ZARA Reviews

79 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.094 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht slecht slecht
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Rotterdam9 oktober 2019
Hard voor weinig. Lange uren slechte arbeidsvoorwaarden. Vooral sale periodes dramaaaa
Pluspunten
Niks
Minpunten
Lange dagen en weinig betaald en hard werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht
Sales Assistant (voormalige medewerker) –  Almere9 augustus 2019
veel werk , managers zijn arrongant als ik weet niet wat,
lange dagen... altijd werken na de werktijd...klanten zijn agresiev en ze behandelen je als niks
Pluspunten
niks
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkoopmedewerker Hilversum
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Hilversum28 juli 2019
Als je hier gaat werken ga er dan vanuit dat je een echt loonslaaf wordt:

20 minuten voor tijd aanwezig zijn wordt verwacht. 10 minuten om om te kleden en te zorgen dat je op tijd bent, zover vrij normaal. Management verwacht echter dan je ook de dag start van 10 minuten in je eigen tijd doet.

Zelfde voor tassen controlle na tijd. Tien over zeven klaar? Reken er op dat je tot 19:00 betaald krijgt en als je geluk heb ben je om 19:15 buiten. Reken er op dat dit nooit, maar ook nooit 1 keer in jou voordeel geschreven kan worden. Alles om de winst van deze Zara vestiging te optimaliseren, het boeit management niet dat dit demotiveert.

Wil je een dag vrij, minimaal een maand voortijd aanvragen. Als je geluk heb krijg je het. Wel per week aanvragen want losse dagen plant zo lastig voor de managers.
Heeft Zara te weinig personeel? Geen probleem management maakt gewoon een nieuw rooster en claimt de dagen waarop je eerder al vrij zou zijn. Reken er niet op dat ze dit even afstemmen of bellen. Het is jou probleem, hoe je het met je kinderen of andere afspraken regelt die je had gepland op basis van de maandplanning is jou probleem. Vrijdag een nieuw rooster maken voor de volgende week is volgens Zara Hilversum lang genoeg om voor jou als loonslaaf je privé leven helemaal om te gooien zodat je in een onder bezette vestiging te werken.

Overwerk? Zeker reken er op dat je structureel minimaal een half uur langer werkt dan je bent ingepland. Dat hoort er gewoonll bij als loonslaaf. Een uur is ook mogelijk zonder enig bericht van te voren. Jou probleem als er thuis iemand op je
  meer... wacht.  minder
Was deze review waardevol?Ja 16NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke dagen
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Breda29 juni 2019
Heel vaak overwerken! Lange dagen en geen leuke werksfeer.
Pluspunten
Kortingen
Minpunten
Overwerken en niet betaald krijgen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Poor motivation. A lot of stress.
Sales Representative (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 juni 2019
One ofg the worst experiences I ever had in a job. Laboral Explotation.
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer slechte werkgever
Servicemedewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam9 april 2019
Zeer slechte werkgever.
Hoofdkantoor is zeer slecht in communicatie.
Willen niks voor je doen of betekenen.
Heel slecht ervaren als werkgever, ben er puur voor mijn collega's gebleven, uiteindelijk was het echt niet te trekken.
Minpunten
Lange stressvolle drukke dagen, slechte medewerker
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afschuwlijk bedrijf
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Arnhem2 april 2019
Slecht betaald
Slecht management

geen worden voor !!!
Pluspunten
aardige collega's
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Binnen een maand eruit.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle4 maart 2019
Het zag er allemaal mooi uit.
Contract van 30 uur gekregen voor in de stock, met als belofte mij te trainen als stock Responsible.
Uiteindelijk werd ik veel op de vloer ingepland.
Werd mij na 1 maand verteld dat ze aan het korten zijn in contracten. En ik ber direct niet weer hoefde te komen ivm mijn proefperiode.

