Zeeman Reviews

159 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 335 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Naaldwijk24 april 2018
Ik vond het daar gezellig want er werken hele leuke mensen.
Pluspunten
Personeelskorting
Minpunten
Weinig vrij krijgen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Zeeman (voormalige medewerker) –  Den Haag16 april 2018
collega's waren fijn om mee te werken en tonen respect als ik bijvoorbeeld een zware dag had . Leuke werktijden .
Hoe je een winkel mooi kan maken en dat je veel verkoopt .
Hoe je aan de kassa moet staan
zware dozen tillen
Het was daar altijd gezellig
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
niks
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuke ervaring
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Emmen20 maart 2018
ik had het niet naar mijn zin bij de zeeman ze snapte me prive situatie niet waardoor ik er met de pet naar ging gooien op mijn Stage
Pluspunten
goeie Collega's
Minpunten
werkzweer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zeist16 maart 2018
Het grote pluspunt was dat je nooit het zelfde deed en dat de collega's heel aardig waren. je krijgt de kans om door te groeien.
op een aantal minpunten na een leuke baan!
Pluspunten
goede werkingzaamheden afwisseling, leuke collega's, goede doorgroeimogelijkheden
Minpunten
zelf betalen gedurende je pauzes, management was niet heel aardig
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig, maar veel geroddel
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Ter Apel13 maart 2018
De sfeer was in het begin goed, maar er werd veel geroddeld (vooral door de manager zelf) In plaats van dat de manager de persoon aansprak die zich diende te verbeteren, ging zij achter je rug om roddelen met je collega's daarover.

typische dag:
kassawerkzaamheden, vloer schoonmaken, kleding netjes hangen.
Minpunten
Slechte management
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Verkoopster kleding (voormalige medewerker) –  Nijverdal12 maart 2018
zorgen dat je afdeling netjes blijft en klanten netjes tewoord staan als er wat gevraagd wordt
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's, goede werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Malden4 maart 2018
Een typische werkdag begon om half 9 en eindigde om 5 uur. ik heb geleerd om goed met klanten om te gaan. Verder heb ik kassawerkzaamheden geleerd. Er was niets moeilijks aan de baan, maar het leukste van de baan was zeker het contact dat je hebt met de klanten.
Pluspunten
Avondeten wordt vergoed
Minpunten
Lange werktijden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving had veel contact met andere mensen.
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag24 februari 2018
Ik had het erg naar mijn zin toen ik bij de zeeman werkte. Leuke collega's en vriendelijk klanten. Het werk was nooit saai je bent heel de dag bezig.
Pluspunten
Mijn lunch kon ik overal halen alles was dichtbij
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk, gezellig.
Allround medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 februari 2018
Wij begonnen een half uur eerder inchecken en kopje koffie met zijn allen.
Daarna deden wij de lichten aan en de deur open. Daar begon onze dag.
2 x per week moesten wij de vracht uitpakken. De rest van de week gingen wij alles in orde houden en bijvullen van spullen die we op voorraad hadden.
Wij hadden een gezellig werksfeer.

Helaas waren er ook min punten met roosters.

Doorgroei mogelijk bestaat wel bij zeeman maar dat moet je leiding gevende aangeven bij regio manager.
Pluspunten
Afwisselende baan
Minpunten
9/6 werk tijden.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super bedrijf!
Flexmedewerker stagiaire weekendhulp (voormalige medewerker) –  Heesch21 januari 2018
Ik ben 3 jaar bij zeeman in dienst geweest.
Ik ben begonnen als stagiaire en weggegaan als 3de man ( assistente van de assistente )
Super bedrijf je kan gemakkelijk door groeien bij de zeeman!
Pluspunten
Goede salaris
Minpunten
Die zijn er niet!
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik vond het niet leuk want je stond maar met twee mensen per dag
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Tilburg18 januari 2018
Het was niks voor mij want je moest de hele dag staan en te lange werkdagen
Pluspunten
Leuke collega
Minpunten
T was saai
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een gezonde onderneming met doorgroei mogelijkheden
filiaalbeheerder (voormalige medewerker) –  Emmeloord17 januari 2018
gezellige mensen, sfeer moet je zelf maken! Belangrijk is dat de klanten zich thuis voelen in de winkel waar je leiding geeft
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Oosterhout10 januari 2018
Leuk bedrijf. Ik heb er erg veel geleerd. Op naar iets nieuws.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige structurele werksfeer
Filiaalbeheerder (voormalige medewerker) –  Arnhem20 december 2017
Een bedrijf waar regels en zeeman manieren hoog in het vaandel staan.
Altijd leuk en hard gewerkt
Pluspunten
Kunt evt mbo diploma behalen en interne cursussen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerbaar
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Amersfoort18 december 2017
Ik heb daar twee weken gewerkt. het was heel leuk. ik heb heel veel geleerd bijvoorbeeld hoe je kleren op kleur ligt. welke hangers je moet gebruiken voor welke maat.
Pluspunten
lange pauze
Minpunten
niks
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kassamedewerkster
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Rijswijk14 december 2017
Het was altijd leuk met collega's en de klanten waar je dagelijks contact mee had en lekker bezig bent in de winkel zelf
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf om te starten en door te groeien
Assistent bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Den Helder23 oktober 2017
Bij Zeeman krijg je als je jong bent de kans om te leren en door te groeien.
Als beginner is het een fijn bedrijf om te starten.

Helaas zag ik voor mij zelf geen toekomst meer binnen het bedrijf.
Pluspunten
Door groei mogelijkheden
Minpunten
Helaas is ook dit bedrijf bezig met meer verjonging dan waardering naar mensen die er langer werken
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen elke dag is hetzelfde
Caissière (voormalige medewerker) –  Sluis22 oktober 2017
Veel verschillende soorten mensen komen in de winkel en kopen wat.
Ik ging via hun de opleiding doen en dat is iets wat belangrijk is qua doorgroeimogelijkheden om een diploma in detailhandel te hebben.
Je wordt heel goed ingewerkt om het allemaal te kunnen.
Ik vond eigen niet veel dingen moeilijk want als je het eenmaal onder de knie hebt is het heel leuk om te werken daar.
Het leukste vond ik wel het contact met collega's en met klanten
Pluspunten
Personeelskorting
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Oldenzaal21 oktober 2017
De winkel netjes houden en inpakken, tussendoor klanten helpen en kassa draaien.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel geleerd!
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Heerlen7 oktober 2017
Het was zeker iets waarvan ik heb geleerd!
Ik bne begonnen zonder enige ervaring en ben super blij dat ik nu wel ervaring heb😀
Pluspunten
Korting
Minpunten
Ongeregelde pauzes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Zeeman. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 336 reviews
592
4118
383
225
118

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur