ZARA Reviews

87 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.492 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uiterst slechte werkgever
magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam6 december 2019
De werkomstandigheden waren slecht. Het was erg slecht geregeld. Iedereen die er was om te werken waren er eerder dan de leidinggevende. Niemand wist waar we heen moesten en wat er gebeuren moest. Er hing een giftige sfeer, het was erg stressvol en het loont te weinig.
Ik werkte hier via Young Capital
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer slecht
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Zwolle20 november 2019
Zeer slecht voor het personeel. Managers die zitten bijna allemaal in een burnout of krijgen er 1. Totaal niet aan te raden bedrijf, vooral niet voor mensen met kinderen. Daar word helemaal geen rekening mee gehouden.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onprofessioneel bedrijf
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Noord-Brabant14 november 2019
Mensen die alleen bevriend met de manager zijn kunnen doorgoeien. Managers denken nooit aan de winkel maar alleen aan zichzelf en zijn ook nog racistisch en tonen geen medeleven wanneer iemand hem/haar familielid is overleden. Ze handelen niet professioneel en roddelen vaak. Overuren krijg je ook niet uitbetaald wat schandalig is voor een bedrijf zoals inditex. Ook houden de managers geen rekenening met je school dus nemen ze alleen mensen aan met een 20 uur contract die 40 uur willen werken.
Pluspunten
Maaltijdvergoeding
Minpunten
Geroddel, vriendjespolitiek
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's maar het werk en de leidinggevenden zijn niet oke
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag13 november 2019
Ik ben een student. Er wordt nooit rekening gehouden met je schoolrooster. Er is te weinig mankracht waardoor ik zelf harder moest werken. Het is erg zwaar en je werkt er soms meer dan 10 uurtjes. Management is brutaal en totaal niet professioneel.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Je mag pas naar huis als alles af is en je krijgt er niet voor betaald
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stressvolle werk vloer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag12 november 2019
Managers werken op vrienden politieke j woord niet gewaardeerd op j werkprestaties
Pluspunten
Salaris
Minpunten
Vrindenpolitiek
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd wisselend
verkoopmedewerker 20u (huidige medewerker) –  Nijmegen6 november 2019
ypische dag bij ZARA - je begint met meeting (niet altijd), krijgt je dagplanning en kan dan aan de slag. Klanten helpen, floer netjes houden en andere colega's helpen. Belangrijk is vanaf het begin je taken snel aan te pakken anders krijg je niet meer controle over de situatie. Goed overlegen met colega's is een key for success.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Horror ervaring!
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag22 oktober 2019
Terrible de manier hoe ze jou en de klanten behandelen !!

INDITEX allemaal zijn zo.
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer drukke, productieve en commerciële winkelketen
Zara is het best verkopende merk van de Inditex groep. Wie de winkels kent, weet ook dat het een vrij goed verkopende winkel is waarbij er een hoge druk ligt op het personeel en de verzorging en aanvulling van de winkel. Tijdens mijn carrière bij Zara heb ik geleerd om onder hoge druk te werken, gestructureerd en commercieel advies te kunnen geven aan klanten
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
15 jaar met plezier gewerkt.
Floormanager (voormalige medewerker) –  Maastricht19 september 2019
Je leert snel en veel elke dag kan een uitdaging zijn.
Je moet soms wel echt een tandje bij zetten.
Maar daar voor is het loon vrij goed.
Er zijn volop doorgroei mogelijkheden als je de juiste inzet toont en doorzeting vermogen heb.
Dan is alles mogelijk.

Waar wacht je op reageer nu 😉
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht
Sales Assistant (voormalige medewerker) –  Almere9 augustus 2019
veel werk , managers zijn arrongant als ik weet niet wat,
lange dagen... altijd werken na de werktijd...klanten zijn agresiev en ze behandelen je als niks
Pluspunten
niks
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkoopmedewerker Hilversum
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Hilversum28 juli 2019
Als je hier gaat werken ga er dan vanuit dat je een echt loonslaaf wordt:

20 minuten voor tijd aanwezig zijn wordt verwacht. 10 minuten om om te kleden en te zorgen dat je op tijd bent, zover vrij normaal. Management verwacht echter dan je ook de dag start van 10 minuten in je eigen tijd doet.

