Yokogawa
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Yokogawa Carrières en werk

Over ons
Persoonlijke ontwikkeling
Als "one global company" is het doel van Yokogawa om de wereldwijde marktleider op het gebied van industriële automatisering te worden. Aan de eisen van onze belangrijkste klanten en hun projecten kan alleen worden voldaan door professionals die nieuwe mogelijkheden zoeken om hun persoonlijke en professionele competenties
 – meer... te ontwikkelen. Om jou te helpen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten bieden we een omgeving die de persoonlijke ontwikkeling stimuleert en faciliteert. "Maatwerk" is niet alleen het sleutelwoord voor de oplossingen die wij bieden onze klanten, maar ook voor de ontwikkeling van onze mensen. Wij bieden een inspirerende, dynamische, internationaal georiënteerde werkomgeving die jou aan zal moedigen en in staat zal stellen om initiatief te nemen in jouw eigen persoonlijke ontwikkeling.

Work - life balance

Het vinden van de juiste balans tussen jouw persoonlijke en professionele leven kan een uitdaging zijn. Binnen Yokogawa bieden wij daarom flexibele werktijden en de mogelijkheid voor werken vanuit huis. Ook verschillende soorten van verlof helpen je om jouw persoonlijke en professionele verantwoordelijkheden te combineren.


Internationale uitdagingen

Werken bij Yokogawa betekent werken in een vindingrijk, creatief en internationaal georiënteerde werkomgeving waarin mensen de kern zijn van ons bedrijf. In ons streven naar "one global Yokogawa" bieden wij u een verscheidenheid aan internationale uitdagingen! Tijdens het werken aan onze projecten reis je de hele wereld over om te werken voor en met vooraanstaande wereldwijde klanten waar van er vele bekende namen zijn in de olie en gas upstream en downstream processen, energieopwekking en de petrochemische en farmaceutische industrie. Het betekent veel vrijheid en tegelijkertijd grote eigen verantwoordelijkheid.
 – minder
Waarom solliciteren

Hoe is het om bij Yokogawa te werken?

3,7
Werk-privébalans
3,4
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,4
Doorgroeimogelijkheden
3,3
Management
3,6
Bedrijfscultuur