YoungCapital

YoungCapital - Make Money Work (reclame 2018)

Want to make money? Then get to work. Dat is de kern van de nieuwe reclame van YoungCapital.

Geld betekent onafhankelijkheid. Vrijheid. Om te kopen en te doen wat je wilt. Om ja te zeggen. Om nee te zeggen. Om je om te draaien en weg te lopen. Om te doen wat je ouders niet konden. Om door te groeien naar waar je naartoe wilt.

Deze commercial uit 2018 werd gemaakt door creative agency INDIE Amsterdam en regisseur Paul Geusebroek, die ook de Work-commercial bedachten. Net als vorig jaar werkten zij samen met regisseur Paul Geusebroek voor de video en Big2 (Twan van Steenhoven) en Paul Laffree voor de track bij de beelden.

Want to make money?
Schrijf je dan snel bij ons in en get to work!

WORK HARD. MAKE MONEY. PLAY.

​Werken moeten we allemaal. Dan kunnen er maar beter wat leuks van maken, toch? Want zo lang er wat te spelen valt, is werken zo erg nog niet. YoungCapital helpt je aan die playful zomerbaantjes. Van werken in een strandtent tot roadtrips maken als koerier. Zo kom je helemaal in die summervibes. En van het geld dat je verdient, ben jij de baas. Work hard. Make money. Play.

YoungCapital NEXT | Work & Learn

YoungCapital NEXT dicht het gat tussen onderwijs en het bedrijfsleven, door opleidingen en traineeships aan te bieden die aansluiten op de wensen van de arbeidsmarkt. Bij YoungCapital NEXT combineren jongeren leren met werken. Ze worden opgeleid in een vak waar veel vraag naar is, en passen hun kennis direct toe in de praktijk. Daarnaast werken ze met een coach aan hun soft skills, zodat ze met hun persoonlijkheid het verschil kunnen maken op de werkvloer.

Over YoungCapital

YoungCapital richt zich op jong talent, de nieuwe generatie medewerkers. Wij linken hoogopgeleid jong talent aan werkgevers. Tijdens de studie, vlak na het afstuderen of als young professional. YoungCapital biedt scholieren, studenten en young professionals bijbanen, vakantiewerk, (afstudeer)stages, parttime banen en (tijdelijke) fulltime banen aan.

  • YoungCapital photo: YC Hoofdkantoor
  • YoungCapital photo: YC Hoofdkantoor
  • YoungCapital photo: YC Hoofdkantoor
  • YoungCapital photo: YC Hoofdkantoor
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Siriusdreef 12
2132 WT Hoofddorp
Omzet
25 tot 100 miljoen (EUR)
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
YoungCapital op Instagram
YoungCapital op LinkedIn
YoungCapital website

Twitter

Facebook