Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Wetenschap salarissen bij YER in Nederland

Salaris geschat op basis van 17 medewerkers, gebruikers en vacatures op Indeed gedurende de laatste 36 maanden.Laatst bijgewerkt: 30 juli 2020
Wetenschap
Gemiddeld salaris
Salarisverdeling
17 salarissen doorgegeven
€ 4.975 per maand
€ 2.500
€ 7.500
Hoeveel betaalt YER voor functies op het gebied van Wetenschap in Nederland?
Bekijk YER salarissen, rechtstreeks verzameld van medewerkers en vacatures op Indeed.
Salaris-informatie komt van 17 gegevens rechtstreeks verzameld van medewerkers, gebruikers en vacatures op Indeed gedurende de laatste 36 maanden.
Houd er rekening mee dat alle salarisgegevens schattingen zijn op basis van wat door derden is opgegeven aan Indeed. Deze cijfers worden met de gebruikers van Indeed gedeeld uitsluitend ten behoeve van algemene vergelijking. Minimumloon kan per rechtsgebied verschillen en je zult de werkgever moeten raadplegen voor de werkelijke salarisgegevens.
Profiel geclaimd
Wat mensen zeggen over werken bij YER
 • 2,0
  Je bent een nummer
  Bijna een jaar (zwaar onderbetaald) gewerkt voor YER, bijna nooit contact gehad met de consultants (2x gesproken gedurende contract). Bedrijf ziet je letterlijk als een product en heeft alleen maar oog voor zelfverijking.
  Financial professional (voormalige medewerker)
  Amsterdam - 25 november 2019
 • 1,0
  Niet doen!!!!!!
  Wat al eerder gezegt is, stellen functies mooier voor dan ze zijn, blijven je lastig vallen totdat je getekend hebt. Laten je vallen als een baksteen als ze niks meer aan je kunnen verdienen. Je bent gewoon een product voor hun in plaats van een mens...
  Monteur buitendienst (voormalige medewerker)
  Den Haag - 14 april 2020