Zeeman Reviews

182 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 454 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve gezelige werkomgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Noord24 november 2019
De ene dag is de ander niet.
De ene dag sta je achter de kassa klanten te helpen,de folder te verwerken
Een andere dag moet jij de vracht verwerken en de schappen bijvullen.
Pluspunten
20% personeelskorting, kerstpakket
Minpunten
vaste werktijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer!
Assistent (huidige medewerker) –  Veenendaal24 november 2019
De Zeeman heeft aardige collega's! Het werk is eenvoudig maar wel leuk!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
laag loon, veel eisend
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Nederland25 september 2019
verdiend gewoon minimum loon. maar ook veel eisend, heb je geen vrij gevraagd moet je toch paraat zijn mocht iemand zich ziekmelden in de vakanties.

als weekend baantje wel oke....
Pluspunten
maaltijdvergoeding op vrijdag avond.
Minpunten
laag loon, veel in verschillende filialen gewerkt
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
alleen leuke collega's
Winkelhulp (voormalige medewerker) –  onbekend20 september 2019
Leuke collega's baas zelf is nogal schijnheilig, ze praatte achter je rug om. Zij mochten meer kletsen of praten met elkaar en als de ik dat deed met een collega werd ik er direct op aangesproken. En zij verwachten dat je 24/7 beschikbaar bent. Salaris heel zielig vergeleken met wat je moet doen. En veels te lange werkdagen. Ik ging echt met een rot gevoel er heen. Baas was af en toe ook zo gemeen tegen mij en met de andere winkelhulp was ze zo leuk. Na haar gedrag wou ik soms echt uitbarsten op het toilet.
Ik raad aan om daar niet te werken. Ze beloven van alles en komen ze niet na
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede werkgever
Operator (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn15 september 2019
Zeeman is een goede werkgever waar ik 13 jaar met plezier heb gewerkt.
Als je de ambitie heb , kun je je bij deze werkgever makkelijk groeien .
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte ervaring
VERKOOPMEDEWERKER (voormalige medewerker) –  Tiel1 september 2019
Voor mijn bbl opleiding koos ik er voor om bij de Zeeman te starten. De werkzaamheden waren oké, maar weinig uitdagend.

Helaas deed er kort daarop een situatie voor in de privésfeer waarvoor de werkgever geen begrip had en een aangevraagde dag geen vrij kon geven.

De reden van de leidinggevende? Mijn schoonmoeder/voogd die op sterven lag is geen directe familie en de situatie is niet ernstig genoeg. Daarop heb ik ontslag genomen en heb ik de laatste dagen bij mijn schoonmoeder doorgebracht.
Helaas kan ik om deze reden een ander niet aanraden hier te werken
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige werkomgeving!
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Doesburg26 augustus 2019
Altijd een gezellige werkomgeving. Je weet aan het begin van de dag wat de planning is voor die dag.
Pluspunten
Fijne werksfeer
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Enorm flexibel moeten zijn
Winkelhulp (voormalige medewerker) –  Veenendaal21 augustus 2019
Ik heb zelf 2 jaar bij Zeeman gewerkt als winkelhulp. Salaris was heel weinig. De collega’s waren aardig maar de filiaalbeheerder was wel veeleisend en als er afspraken werden gemaakt over je inzetbaarheid werd ik alsnog vaak gebeld om in een andere winkel te komen werken. Je leert er wel veel maar je hebt geen mogelijkheid om maar een paar uur per dag te werken het is of het komt hun uit of je werkt maar niet.
Pluspunten
Fijne collega’s, personeelskorting, leuke klanten.
Minpunten
Constant overgeplaatst worden, afspraken worden niet nagekomen, heel moeilijk doen over ziekte
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeeman is vooral goed voor zichzelf
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Nijmegen24 juli 2019
Ze verwachten veel voor weinig. Je moet flexibel zijn: je beschikbaarheid is eigenlijk nooit genoeg, ook verwachten ze dat je op korte termijn op komt draven. Maar als ze geen uren voor je hebben als jij erom vraagt heb je pech. Het is onderbetaald, lange dagen en alle pauzes voor eigen rekening. Bovendien heeft iedereen een mening over elkaar vooral fillialen onderling.
Pluspunten
Maaltijdvergoeding, nette korting
Minpunten
Slecht uitbetaald. Irreëele beschikbaarheidverwachtingen, beperkte doorgroeimogelijkheden met weinig voordeel
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezzelige vriendelijke omgeving
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Breda10 juli 2019
het enige nadeel was dat ik overal heen wergestuurd zo van daar hebben we iemand voor nodig oh sturen we die wel even wat ik erg vervelend vond
Pluspunten
goed salaris
Minpunten
overal heen gestuurd worden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk
Cassiere (voormalige medewerker) –  Tilburg7 juni 2019
de zeeman is wel een leuke bijbaan maar je moet veel doorzettings vermogen hebben
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
veel druk weinig salaris
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was slechte communactie
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Papendrecht16 april 2019
Zou daar wel werken maar niet voor een lange periode
Pluspunten
Eerder naar huis als het moet
Minpunten
slechte pauze uren
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke samenwerking
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Berkel en Rodenrijs21 maart 2019
je doet de dagelijkse dingen zoals de winkel vullen en op orde houden. klanten helpen en advieseren kassa handelingen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Alphen aan den Rijn29 januari 2019
opleiding, goede werksfeer, samenwerken, korte reistijd naar werk
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het is een drukke winkel met vast klanten die er komen
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Haarlem3 januari 2019
je hebt doorgroeimogelijk heden zodat je hoger op kan in een bepaalde functie je hebt altijd vaste klanten die komen om gezellig te babbelen.
Pluspunten
je hebt doorgroeimogelijkheden
Minpunten
de comminucatie met de werknemers
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mogelijkheid veel kennis op te steken
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Coevorden16 november 2018
Als stagiaire heb ik hier veel geleerd en ook een boel in de praktijk mogen brengen wat ik op school geleerd heb.
Pluspunten
Leuk team
Minpunten
/
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leuke werkzaam heden
Zeeman Textiel (voormalige medewerker) –  Nederland16 oktober 2018
Het is leuk om er te werken om dat je hebt gezellige colegas en het is fijn om met kleding tewerken en
Klanten te helpen en te adviseren.
Pluspunten
Leuke colegas
Minpunten
Heb ik niet
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
2 maanden werken voor dat je je loon krijgt. Onzin
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 september 2018
Zeeman zegt zelf dat hij niet geloofd in een multiculturele samenleving. Dat is precies waar ik me om zorgen maak. Zoveel Marokkaanse en Turkse meiden die daar werken. Heb respect voor je zelf. En ga nooit werken voor een racist.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 43Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
saai om te werken
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg3 augustus 2018
geen gezellige werksfeer om te werken. lange dagen
Pluspunten
geen
Minpunten
lange dage weinig pauze
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, maar uitbuiting door het hoofdkantoor.
Weekendmedewerker (huidige medewerker) –  Bussum21 juli 2018
De collega's hier zijn de leukste mensen met wie je kunt werken, maar het loon is ontzettend laag voor de werkzaamheden die je moet verrichten. De koffiepauzes worden niet uitbetaald en als je vrij wilt moet het een maand van te voren worden aangevraagd.
Pluspunten
personeelskorting, collega's
Minpunten
loon!!!
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Zeeman. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 454 reviews
5111
4138
3118
247
140

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,4Bedrijfscultuur