zijn gezet en nu staan er gewoon weer vacatures voor die functies in de kranten en dat vind ik niet kunnen!
Zo ga je niet met je medewerkers om, maar het zal wel weer met geld te maken hebben!!

Reageer – 9 maart 2015

helemaal mee eens!
Charim is niet goed bezig met de medewerkers...er worden zomaar goede medewerkers op straat gezet , die juist zo goed functioneren!

Reageer – 26 april 2015

ik lees net in de krant, dat het aangevraagde ontslag voor 80 werknemers van Charim niet is goedgekeurd door het UWV....zegt genoeg

Reageer – 14 maart 2015

Helemaal mee eens!
Zou ook niet snel mensen aanraden om hier te gaan werken i.v.m. de reorganisatie!!
Heb er zelf ook gewerkt en het is jammer dat je bij Charim niet altijd serieus genomen wordt door de "hoge pieten"

Reageer – 30 mei 2015

Als je een fijne werkplek wilt hebben, moet je niet bij Charim werken, daar ben je een nummer!
Dat zie je nu maar weer..er worden zomaar mensen ontslagen, maar Charim krijgt er geen toestemming voor;)
Het vervelende is dat er veel mensen overspannen thuis zitten, die boventallig werden verklaard!!
Ze zijn al vaker in het nieuws geweest...er wordt ook veel geïntimideerd!!

Reageer – 29 maart 2015

Ik ben het er ook mee eens.
Zelf werk ik ook bij Charim, maar het draait allemaal om geld en niet echt om de zorg!!
Jammer dat de mensen op kantoor niet weten wat de medewerkers op de werkvloer allemaal doen en dat kun je zeker merken in de dingen die op kantoor verzonnen worden;(
Jammer dat er ook weinig is te merken van het " toegewijde" en "christelijke", waar Charim juist zo mee adverteert om medewerkers en cliënten te werven.
Ik zou het ook niet aanraden om hier te gaan werken.

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een geweldige werkervaring opgedaan
Hostess (huidige medewerker) –  Veenendaal, UT29 oktober 2014
Ik heb er ontzettend veel geleerd vooral om met de dag te leven en genieten.
Een mensenleven kan broos zijn
Een typische dag is er een die onvoorspelbaar is .
Met collega heb ik altijd goed en plezierig meegewerkt
Het moeilijkste van deze baan is dat je de mensen die je altijd met passie heb verzorgd moet loslaten
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 18Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Overal en nergens
verzorgende IG (voormalige medewerker) –  Veenendaal, UT4 juni 2014
In de flexpool werk je steeds overal een paar uurtjes.
voordeel je komt overal, en leert je snel aan te passen.
Pluspunten
je doet veel ervaring op
Minpunten
geen vaste collega's of locatie of uren
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk graag met mensen en geef graag advies etc.
verzorgende (huidige medewerker) –  veenendaal29 mei 2014
Start met overleg collega's.
ECD lezen problemen op de werkvloer.
Starten met medicatie uitdelen en ingeven , bloedsuikers controleren,
insuline prikken en urine strippen.
Daarna verzorging van bewoners wassen en aankleden en wondverzorging etc.
Koffie pauze overleg met collega's.
Telefoneren met artsen , familie , apotheek en andere hulpverleners
medicatie uitdelen etc.
Pauze met collega's overleg en gezellig samen zijn.
Bewoners naar bed helpen , gesprekken voeren met bewoners,artsen ontvangen overleg met hulpverleners.
ECD verslag uit brengen over de bewoners, artsen , medicatie, ziekten, en calamiteiten.
Om flexibele met mensen om te gaan zowel bewoners , familie en hulpverleners.
De werkdruk dat alles tegelijk komt bv. sterfgeval en een valpartij met ziekenhuis opname
Het leukste is dat je met mensen omgaat dit is erg boeiend
Pluspunten
zelfstandig werken met mensen en ze helpen waar dat nodig is
Minpunten
onregelmatige diensten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 13Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke bewoners en collega's
Verzorgende individuele gezondheidszorg (ig) (voormalige medewerker) –  Rhenen, UT18 maart 2014
ik heb gewerkt op een pg afdeling met kleinschalig wonen.
ik vind dit heel leuk
je werk veel alleen en moet andere huisjes ook nog helpen.
Pluspunten
leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 21Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer gezellig en prettige werkomgeving
medewerker restauratieve dienst (huidige medewerker) –  Zeist, UT19 september 2013
Ik heb daar zeer leuke en prettige jaren gehad. en daar denk ik nu nog steeds zo over. En ik werk er nog steeds met plezier!
Pluspunten
kerstpakketten, gratis drinken, goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
geen gratis lunch
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 32Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vriendschappelijke werksfeer met collega's en bewoners onderling
Receptioniste/gastvrouw bij Elim (voormalige medewerker) –  Amerongen11 juni 2013
Ik heb hier erg fijn gewerkt. Mijn ontslag had te maken met de reorganisatie binnen het facilitair bedrijf binnen Zorggroep Charim
Pluspunten
Prettig contact met collega's, bewoners, gasten
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 24Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
n.v.t
Assistent Manager Bedrijfsbureau (huidige medewerker) –  Veenendaal27 september 2012
Mooi bedrijf waar ik mijzelf goed heb kunnen ontwikkelen. Veel vrijheid om zelfstandig te kunnen werken.
Pluspunten
n.v.t.
Minpunten
n.v.t.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 19Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pretiige werksfeer en mogelijkheden tot ontwikkeling
Facilitair eerste verantwoordelijke (voormalige medewerker) –  Amerongen6 juli 2012
Een dag indeling was van te voren niet te maken door de wisseling van de vele werkzaamheden, die het werk daardoor heel afwisselend maakte. In bijna tien jaar tijd heb ik me opgewerkt van de huishoudelijke dienst tot leding gevende facilitair en heb in alle lagen van de afdeling gewerkt, zowel mee gewerkt en als leidinggevende.
Ik had een goede band met mijn collega's, nog steeds.
Het was een baan die erg veel leuke kanten had, het oplossen van problemen (klachten van bewoners) maar soms ook het niet kunnen oplossen van deze problemen voor met name de bewoners, omdat je ze alles gunt op hun leeftijd.
Ik heb met erg veel plezier bij Elim gewerkt.
Pluspunten
lekker dichtbij huis
Minpunten
dat ik vanwege de reorganisatie ontslagen ben.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 25Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Zorggroep Charim. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,1
Gebaseerd op 18 reviews
51
45
39
21
12

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,7Management
2,9Bedrijfscultuur

Reviews over Zorggroep Charim gesorteerd op locatie