Zadkine Reviews

22 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 23 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige organisatie om voor te werken
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam Alexandrium16 augustus 2019
Geweldige organisatie om voor te werken. Goede werkomgeving en fijne collega's om mee te werken.
Pluspunten
werkomgeving
Minpunten
verplichte schoolvakanties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Servicepunt medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam Centrum14 juli 2019
gezellig, leuk werk, veel collega's veel studenten, veel werk, erg druk, leuke directe collega's, hulpvaardig.
Pluspunten
collegialiteit
Minpunten
werkplek is tegenover bakkertje en te weinig uren werk voor mij.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hectisch werk omgeving
senior docent (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum10 juli 2019
hectisch werk omgeving
collega's vriendelijk behulpzaam
leiding reageert niet altijd even adequaat
geleerd met allerlei soorten mensen om te gaan
studenten helpen begeleiden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doorgroeien is onmogelijk
Trainer/Docent (voormalige medewerker) –  Rotterdam10 juni 2018
Het onderwijs betekent hard werken voor een niet markt conform salaris. Uitdaging moet je halen door het vernieuwen van de lesstof. Doe je dat niet dan draai je elk jaar hetzelfde riedeltje. Instroom van deelnemers die echt voor het vak kiezen is elk jaar minder. Dat is jammer. Het groepje deelnemers die echt wilden hebben nu allemaal de HTS autotechniek afgerond.
Pluspunten
Tja
Minpunten
Geen doorgroei mogelijkheden, uitdaging ontbreekt, salaris te laag
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte sollicitatieprocedure
Sollicitant (voormalige medewerker) –  Rotterdam Weena28 april 2018
Na 2 enorm leuke sollicitatiegesprekken werd ik, nadat ik gemaild had om info over de verdere procedure, afgeserveerd met een oningevulde standaardmail. Ik heb om opheldering gevraagd maar niemand heeft ooit nog gereageerd. Niet mijn bedrijf dus , zo ga je niet met mensen om.
Pluspunten
Voirtraject en sollicitatiegesprekken waren prima
Minpunten
Afhandeling sollicitatieprocedure schandalig
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede opleiding met veel organisatorische uitdagingen
Docent Nederlands (afd. Toerisme) (huidige medewerker) –  Rotterdam24 april 2018
Zadkine afdeling Toerisme heeft een gedreven en hecht team van zeer professionele docenten, zowel de vakdocenten als de AVO vakken. De studenten (MBO niveau 3 en 4) zijn over het algemeen goed gemotiveerd. Als docent Nederlands hoef ik hier niet vaak uit te leggen wat het belang van het vak voor het beroep is.
Moeilijk op deze school vind ik de veelvoud aan informatiekanalen, waardoor regelmatig gebeurt dat je onvoldoende op de hoogte bent van soms belangrijke zaken. Dit maakt het werk vaak erg ad-hoc en zet de (jaar-) lesplanning onder druk. Dit wordt door het management onderkend, maar je merkt niet dat er erg veel aan gedaan wordt.
Het leukste op deze school zijn de collega's en de studenten. Iedereen staat klaar om te helpen als dat nodig is.
Pluspunten
Goede sfeer, gemotiveerde studenten, interessant werkveld.
Minpunten
Zeer slechte verhouding tussen lesgeven enerzijds en de voorbereiding en kerntaken anderzijds.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Na 3 reorganisaties geen vaste werkplek meer, geen inspraak van administratief personeel.
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam4 januari 2017
Gezien mijn lange verleden en vele werkplekken bij Zadkine, is het lastig om er een typische dag te omschrijven.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Steeds maar weer afwachten waar je wordt geplaatst en welk werk je moet gaan doen.
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
management
wiskunde (voormalige medewerker) –  Rotterdam24 juli 2016
Het management van zadkine leeft bij de dag en bij de gedachte van een enkele manager die zijn afspraken niet nakomt. die liegt en bedriegt en daarmee de gehele school tot een zwakte van formaat maakt
Pluspunten
veel beloven maar niets waarmaken
Minpunten
afspraken niet nakomen
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aardige collega's en handige leeromgeving
Docent Rekenen (huidige medewerker) –  Rotterdam6 mei 2016
Ik heb al mijn normale baan bij Albeda en Zadkine was een bijbaantje als een invaldocent voor rekenen van niveau 2 t/m 4.
Pluspunten
Soms gratis dinner in de avond
Minpunten
Soms moet ik werken tot half tien in de avond
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 9Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkgewer, goede arbeidsvoorwaarden
HRM Adviseur (voormalige medewerker) –  Rotterdam21 april 2016
Goede arbeidsvoorwaarden,, geweldige collega's, afwisselende werkzaamheden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel serieus te werk gaan
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH26 oktober 2015
Altijd alert blijven en altijd 100% geven maakt niet uit hoe laat
serieuze collega's die altijd klaar staan voor jou
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame omgeving
Locatie ondersteuning (stage) (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH3 augustus 2015
Werkzaamheden die ik hier uitvoer kunnen verschillen per dag veranderen. Nummer 1 prioriteit is het ondersteunen van gebruikers. Proberen zoveel mogelijk calls op te pakken en snel mogelijk gebruikers te kunnen helpen.

