Zeeman Reviews

166 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 368 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mogelijkheid veel kennis op te steken
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Coevorden16 november 2018
Als stagiaire heb ik hier veel geleerd en ook een boel in de praktijk mogen brengen wat ik op school geleerd heb.
Pluspunten
Leuk team
Minpunten
/
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
2 maanden werken voor dat je je loon krijgt. Onzin
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 september 2018
Zeeman zegt zelf dat hij niet geloofd in een multiculturele samenleving. Dat is precies waar ik me om zorgen maak. Zoveel Marokkaanse en Turkse meiden die daar werken. Heb respect voor je zelf. En ga nooit werken voor een racist.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 12Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
saai om te werken
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg3 augustus 2018
geen gezellige werksfeer om te werken. lange dagen
Pluspunten
geen
Minpunten
lange dage weinig pauze
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, maar uitbuiting door het hoofdkantoor.
Weekendmedewerker (huidige medewerker) –  Bussum21 juli 2018
De collega's hier zijn de leukste mensen met wie je kunt werken, maar het loon is ontzettend laag voor de werkzaamheden die je moet verrichten. De koffiepauzes worden niet uitbetaald en als je vrij wilt moet het een maand van te voren worden aangevraagd.
Pluspunten
personeelskorting, collega's
Minpunten
loon!!!
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerbedrijf
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Raalte19 juli 2018
goed leerbedrijf. leuke collega's. klantvriendelijk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werkten voor weinig loon
Bedrijfsleidster (voormalige medewerker) –  Anoniem27 juni 2018
Ik heb er 8 jaar gewerkt, van weekendhulp tot manager. Erg veel filialen gezien en gewerkt. Overplaatsen gebeurd erg vaak dat is niet fijn.
Veel vracht elke week, flink doorwerken. 2 x per jaar balansen, wederom veel overwerken wat niet werd uitbetaald.
Het kwam ook vaak voor dat als je op je werk kwam er een filiaal problemen had je weer naar je auto kon en in een ander filaal aam het werk moest.
Pluspunten
Leuke collega’s
Minpunten
Lange dagen, weinig loon
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Zeeman (voormalige medewerker) –  Haaksbergen8 mei 2018
Erg leuk om te werken. Leuke sfeer. En heb er veel geleerd.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Naaldwijk24 april 2018
Ik vond het daar gezellig want er werken hele leuke mensen.
Pluspunten
Personeelskorting
Minpunten
Weinig vrij krijgen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Zeeman (voormalige medewerker) –  Den Haag16 april 2018
collega's waren fijn om mee te werken en tonen respect als ik bijvoorbeeld een zware dag had . Leuke werktijden .
Hoe je een winkel mooi kan maken en dat je veel verkoopt .
Hoe je aan de kassa moet staan
zware dozen tillen
Het was daar altijd gezellig
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
niks
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuke ervaring
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Emmen20 maart 2018
ik had het niet naar mijn zin bij de zeeman ze snapte me prive situatie niet waardoor ik er met de pet naar ging gooien op mijn Stage
Pluspunten
goeie Collega's
Minpunten
werkzweer
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zeist16 maart 2018
Het grote pluspunt was dat je nooit het zelfde deed en dat de collega's heel aardig waren. je krijgt de kans om door te groeien.
op een aantal minpunten na een leuke baan!
Pluspunten
goede werkingzaamheden afwisseling, leuke collega's, goede doorgroeimogelijkheden
Minpunten
zelf betalen gedurende je pauzes, management was niet heel aardig
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig, maar veel geroddel
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Ter Apel13 maart 2018
De sfeer was in het begin goed, maar er werd veel geroddeld (vooral door de manager zelf) In plaats van dat de manager de persoon aansprak die zich diende te verbeteren, ging zij achter je rug om roddelen met je collega's daarover.

typische dag:
kassawerkzaamheden, vloer schoonmaken, kleding netjes hangen.
Minpunten
Slechte management
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Verkoopster kleding (voormalige medewerker) –  Nijverdal12 maart 2018
zorgen dat je afdeling netjes blijft en klanten netjes tewoord staan als er wat gevraagd wordt
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's, goede werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Malden4 maart 2018
Een typische werkdag begon om half 9 en eindigde om 5 uur. ik heb geleerd om goed met klanten om te gaan. Verder heb ik kassawerkzaamheden geleerd. Er was niets moeilijks aan de baan, maar het leukste van de baan was zeker het contact dat je hebt met de klanten.
Pluspunten
Avondeten wordt vergoed
Minpunten
Lange werktijden
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving had veel contact met andere mensen.
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag24 februari 2018
Ik had het erg naar mijn zin toen ik bij de zeeman werkte. Leuke collega's en vriendelijk klanten. Het werk was nooit saai je bent heel de dag bezig.
Pluspunten
Mijn lunch kon ik overal halen alles was dichtbij
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk, gezellig.
Allround medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 februari 2018
Wij begonnen een half uur eerder inchecken en kopje koffie met zijn allen.
Daarna deden wij de lichten aan en de deur open. Daar begon onze dag.
2 x per week moesten wij de vracht uitpakken. De rest van de week gingen wij alles in orde houden en bijvullen van spullen die we op voorraad hadden.
Wij hadden een gezellig werksfeer.

Helaas waren er ook min punten met roosters.

Doorgroei mogelijk bestaat wel bij zeeman maar dat moet je leiding gevende aangeven bij regio manager.
Pluspunten
Afwisselende baan
Minpunten
9/6 werk tijden.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super bedrijf!
Flexmedewerker stagiaire weekendhulp (voormalige medewerker) –  Heesch21 januari 2018
Ik ben 3 jaar bij zeeman in dienst geweest.
Ik ben begonnen als stagiaire en weggegaan als 3de man ( assistente van de assistente )
Super bedrijf je kan gemakkelijk door groeien bij de zeeman!
Pluspunten
Goede salaris
Minpunten
Die zijn er niet!
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik vond het niet leuk want je stond maar met twee mensen per dag
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Tilburg18 januari 2018
Het was niks voor mij want je moest de hele dag staan en te lange werkdagen
Pluspunten
Leuke collega
Minpunten
T was saai
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een gezonde onderneming met doorgroei mogelijkheden
filiaalbeheerder (voormalige medewerker) –  Emmeloord17 januari 2018
gezellige mensen, sfeer moet je zelf maken! Belangrijk is dat de klanten zich thuis voelen in de winkel waar je leiding geeft
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Oosterhout10 januari 2018
Leuk bedrijf. Ik heb er erg veel geleerd. Op naar iets nieuws.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Zeeman. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 368 reviews
598
4122
394
229
125

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,6Bedrijfscultuur