ZONZORG Reviews

Alle 16 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk
Huishoudelijk medewerkster (huidige medewerker) –  Almere17 juli 2019
Geweldig om met ouderen te werken.
Ik geniet er nog steeds van.
Pluspunten
Kan zelf je werktijden bepalen en hoeveelheid
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte organisatie
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Almere10 juli 2019
Gemaakte afspraken worden niet nagekomen, er wordt slecht gecommuniceerd, je wordt slecht betaald voor zwaar werk, nauwelijks reiskosten
Pluspunten
Leuke cliënten
Minpunten
Uurloon, geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) –  Almere9 juli 2019
Echt een hele slechte werkgever houd zich niet aan de afspraken vergeet cliente in telichten als er veranderingen zijn en ga zo maar door
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onder de mensen
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  almere2 september 2018
je komt met veel verschillende mensen in aanraking en dat is erg leuk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer slechte afhandeling van de gemaakte afspraken
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Almere29 augustus 2018
als je een cliënt verplaatst naar een andere dag, zie je dat niet terug in je rooster. Kantoor personeel geeft steeds het computer systeem de schuld.
Pluspunten
3
Minpunten
7
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede thuiszorgorganisatie
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Amsterdam Oost15 maart 2018
Goede zorg en aandacht voor de wensen van de cliënten en medewerkers.
Pluspunten
goede communicatie binnen organisatie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
makkelijk te combineren
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Bodegraven1 augustus 2017
Een leuke baan die makkelijk te combineren is met met de dagelijkse dingen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lieve ouderen mensen.
Huishoudelijk hulp (huidige medewerker) –  Almere1 november 2016
Het is erg gewaardeerd werk, en heel leuk werk om te doen. De mensen zijn ook erg zorgzaam.
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen doorgroeimogelijkheden.
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Almere30 oktober 2016
Geen doorgroeimogelijkheden voor de huishoudelijke hulpen bij dit bedrijf.
Planning is vaak niet op de hoogte van de werkzaamheden van de hulp.
Pluspunten
Fijne cliënten die jou wel waarderen. Je werkt zelfstandig.
Minpunten
Opgebouwde vakantie uren worden afgetrokken wanneer er verplichte feestdagen zijn.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Betrouwbare organisatie
Huishoudelijk Medewerker (huidige medewerker) –  Almere4 maart 2016
De ervaring(en) met Zonzorg leert mij dat het een organisatie is met korte lijnen: met vragen kan ik snel bij de juiste persoon terecht, voor nieuwe adresjes word ik snel en netjes benaderd.

Ik kan daarnaast altijd mijn eventuele feedback kwijt en als er problemen zijn, worden deze altijd zo goed als mogelijk verholpen.
Pluspunten
Betrouwbaar
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn eerste ervaring met mensen werken.
Psychosociaal werkster (voormalige medewerker) –  Almere, FL16 juli 2015
Het was leerzaam, maar wel lichamelijk zwaar werk.
Je hebt de mogelijkheid om samen met cliënten leuke dingen te ondernemen, de dagjes uit waren geweldig om te ondernemen en daar deed je het voor. Persoonlijk contact was hoog.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer slechte werkervaring
huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) –  Zeist, UT3 november 2014
zeer slechte ervaring mee gehad,waren alleen bezig met zichzelf en hadden totaal geen oog voor mij als medewerker.
Communiceren met medewerkers is ze vreemd
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige samenwerking leuke werksfeer.
Huishoudelijk hulp (huidige medewerker) –  Zeist, UT10 juli 2014
het is prachtig om gewaardeerd te worden door de oudere mensen!!
Pluspunten
ontmoet leuke mensen
Minpunten
0 uren contract
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken met verschillende mensen spreekt me aan
Helpende (voormalige medewerker) –  almere27 januari 2014
Je leert omgaan met verschillende mensen, geduldig zijn is mijn sterke punt.
Pluspunten
Doorgroei mogelijkheden
Minpunten
Je ziet je collega's weinig
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is erg leuk om met oudere mensen te werken,maar ik ben nu toe aan een hele nieuwe ervaring.
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Gouda31 januari 2013
Het is een goed bedrijf alleen kunnen ze op kantoor naar mij mening wat beter met elkaar communiceren er loopt nog weleens wat langs elkaar heen.
Pluspunten
leuke clienten
Minpunten
slecht salaris
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ZONZORG. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

2,9
Gebaseerd op 16 reviews
53
43
34
21
15

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,2Doorgroeimogelijkheden
2,7Management
2,8Bedrijfscultuur

Reviews over ZONZORG gesorteerd op locatie