Ik heb veel geleerd hoe je met klanten moet omgaan. Hoe belangrijk communicatie is.
Met mijn collega's kon ik goed omgaan. We leren elk dag van elkaar. Het moeilijkste van de baan is het omgaan met boze klanten. Het leukste is als je een klant blij maak met wat je heb opgelost.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima samenwerking met collega's en leerling
Docent Bouwkunde middenkaderopleiding niveau 4 (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH12 november 2014
het mooiste moment van de opleiding is het uitreiken van dipoma's en dan te zien hoe de leerling is 'gegroeid' soms letterlijk maar zeker als mens.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 13Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Inspirerende organisatie met doorgroeimogelijkheden.
ROC instructeur / begeleider (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH3 september 2014
Inspirerende organisatie met doorgroeimogelijkheden.
Veel geleerd met ondersteunende opleidingen en cursussen
vanuit de organisatie.
Gezellige collega's, betrokken.
Het moeilijkste van de baan, niets, alleen jammer dat er gedwongen ontslagen moesten vallen.
Het leuke aan mijn baan als lesgevend instructeur/begeleider:
mensen allerlei dingen aanleren, uitleggen en ondersteunen met
allerlei materiaal.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet gezellig heel vaag bedrijf
Stage (voormalige medewerker) –  Rotterdam, Blaak8 april 2014
Een jassen zaak waar ze leren jassen inkopen uit Turkije en vervolgens verkopen. Ik vond dat ze onprofessioneel handelen en dat het bedrijf zelf niet genoeg mensen in dienst heeft.
Pluspunten
Komen soms mooi jassen en tassen binnen.
Minpunten
Geen fijne werksfeer en geen vaste taken.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 15Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
domein waar ik ervaren in ben
nt2 docent tot 2011 (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH28 oktober 2013
Fijne werksfeer met diverse deelnemers uit verschillende landen en niveaus.
Pluspunten
avondwerk maakt het mogelijk om reizen naar Rotterdam te beperken
Minpunten
reiskosten worden niet volledig vergoed
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame ervaring binnen het onderwijs
Docent cev (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH3 oktober 2013
Binnen het onderwijs is geen dag hetzelfde. Elke dag leer je weer iets nieuws. Ik werkte binnen een een hechte team waar men altijd klaar stond voor elkaar.

In het eerste jaar als onervaren docent heb ik veel steun gehad van collega's. Het eerste jaar als onervaren docent was voor mij een zware en moeilijke jaar maar door de goede begeleiding ben ik erin geslaagd om door te zetten.

Het leuke aan deze baan was de contact met de studenten. Ik heb 4 jaar met veel plezier voor de klas gestaan.
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 17Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkomgeving met vele professionals
Packaging Engineer (voormalige medewerker) –  Rotterdam26 mei 2013
Leuke, leerzame baan met een hoop leergierige en betrokken collega's die houden van hard werken en niet al te stijf zijn.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en prettige collega's , werksfeer
telefoniste/receptioniste (voormalige medewerker) –  Rotterdam23 november 2012
Het is prettig werken bij Zadkine als stagiare. Er is veel mogelijk.
Ook de opleiding is goed verzorgd.
Pluspunten
auto graits parkeren na 18.00
Minpunten
auto niet gratis parkeren voor 18.00
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexibele, informele werkomgeving, dynamisch
projectleider communicatie, public affairs (huidige medewerker) –  Rotterdam7 juli 2012
contacten met studenten over informatie van hun opleiding, bezoeken van projecten van studenten bij stagebedrijven en instellingen, contact met media over artikelen over nieuwe opleidingen, nadenken met collega's over camapgne om meer studenten voor techniek te laten kiezen, lobby naar gemeenteraad om aandacht te vragen voor het tekort aan stageplekken en de noodzaak van maatregelen.

Het is leuk, afwisselend werk, waarbij het soms moeilijk is om prioriteiten te stellen
Pluspunten
knippen door eigen studenten voor 3, 50 en prima restaurants waarbij studenten horeca bedienen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 19Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Zadkine. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 23 reviews
55
43
38
25
12

Waarderingen per categorie

2,8Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,6Doorgroeimogelijkheden
2,5Management
3,2Bedrijfscultuur

Reviews over Zadkine gesorteerd op locatie