Zelfde voor tassen controlle na tijd. Tien over zeven klaar? Reken er op dat je tot 19:00 betaald krijgt en als je geluk heb ben je om 19:15 buiten. Reken er op dat dit nooit, maar ook nooit 1 keer in jou voordeel geschreven kan worden. Alles om de winst van deze Zara vestiging te optimaliseren, het boeit management niet dat dit demotiveert.

Wil je een dag vrij, minimaal een maand voortijd aanvragen. Als je geluk heb krijg je het. Wel per week aanvragen want losse dagen plant zo lastig voor de managers.
Heeft Zara te weinig personeel? Geen probleem management maakt gewoon een nieuw rooster en claimt de dagen waarop je eerder al vrij zou zijn. Reken er niet op dat ze dit even afstemmen of bellen. Het is jou probleem, hoe je het met je kinderen of andere afspraken regelt die je had gepland op basis van de maandplanning is jou probleem. Vrijdag een nieuw rooster maken voor de volgende week is volgens Zara Hilversum lang genoeg om voor jou als loonslaaf je privé leven helemaal om te gooien zodat je in een onder bezette vestiging te werken.

Overwerk? Zeker reken er op dat je structureel minimaal een half uur langer werkt dan je bent ingepland. Dat hoort er gewoonll bij als loonslaaf. Een uur is ook mogelijk zonder enig bericht van te voren. Jou probleem als er thuis iemand op je
  meer... wacht.  minder
Was deze review waardevol?Ja 31NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke dagen
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Breda29 juni 2019
Heel vaak overwerken! Lange dagen en geen leuke werksfeer.
Pluspunten
Kortingen
Minpunten
Overwerken en niet betaald krijgen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Poor motivation. A lot of stress.
Sales Representative (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 juni 2019
One ofg the worst experiences I ever had in a job. Laboral Explotation.
Was deze review waardevol?Ja 15NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer slechte werkgever
Servicemedewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam9 april 2019
Zeer slechte werkgever.
Hoofdkantoor is zeer slecht in communicatie.
Willen niks voor je doen of betekenen.
Heel slecht ervaren als werkgever, ben er puur voor mijn collega's gebleven, uiteindelijk was het echt niet te trekken.
Minpunten
Lange stressvolle drukke dagen, slechte medewerker
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afschuwlijk bedrijf
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Arnhem2 april 2019
Slecht betaald
Slecht management

geen worden voor !!!
Pluspunten
aardige collega's
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Binnen een maand eruit.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle4 maart 2019
Het zag er allemaal mooi uit.
Contract van 30 uur gekregen voor in de stock, met als belofte mij te trainen als stock Responsible.
Uiteindelijk werd ik veel op de vloer ingepland.
Werd mij na 1 maand verteld dat ze aan het korten zijn in contracten. En ik ber direct niet weer hoefde te komen ivm mijn proefperiode.

Erg jammer. Waarom geef je dan iemand een contract van 30 uur als je aan het korten bent.
Pluspunten
Lange pauzes, kleine groep collega's. vriendelijk.
Minpunten
Chaotische manager die onervaren overkwam. Plotseling contract beëindiging
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelig werken
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)23 januari 2019
Ik vind ZARA een leuk winkel want ze heeft altijd de beste kleden voor mij.
Pluspunten
Gratis ov_chipkaart
Minpunten
.
Was deze review waardevol?JaNee 14Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn ervaring met zara
Voorraadbeheer, inventariseren (voormalige medewerker) –  Almere21 januari 2019
zara was altijd druk, de werkdruk was hoog en het salaris laag. De manager was niet flexibel, maar ik heb daar voor bijna een jaar gewerkt en ik heb geleerd hard en klantgericht te werken.
Pluspunten
reis geld
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive workspace
SALES ASSOCIATE (voormalige medewerker) –  Gemeente Rotterdam26 november 2018
If you like to be busy and can handle some stress, it's a good place to work. Expect some longer hours in the store during the sales. Overall, good experience.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechtste werkervaring ooit
Winkelmedewerker medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Centrum13 november 2018
Je word niet gewaardeerd voor het zware werk wat je doet. Bazin is ongelofelijk brutaal en heeft geen respect voor werknemers.
Pluspunten
geen pluspunten
Minpunten
gemene mensen, geen respect, geen pauze.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ZARA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 5.492 reviews
51.890
41.711
31.146
2381
1364

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur