ZARA Reviews

67 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.197 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechtste werkervaring ooit
Winkelmedewerker medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Centrum13 november 2018
Je word niet gewaardeerd voor het zware werk wat je doet. Bazin is ongelofelijk brutaal en heeft geen respect voor werknemers.
Pluspunten
geen pluspunten
Minpunten
gemene mensen, geen respect, geen pauze.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoopster
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Breda10 november 2018
rommelig
niet professioneel
managers heel stiekem naaien je.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Employee in the warehouse of the store in Den Haag
Warehouse medewerker (huidige medewerker) –  Den Haag10 augustus 2018
A typical day at work usually starts by organizing everything that's left from yesterday. After that i take care of the returns of the costumers and the right stock placement of them in the warehouse. If it's delivery day i go to the store at 6 in the morning and make sure that all the items are sorted in the right department (woman,man,kids) and the rest of the day we price all the items and stock in the right area.
Pluspunten
Close to my house, flexible hours, nice international working environment, good management team
Minpunten
Not enough compensation, strong physical work
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werkomgeving.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Groningen7 augustus 2018
Je bent vooral lekker druk bezig in de winkel waarvan je tijd zo voorbij is.
Pluspunten
Je bent lekker aan het werk
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het Kan Veel Beter
Sales Associate (voormalige medewerker) –  Rotterdam4 juli 2018
Het is een bedrijft die vooral werkt op de Spaanse mentaliteit van "Wees Blij Dat Jij Een Baan Hebt, Anders, Wegwezen".

Ik had (toch wel) een leuke team, mocht leuke werkzaamheden uitvoeren. Doorgroei mogelijkheden zijn weinig, slecht, manipulatief of vrienden politiek.
Maar moest wel vaak voor twee of drie mensen werken en anders kreeg ik te horen dat ik niet goed genoeg was. Daar moet jij een super man, wonder woman, incredible Hulk zijn ... anders kan jij niet een vaste contract krijgen.

Een natuurlijk werken met een tonen zware druk die uit Spanje komt!

