Bedrijfsprofiel

De afgelopen jaren hebben we ons snel ontwikkeld binnen de ict-branche door gevarieerde kwaliteitsproducten te bieden op het gebied van hosting- en clouddiensten, domeinnamen en websites. We onderscheiden ons met uitstekende bereikbaarheid, deskundige en klantvriendelijke service en continue inhouse ontwikkeling van zowel mensen als systemen.

In Nederland richten we ons met Yourhosting, Yourhosting Webdesign, Yourhosting Business en Starthosting op zowel de particuliere als zakelijke markt met diensten als (managed) hosting-, webdesign- en clouddiensten.

Internationaal zijn we actief met Realtime Register, Resello en Starthosting.com. Hiervoor houden we kantoor in Nederland, India en Rusland. Met het door onszelf ontwikkelde multi-tier business automation platform bieden resellers eenvoudig domeinnaammanagement- en hosting- en clouddiensten aan. We zijn op dit gebied momenteel één van de snelst groeiende spelers wereldwijd.

Bedrijfscultuur

Bij Yourholding is de gemiddelde leeftijd 30 jaar. De bedrijfscultuur is ondernemend, ambitieus, no-nonsense, open en informeel. Er is voldoende ruimte voor een gezonde dosis humor. We verwachten van onze collega’s een flexibele houding, stressbestendigheid en een hoog werktempo.

Vanuit de gedachte dat je het best presteert als je het naar je zin hebt, streven we naar een optimaal werkklimaat. Ons kantoor bevindt zich op de bovenste verdieping van een prachtig pand dichtbij de A28. Onze pauzes en vrijdagmiddagborrels brengen we door op ons zonnige dakterras en in onze kantine met gameroom (voetbaltafel, Playstation 4 en flipperkasten), waar onze eigen kok broodjes, warme maaltijden en hapjes serveert. Ieder kwartaal komen we met het bedrijf samen om onze groei, ontwikkeling en toekomstplannen door te nemen en per jaar organiseren we enkele afdelings- of bedrijfsuitjes.


Een prachtig en goed bereikbaar pand aan de A28

Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

Lunch en warme maaltijd van onze kok

Yourhosting in uitzending 'Da's goed geregeld'

Over Yourholding

Werken bij Yourholding

Bij Yourholding investeren we in onze medewerkers. De afgelopen jaren hebben we ons snel ontwikkeld binnen de ict-branche. Dit biedt jou prachtige (internationale) carrièremogelijkheden bij een van onze merken. We verwachten van onze collega’s een flexibele houding, stressbestendigheid en een hoog werktempo binnen een open,
 – meer... 

  • Yourholding photo: Een informele, open cultuur en behulpzame collega's.
  • Yourholding photo: Lunch en warme maaltijden van onze kok in onze mooie kantine met gameroom.
  • Yourholding photo: Even bijkomen in de zon op het dakterras.
  • Yourholding photo: Een prachtig en goed bereikbaar pand aan de A28.
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Ceintuurbaan 28
8024 AA Zwolle

Medewerkers
51 tot 200
Branche
Links
Yourholding website

Twitter

Facebook