Ziengs Reviews

Alle 27 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige omgeving
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Oldenzaal5 maart 2019
Bij Ziengs Oldenzaal leer je echt je klanten te kennen en de verkoop te boosten. Door begeleiding en goed contact met je collega's krijg je constant op een positieve manier feedback en weet je hoe je jezelf moet ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
iedere dag is anders
Hoorn van verkoopmedewerkster tot filiaalmanager (huidige medewerker) –  Hoorn31 januari 2019
zeer veelzijdig. Je bent de hele dag met diverse taken bezig en van belang dat je flexibel bent in uren en dagen.
Je werkt nauw samen binnen je team, maar ook in samenwerking met omliggende filialen.
klantcontact is van groot belang.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Bedrijfsleidster (voormalige medewerker) –  Zevenaar28 juli 2018
leuke afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werkomgeving met mooie producten en fijne collega's
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Ermelo28 mei 2018
prettige werkomgeving met mooie producten en fijne collega's
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een sfeer volle gezellige familie winkel
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Hoogeveen30 november 2017
ontzettende leuke afwisselend baan. geen dag is het zelfde
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige sfeer
Financieel administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Assen19 oktober 2017
Mijn werkervaring als een stagiair bij het hoofdkantoor van Ziengs schoenen was leerzaam en leuk. Een goed team en altijd werk genoeg.
Pluspunten
Sfeer
Minpunten
Pauzes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk gezellig team
Verkoopster (parttime) (huidige medewerker) –  Rijssen6 september 2017
Leuk en gezellig team, na al die jaren niet door kunnen groeien naar meer vaste uren!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne en gezellige werksfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Nijmegen9 augustus 2017
altijd met heel veel plezier gewerkt en er werd zeker met je meegedacht
Pluspunten
openheid en gezelligheid
Minpunten
weinig vrijheid van boven
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzaam
Fulltime Verkoopmederwerkster (voormalige medewerker) –  Barneveld7 augustus 2017
Verkoop is wel iets wat mij aanspreekt en leuk vind maar in een winkel(tussen 4 muren) is niet zo mijn ding.
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
te rustig
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leerzame werkomgeving.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Delft2 augustus 2017
Om te beginnen zijn de collega's binnen het filiaal Delft heel fijn om mee samen te werken. De filiaalmanager is heel begripvol maar weet ook wanneer ze serieus in moet grijpen. Je leert alles binnen het bedrijf als jij je als personeel ook goed inzet, zo is dat ook bij mij gebeurd. Op een normale doordeweekse dag ben je vooral bezig met opdrachten die er gedaan worden. als er klanten binnenkomen staan die direct op nummer 1. In het weekend draait het 100% om de verkoop.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was prima, alleen weinig respect onder collega's,
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Heerenveen26 mei 2017
Door de filiaal manager geen geldige tijd gehad, de rest van de collega's waren wel leuk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen goede werksfeer en onpersoonlijke benadering
Administrateur (voormalige medewerker) –  Assen6 maart 2017
Op zich een leuk bedrijf alleen de sfeer werd steeds minder directie denkt alleen aan zichzelf en niet aan het personeel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb veel kennis bij Ziengs in de loop van de jaaren opgedaan en mijn nederlandse taal beheersing is aanzienlijk verbetert.
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Middelburg4 januari 2017
Ik heb met veel collega's gewerkt en in de jaren heeft onze team paar keer verandert.
Het leukste van de baan vind ik klanten helpen en uitstekende service bieden ook in andere talen.
Het moeilijkste vind ik voor mijn zelf opkomen.
Minpunten
slechte planning en communicatie van de leidinggevende naar de medewerkers toe
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saai werk met een te laag loon.
verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  haarlem4 januari 2017
Je hebt hier geen doorgroei mogelijkheden. Bovendien krijg je erg weinig betaald voor het aantal dat je verkoopt (geen bonussen) en er is te weinig pauze.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Te weinig loon, te weinig pauzes
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer bij een leuke keten
Assistent Storemanager (huidige medewerker) –  Zeist14 april 2016
Ik werk al 5,5 jaar met heel veel plezier voor Ziengs. Er zijn veel mogelijkheden en je kan blijven groeien. Onderling in ons filiaal en de andere filialen is er leuk en goed contact. Er komen veel leuke klanten over de vloer die ook terug komen om weer door jou geholpen te worden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's, leuk werk
schoenenverkoopster (voormalige medewerker) –  Roermond, LI4 oktober 2015
Collega's maken het werk extra leuk. Goede werksfeer, leuk werk. Verkopen en een goede babbel hebben zorgt voor positief resultaat.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Webshopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Assen, DR27 juli 2015
Gezellige werksfeer, leuke collega's, flexibel, goede werktijden, niet zwaar werk.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige gemoedelijke werksfeer
parttime schoenverkoopster (huidige medewerker) –  Nijverdal, OV24 november 2014
Ik houd van me baan bij ziengs schoenen.Het is altijd gezellig omdat je ook met klanten werkt is iedereen altijd goed te pas op de werkvloer
Pluspunten
pers korting
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's en gezellige klanten
assistent-bedrijfsleider (huidige medewerker) –  Deventer, OV27 juni 2014
In deze functie vind ik het contact met de klanten het leukst. Mijn doel is de klant zo goed mogelijk te helpen. Dit doe ik vooral door goed te luisteren naar de klant en de klantbehoeftes te achterhalen. Ik wil dat de klant helemaal tevreden de winkel verlaat. Samen met mijn collega’s zorgen we ervoor dat de klant fan van Ziengs wordt en speciaal voor ons en onze goede service terug komt.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer
verkoopster schoenen (voormalige medewerker) –  IJmuiden, NH8 april 2014
word je dingen duidelijk uitgelegd voor het werk
targets behalen motiveert je de druk wordt wel wat hoger
Pluspunten
leuke ervaring
Minpunten
erg rustig soms
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 7Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Ziengs. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 27 reviews
54
414
37
22
10

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Ziengs gesorteerd op locatie