YoungCapital
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Over YoungCapital

YoungCapital believes in the power of young people. As digital natives, they serve as a catalyst for innovation. The recruitment specialist sees young professionals as the growth capital every company needs. YoungCapital brings out the best in young people and in companies, so that they keep promoting growth in one another.

YoungCapitalYoungCapitalYoungCapitalYoungCapital

YoungCapital festival 2019: wat is jong zijn?

Wat is jong zijn? Voor ons is dat samen groeien. Je dromen, idealen en ambities najagen. Hard gaan en op je bek gaan. Gewoon doen. Dat is hoe het bij ons begon. Dat is werken bij YoungCapital.

Samen ergens voor de volle honderd procent voor gaan, ook als we nog niet precies weten waar naartoe. Springen van de hoogste duikplank, omdat je gaandeweg wel leert hoe je weer bovenkomt. Want als er één ding is waar wij in geloven, dan is het dat je nergens komt als je veilig op de kant blijft zitten. En successen? Die vieren we. Samen. Op onze eigen festival-weekender.

YoungCapital is Proud to be 20! [aftermovie]

20 jaar YoungCapital. 20 jaar beuken, risico’s nemen. Fouten zien als kansen om te groeien. Gretig blijven. Jagen op de beste ideeën, met een onuitputtelijke bron van energie.

YoungCapital | We Give Work [reclame 2020]

Zoek je werk? Je vindt het bij YoungCapital. Dat is de kern van onze nieuwe reclame ‘We Give Work’. Of je nu gaat voor een baan, opleiding of traineeship: wij hebben wat bij jou past.