Zorggroep Almere
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Zorggroep Almere Carrières en werk

Over ons
Missie en visie
Zorggroep Almere voelt zich verantwoordelijk voor een goed en breed aanbod aan zorg en dienstverlening, dichtbij, in de wijk waar mensen wonen. Zoveel mogelijk in de thuissituatie, en waar dat niet meer mogelijk is, in gastvrije woonzorgcentra. Wij willen de toegankelijke en betrouwbare partner blijven voor de inwoners van Almere.
 – meer... De partner, die dichtbij hun persoonlijke vragen staat en ondersteunt bij het vinden van een passende oplossing. Wij doen dit zelfstandig waar mogelijk en slaan de handen ineen met andere (vrijgevestigde) eerste- of tweede lijnsaanbieders. Daarnaast bundelen we op het terrein van innovatie en kennisdeling de krachten met partners binnen en buiten Almere. Samen maken we ons sterk voor de gezondheid van alle Almeerders.


Mensgerichte zorg

Zorgroep Almere is één van de grootste werkgevers van Almere. Onze medewerkers zetten zich elke dag optimaal in voor onze cliënten. Zowel in de zorg als in de ondersteunende diensten. We willen mensgerichte zorg realiseren. Het belangrijkste element is aandacht. Aandacht bij alles wat we doen, voor alles wat we doen en in alles wat we doen. Het betekent: tevredenheid en inspiratie in het werk, meer werkplezier en motivatie. En vooral: meer welzijn en welbevinden voor onze cliënten.Werken bij Zorggroep Almere

Bij Zorggroep Almere voelen we ons verantwoordelijk voor een goed en breed aanbod aan zorg en dienstverlening, dichtbij, in de wijk waar mensen wonen. We werken vanuit gezondheidscentra en woonzorgcentra verspreid over heel Almere. Daarnaast hebben we een centrum voor geriatrische revalidatie en een Geriatrisch Expertisecentrum.


In onze gezondheidscentra vind je de huisartsenteams, apotheekmedewerkers en medewerkers van de wijkverpleging. Daarnaast bieden we in veel centra verloskundige zorg en fysiotherapie. We werken zoveel mogelijk samen (multidisciplinair) om zo onze cliënten de best mogelijke zorg bieden. Zorg waarbij de mens voorop staat. Dat is waar we als Zorggroep Almere voor staan. Onze medewerkers bepalen in belangrijke mate onze kwaliteit. Hun vakmanschap, passie voor het vak en plezier in het werk is hierbij van doorslaggevend belang.


Bij Zorggroep Almere vinden we het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen en wij willen dit ook voor je faciliteren. Daarom bieden we ruimte voor het ontwikkelen van je competenties en hebben we aandacht voor je loopbaanontwikkeling binnen de organisatie. Dus, ben jij een gepassioneerde zorgverlener die gericht is op ontwikkeling en ben je vriendelijk, aansprekend en aanspreekbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Zorggroep Almere te werken?

3,9
Werk-privébalans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,6
Doorgroeimogelijkheden
3,7
Management
3,8
Bedrijfscultuur