Resultaat: Heen en weer gaan van mensen, nooit een sterk genoeg team, zure managers, zure klanten (UITERRAARD), slechte klanten service en medewerkers die met een burn out weggaan.
Pluspunten
Comissie die betaald werd
Minpunten
Slavernij Mentaliteit
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke baan
verkoopster kinderafdeling (voormalige medewerker) –  Eindhoven23 mei 2018
Zeer gevarieerde baan en een hele leuke collectie!
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positiviteit ervaring
Sales cashier (voormalige medewerker) –  Aruba19 mei 2018
Bij de Zara is het hard werken er is altijd wat te doen je krijgt 5 weken vakantie dagen per jaar maar die mag je plannen waneer het de zaak schikt
Pluspunten
Commissie elke maand
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke met collega's
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam7 april 2018
hele leuke tijd gehad en veel geleerd
leuke mensen leren kennen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige team
Sales Assistant (huidige medewerker) –  Almere27 maart 2018
Bij de Zara is het hard werken.
Er is altijd wat te doen.
Je krijgt 5 weken vakantie dagen per jaar maar die mag je alleen plannen waneer het de zaak schikt.
Pluspunten
commissie elke maand
Minpunten
salaris is te laag
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuke ervaring
Medewerker winkel (voormalige medewerker) –  Hoofddorp14 maart 2018
De medewerkers zijn arrogant en de hulp die ze aanbieden zijn slecht
Minpunten
Hele samenwerking van Het team is slecht
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zara
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Hilversum15 februari 2018
Ik ben bij Zara begonnen als verkoopmedewerker. mijn taken waren Mede verantwoordelijk voor de gehele winkel, klanten helpen en adviseren, (bij)verkoop, administratie, voorraadbeheer, Visual Merchandise, kassa, afhandelen van klachten, zorg dragen voor orde en netheid in het filiaal
Pluspunten
5
Minpunten
2
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoper (voormalige medewerker) –  Maastricht13 februari 2018
Het was een hele leuke ervaring, het was niet moeilijk en ik vond het erg leuk.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 11Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tijd gaat snel
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven19 januari 2018
Ik werk is pas 2 weken en tot nu toe bevalt het me erg goed.
De tijd gaat snel en de werkzaamheden zijn prima te doen.
Als je van mode en kleding houdt is het fijn om je dag ermee te kunnen vullen.
Weghangen van kleding is hard werken, maar is goed te doen. vooral omdat je ondertussen met je creatieve brein de kleding kan oriënteren.
Verder zijn de collega's hartstikke gezellig en vriendelijk. Ze helpen me goed wanneer ik vragen heb en zijn niet vies van een praatje na werktijden.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werksfeer.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Alkmaar8 januari 2018
Ik heb het werken bij zara positief ervaren, ik heb de nodige functies genoten als Casesier,magazijnmedewerkster, Visueel merchandiser stylist en verkoopster op de werkvloer wat samen gaat met stylen en adviseren en het schoonhouden van de winkel.
Pluspunten
Reiskostenvergoeding
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bad/terrible/slecht
Verkoopmedewerkster/"coordinator " (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 januari 2018
People with high functions think like they are working for Chanel or Gucci , when someone is coming from Spain to check the store , you have everyone like crazy running trying to make the store look perfect for someone who is gonna be for 5 minutes .
You always work extra .there is not steadiness in the team , you don't really learn anything about mode just hanging back the clothing at the store .
Was hired for the job of coordinator , I was told to work as a sales assistant for a month to see how the company works and After that I will get my contract .. never happened .
Working hours 7-19 or 9-20 with 1,5 hour break (????)
Deliveries are Twice a week so you need to unpack all the clothing very fast otherwise the manager will say you r not good enough for the job.
Growing chances are possible if you wear make up as a clown.
Not a Good experience
Pluspunten
Clothing is nice
Minpunten
Staff, working hours...
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende werkplek waar geen dag hetzelfde is
Shopmanager (voormalige medewerker) –  Den Haag4 januari 2018
Ik heb 14 jaar bij Zara gewerkt en in deze periode heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een volwaardig manager. Werken bij Zara is een uitdagende baan. Geen dag is hetzelfde en je zal je nooit vervelen. Doorgroeimogelijkheden volop mits je ervoor gaat.
Fijne werkgever!
Pluspunten
Goed salaris, internationaal werken in teamverband
Minpunten
intens druk, lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 12Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuke winkel
Sales Advisor (huidige medewerker) –  Rotterdam19 oktober 2017
Uit mijn ervaring en dat van vele collega's is het dat het management geen rekening houdt met hun personeel en niks op voorhand met ze bespreekt waardoor zij vaak uren langer moeten doorwerken en tot verassingen komen te staan verder echt een super leuke winkel en heel lief personeel zeker wel doorgroeimogelijkheid
Pluspunten
Comissie
Minpunten
Overuren worden niet uitbetaald
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige teamwork
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Alkmaar29 augustus 2017
Ik heb een leuke tijd gehad bij Zara. Ik begon bij ZARA tijdens de Sale. Het was heel druk, iedereen had het ontzettend druk. Winkel moest er netjes uit zien en alles moest weer bijgevuld worden. Het leukse van deze baan vond ik mijn collegas, Iedereen stond voor elkaar om te helpen. Iedereen was open voor elkaar.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 augustus 2017
Ik leerde hoe ik met klanten moest omgaan, de kleding keurig vouwen en snek werken.
Pluspunten
Goede salaries
Minpunten
Altijd druk
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afstandelijk
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Haarlem11 augustus 2017
Niet collegiaal, hoge werkdruk, lage salaris, geen bonussen
Pluspunten
Kortingrn
Minpunten
Geen samengorigheid van mangemanet
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 9Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ZARA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 4.198 reviews
51.491
41.352
3889
2262
1204

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur