YoungCapital
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Vragen en antwoorden over Werktijden bij YoungCapital

Stel een vraag

Je vraag kan door iedereen worden gelezen. Voeg geen persoonlijke informatie toe.Richtlijnen
De beste vragen zijn direct van toepassing op YoungCapital.
  • Hoe is de werkomgeving en werksfeer?
  • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
  • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

3 gerelateerde vragen

8 uren werken , als je om 9.00 u in de morgen zou moeten beginnen. 9 uren als om 8.00 u zou moeten beginnen. Vind ik heel goed.

Beantwoord 4 mei 2019

YoungCapital (NEXT) doet er alles aan om je aan het werk te houden en een vervangende of extra opdracht voor je te vinden. Naast dat wij op zoek gaan naar werk of een opdracht, kunnen we ons voorstellen dat je niet wilt zitten afwachten. We raden je daarom aan om ook zelf al op de website van YoungCapital naar vacatures te zoeken die je aanspreken.

Lukt het helaas niet om op tijd ander of extra werk te vinden, dan kun je mogelijk bij het UWV een (aanvullende) ww-uitkering aanvragen of aanspraak doen op de TOFA.


Een (aanvullende) ww-uitkering

Je kunt een (aanvullende) ww-uitkering al vanaf 1 maand voor je laatste werkdag aanvragen of vanaf het moment dat je weet dat je meer dan 5 uur aan werk verliest. Zo voorkom je dat je een periode zonder of met minder loon zit.


Hoe je een ww-uitkering precies aanvraagt, lees je op de website van het UWV. Of en hoeveel ww je krijgt, hangt af van je arbeidsverleden en opgebouwde rechten.


TOFA

Kom je niet in aanmerking voor de (aanvullende) ww-uitkering of andere uitkeringen en ben je door de crisis (een deel van) je inkomen kwijtgeraakt? Dan kun je mogelijk aanspraak doen op de Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Flexibele Arbeidskrachten (TOFA). Dit is een eenmalige tegemoetkoming voor je misgelopen loon in maart, april en mei van dit jaar. Om de tegemoetkoming aan te kunnen vragen, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Op de website van het UWV kun je een check doen door wat vragen te beantwoorden.


Kom je in aanmerking? Dan heb je van 22 juni tot en met 12 juli de tijd om de tegemoetkoming aan te vragen bij het UWV. De hoogte van de tegemoetkoming is € 1.650,- bruto. Dat is € 550,- bruto per maand voor de periode maart, april en mei 2020 dat je je inkomen bent misgelopen. De tegemoetkoming wordt in 1 keer uitbetaald.

Beantwoord door YoungCapital6 juli 2020
Al deze content is door gebruikers gegenereerd; Indeed en dit bedrijf staan niet in voor de accuraatheid ervan.
Profiel geclaimd