XPO Logistics Reviews

59 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.407 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Solidna firma
order picker (voormalige medewerker) –  Gemeente Nieuwegein18 april 2019
Pomimo zdarzających się niedoskonałości organizacyjnych można tam znaleźć stabilne zatrudnienie tzn. są gwarantowane godziny i dobre zarobki.
Istnieje możliwość przejścia na kontrakt.
Pluspunten
Gwarantowane godziny, premie
Minpunten
Zimna hala
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
XPO Oosterhout
Picker (voormalige medewerker) –  Oosterhout27 maart 2019
Najgorszy magazyn w jakim w życiu pracowałem. Pseudo Teamleader'zy którzy nie mają pojęcia co znaczy być leader'em. Ogólnie "burdel na kółkach". Odnoszę wrażenie że jeśli nie zainteresujesz się swoim losem, nikt się nie zainteresuje. Jeżeli jesteś picker'em na początku każdej zmiany ma miejsce wyścig po wózek. Pseudo Team'leaderzy chwalą się że w magazynie nie było żadnego wypadku od ok. 170-ciu dni. W takim "burdelu" to chyba cud.
Pluspunten
W soboty wydają bony na posiłek w kantynie
Minpunten
Bałagan, brak wsparcia Teamleader'ów
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Buen ambiente de compañerismo
Mozo de almacén y carretillero (voormalige medewerker) –  Eindhoven (Holanda)26 maart 2019
Me pareció una gran empresa que respeta a sus empleados, yo estuve trabajando en el extranjero y fue una experiencia fantástica.
Pluspunten
abundancia de trabajo
Minpunten
horarios irregulares
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je pakt kleren en in het systeem invoeren.
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg26 maart 2019
Niks bijzonders. Je gaat naar werk, je check jezelf in bij de manager en bij de machine. Daarna werk je tot je eerste pauze van 15 minuutjes. Je werk door tot je tweede pauze van 30 minuutjes en achter af werk je tot dat je klaar ben.
Het min punt van de baan is dat je geen minuut eerder mag inchecken en ook niet in minuut later. Als je later incheckt dan wordt er 10% van je geld van die dag van je afgetrokken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
XPO Venray
operator wózka widłowego (voormalige medewerker) –  Gemeente Venray17 maart 2019
Bardzo dobra wspolpraca pomiedzy pracownikami a kierownictwem
Pluspunten
Mila atmosfera jesli wystepuja problemy nie jest zalatwiane krzykiem tylko merytoryczna rozmowa
Minpunten
Wiekszych minusow nie zauwarzylem
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Amerikaans bedrijf, mogelijkheid om in vele talen te werken
coordinator (huidige medewerker) –  Gemeente Eindhoven5 februari 2019
In mijn ervaring als logistiek medewerker heb ik specifieke vaardigheden geleerd zoals: inventariscontrole, dagelijks plannen in twee talen, CMR’s (vervoersdocumenten) invullen. In deze functie heb ik mijn organisatorische vaardigheden kunnen ontwikkelen en heb ik geleerd oplossingsgericht te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
xpo sevenum
pracownik magazynowy (voormalige medewerker) –  Gemeente Venlo1 februari 2019
w tej firmie pracowało mi sie bardzo dobreze , miła atmosfera i pozytywni ludzie ,
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig op de werkvloer
magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Eersel23 januari 2019
internationaal bedrijf met veel gast arbeiders, desondanks een leuke sfeer onderling op de werkvloer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
La mejor empresa en la que he estado
Mozo de almacén (voormalige medewerker) –  Venlo14 januari 2019
No caben suficientes palabras para definir lo bueno que fue trabajar en XPO.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bardzo lekka praca
Magazynier, operator wózka widłowego (huidige medewerker) –  Mijdrecht4 januari 2019
Praca sama w sobie nie jest zla, ale ludzie zarzadzajacy są rasistami wymagają więcej niż wynagrodzenie które dostaje. przy tej ilosci godzin jaka tam jest to trochę za mało
Pluspunten
bardzo lekka praca
Minpunten
nie docenianie pracownika
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Miejsce pracy w porządku
pracownik magazynu (voormalige medewerker) –  Gemeente Tilburg31 december 2018
Praca, współpracownicy w porządku. Warunki pracy zależne od działu
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zdecydowanie nie polecam tego oddziału
Magazynier, operator wózka widłowego (voormalige medewerker) –  Gemeente Tilburg29 december 2018
Oddział w Tilburgu nadaję się na krematorium a nie miejsce pracy.
Pluspunten
Żadnych
Minpunten
Od czasu pracy przez wynagrodzenie kończąc na lokacjach. Nie polecam..
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wie is XPO? en waarom zijn we XPO???
Coordinator (huidige medewerker) –  Venray, NL3 december 2018
Fijne collega's op de werkvloer, het is productie werk maar iedereen zet zich goed in en helpt elkaar.
hoe hoger je het management in gaat des te minder wordt er geluisterd.
liever een ja-knikker dan iemand die actief mee wil denken.
Uitgeleend naar andere sites en dan zie je ineens een ander houding bij management die we meer open staat richting de werknemers.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig in pauze genoeg tijd om te ontspannen
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Venray27 november 2018
een leuke dagen cultureel ook managment viel mee geen veel contact gehad. moeilijkste was vroege diensten en makkelijkste om te commenuceren met je collages
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Don't work here, unless you want to work at a workcamp
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Tilburg19 november 2018
This is unreal. They don't care about people. Please do not work here. Bad assistants, bad pay, bad hours they treat people bad.
Pluspunten
NONE
Minpunten
Everything
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good corporation with good emplyers
Troubleshooter and team lider asistent (voormalige medewerker) –  Tilburg5 november 2018
Everything was really safty , corporation is on really high level of experience in logistic.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele werksfeer, leuke collega’s
Business Intelligence Specialist (voormalige medewerker) –  Eersel27 oktober 2018
XPO is een logistieke service provider met een positieve instelling naar hun werknemers en klanten. De IT afdeling is gefocust op het optimaliseren en synchroniseren van processen en tools naar europese en mondiale richtlijnen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
arrogant management
Material Handler sr (voormalige medewerker) –  schiphol rijk22 oktober 2018
de klant en werkzaamheden op de vloer zijn prima, de collegas onderling maken er ook het beste van samen met team leads en supervisors.
Daarboven en in het office is het helaas een enorme arrogante houding die de klok slaat.. flink cultuur probleem in amsterda
Pluspunten
werkzaamheden opzich
Minpunten
management negatief naar medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's, dat wel
Facilitair medewerker (voormalige medewerker) –  Oude Meer11 oktober 2018
Bedrijfsvoering gebaseerd op regels, zonder te kijken naar resultaten.
Regelgeving gebaseerd op veiligheid, wat op zich zeer goed is, echter in de praktijk te overdreven wordt gehanteerd.
Een teamleider heeft meer te bepalen dan een manager.
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk snel en evoluerend bedrijf
Material Handler SR (voormalige medewerker) –  Eersel11 oktober 2018
doorgroei mogelijkheden, leuk bedrijf veel geleerd.
Pluspunten
cursussen evoluatie gesprekken.
Minpunten
weinig communicatie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij XPO Logistics. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 4.407 reviews
5950
41.117
31.182
2549
1609

Waarderingen per categorie

3,1Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,1Bedrijfscultuur