Erg jammer. Waarom geef je dan iemand een contract van 30 uur als je aan het korten bent.
Pluspunten
Lange pauzes, kleine groep collega's. vriendelijk.
Minpunten
Chaotische manager die onervaren overkwam. Plotseling contract beëindiging
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelig werken
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)23 januari 2019
Ik vind ZARA een leuk winkel want ze heeft altijd de beste kleden voor mij.
Pluspunten
Gratis ov_chipkaart
Minpunten
.
Was deze review waardevol?JaNee 8Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn ervaring met zara
Voorraadbeheer, inventariseren (voormalige medewerker) –  Almere21 januari 2019
zara was altijd druk, de werkdruk was hoog en het salaris laag. De manager was niet flexibel, maar ik heb daar voor bijna een jaar gewerkt en ik heb geleerd hard en klantgericht te werken.
Pluspunten
reis geld
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive workspace
SALES ASSOCIATE (voormalige medewerker) –  Gemeente Rotterdam26 november 2018
If you like to be busy and can handle some stress, it's a good place to work. Expect some longer hours in the store during the sales. Overall, good experience.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechtste werkervaring ooit
Winkelmedewerker medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Centrum13 november 2018
Je word niet gewaardeerd voor het zware werk wat je doet. Bazin is ongelofelijk brutaal en heeft geen respect voor werknemers.
Pluspunten
geen pluspunten
Minpunten
gemene mensen, geen respect, geen pauze.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk, maar geen droombaan
VISUAL MERCHANDISER (voormalige medewerker) –  Rotterdam19 oktober 2018
De collega's en de werkdagen waren leuk, het management echter niet altijd.
Pluspunten
collega's en een uur lang pauze.
Minpunten
bedrijfscultuur
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Employee in the warehouse of the store in Den Haag
Warehouse medewerker (huidige medewerker) –  Den Haag10 augustus 2018
A typical day at work usually starts by organizing everything that's left from yesterday. After that i take care of the returns of the costumers and the right stock placement of them in the warehouse. If it's delivery day i go to the store at 6 in the morning and make sure that all the items are sorted in the right department (woman,man,kids) and the rest of the day we price all the items and stock in the right area.
Pluspunten
Close to my house, flexible hours, nice international working environment, good management team
Minpunten
Not enough compensation, strong physical work
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werkomgeving.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Groningen7 augustus 2018
Je bent vooral lekker druk bezig in de winkel waarvan je tijd zo voorbij is.
Pluspunten
Je bent lekker aan het werk
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het Kan Veel Beter
Sales Associate (voormalige medewerker) –  Rotterdam4 juli 2018
Het is een bedrijft die vooral werkt op de Spaanse mentaliteit van "Wees Blij Dat Jij Een Baan Hebt, Anders, Wegwezen".

Ik had (toch wel) een leuke team, mocht leuke werkzaamheden uitvoeren. Doorgroei mogelijkheden zijn weinig, slecht, manipulatief of vrienden politiek.
Maar moest wel vaak voor twee of drie mensen werken en anders kreeg ik te horen dat ik niet goed genoeg was. Daar moet jij een super man, wonder woman, incredible Hulk zijn ... anders kan jij niet een vaste contract krijgen.

Een natuurlijk werken met een tonen zware druk die uit Spanje komt!

Resultaat: Heen en weer gaan van mensen, nooit een sterk genoeg team, zure managers, zure klanten (UITERRAARD), slechte klanten service en medewerkers die met een burn out weggaan.
Pluspunten
Comissie die betaald werd
Minpunten
Slavernij Mentaliteit
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke baan
verkoopster kinderafdeling (voormalige medewerker) –  Eindhoven23 mei 2018
Zeer gevarieerde baan en een hele leuke collectie!
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 14Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positiviteit ervaring
Sales cashier (voormalige medewerker) –  Aruba19 mei 2018
Bij de Zara is het hard werken er is altijd wat te doen je krijgt 5 weken vakantie dagen per jaar maar die mag je plannen waneer het de zaak schikt
Pluspunten
Commissie elke maand
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke met collega's
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam7 april 2018
hele leuke tijd gehad en veel geleerd
leuke mensen leren kennen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 6Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige team
Sales Assistant (huidige medewerker) –  Almere27 maart 2018
Bij de Zara is het hard werken.
Er is altijd wat te doen.
Je krijgt 5 weken vakantie dagen per jaar maar die mag je alleen plannen waneer het de zaak schikt.
Pluspunten
commissie elke maand
Minpunten
salaris is te laag
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ZARA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 5.094 reviews
51.773
41.606
31.065
2341
1309

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur