Yacht
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Yacht Carrières en werk

Over ons
Yacht is een onderdeel van Randstad Groep en gespecialiseerd in Interim Professionals met een landelijk netwerk. De expertise en implementatiekracht van Yacht dragen bij aan het realiseren van organisatiedoelstellingen en het verankeren van kennis. Yacht streeft ernaar om organisaties te helpen om de juiste kennis op het juiste moment aan te trekken – meer... en deze kennis dan ook vast te houden. Yacht hoopt met hun expertise bij te dragen aan het succes van opdrachtgevers in een veranderende wereld van werken. Zij kunnen zowel bemiddelen voor een specifiek project als voor de tijdelijke opvang van operationele werkzaamheden. Bovendien kunnen zij ook voorzien in een groep professionals of juist om een persoon. Yacht wil ervoor zorgen dat organisaties altijd de interim-professional in huis halen met de juiste expertise.

Onze vakgebieden: IT, Finance, Engineering, Sociaal Domein, HRM, Legal, Marcom en Supply Chain Management & Procurement. www.yacht.nl


Je kunt ook werken bij Yacht als Recruitment Consultant

Groeien doe je het beste op de werkvloer. Daarom bieden we je in de eerste plaats inhoudelijk interessant werk. Daarnaast investeren we gericht in je loopbaanontwikkeling. Ook kun je, door ons grote netwerk van vakspecialisten, leren van de kennis en ervaring van collega’s.

Kortom: werken bij Yacht staat voor continue uitdaging en coaching om jezelf te ontwikkelen! Op dit moment zijn de meest voorkomende functies: Recruitment Consultant, Sales Consultant en Commercieel Manager.

Kijk voor actuele vacatures op www.werkenbijyacht.nl
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Yacht te werken?

3,4
Werk-privébalans
3,1
Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,9
Doorgroeimogelijkheden
2,8
Management
2,9
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Yacht?

50%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van de CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 22 reviews
4,0
Diverse opdrachten, sterk ontwikkelprogramma
Geschreven door Trainee (huidige medewerker) uit Diemen op 14 juni 2018
Voor wie niet weet welke baan, bedrijfscultuur of welk bedrijf bij zich past, is het traineeship een aanrader. Vanuit een visie over hoe de arbeidsmarkt er over vijf à tien jaar uitziet, stroom je binnen in een ontwikkeltraject om soft skills te bevorderen, zonder je daarbij meningen of ideeën op te dringen: jij bepaalt wat je eruit haalt. Er is een - meer...
Pluspunten
Het programma voor persoonlijke ontwikkeling, de ruimte om kritisch te zijn op mogelijke opdrachten
Minpunten
Weinig transparantie over marges aan de YACHT-kant, de aansluiting van YACHT trainees bij het "grote" YACHT kan beter
Bekijk Yacht reviews over management