Ziengs
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Ziengs Carrières en werk

Over ons
Ziengs is een oer-Hollands bedrijf en kenmerkt zich als één van de grootste schoenenwinkels van Nederland.

Als echt familiebedrijf is Ziengs op 1 oktober 1946 opgericht door Berend Ziengs als een schoenmakerij met een klein winkeltje. Inmiddels is het al vele jaren in handen van zijn zoon Henk Ziengs. Met inmiddels 81 eigen winkels en een webshop,
 – meer... Topmerk Schoenen (TMS) vestigingen, Ecco stores én Tamaris Stores, is Ziengs een belangrijke speler op de Nederlandse schoenenmarkt.

Er zijn ruim 1000 medewerkers die iedere dag opnieuw hun uiterste best doen om de klant met een tevreden gevoel huiswaarts te laten keren. Dit doen zij door het enthousiast delen van hun vakkennis op het gebied van schoenen met een servicegerichte instelling én met een grote glimlach.Elk seizoen weer biedt Ziengs een frisse eigentijdse collectie schoenen voor het hele gezin! Op het gebied van kinderschoenen heeft Ziengs vanaf de leeftijd van 6 maanden schoenen in de collectie, onder andere van de merken Giga en Shoesme. Op het gebied van damesschoenen heeft Ziengs voor elke gelegenheid een ruim aanbod, hierbij valt te denken aan merken als Gabor, Esprit, Linea Zeta en S. Oliver. Ook voor de heren is er een uitgebreid assortiment, met onder andere merken als Floris van Bommel, Invinci, Van Lier, Panama Jack en Vertice. Naast de verkoop van deze bekende gerenommeerde merken zijn er ook eigen merken ontwikkeld, gericht op iedere levensfase. Een kleine greep uit de collectie eigen merken: Ann Rocks, Cellini, Feyn, Muyters en Vertice. De brede schoenencollectie staat garant voor een perfecte pasvorm en een goede kwaliteit.
 – minder
Waarom solliciteren

Hoe is het om bij Ziengs te werken?

3,5
Werk-privébalans
3,0
Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,9
Doorgroeimogelijkheden
3,1
Management
3,6
Bedrijfscultuur