XPO Logistics Reviews

69 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.237 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Buena experiencia.
Mozo de almacén XPO Holanda (voormalige medewerker) –  Gemeente Tilburg15 oktober 2019
Te buscabas tu sitio en la empresa para hacer todo mas llevadero.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedroven HR cultuur
Key User (huidige medewerker) –  Mijdrecht8 oktober 2019
Een bedrijf waarin jezelf je kansen kan creeren, maar de missie van het bedrijf "result matter" te ver wordt doorgedreven.
Pluspunten
doorgroei kansen
Minpunten
Het beleidt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good experience
Halftruck,Reachtruck,Forclift driver (voormalige medewerker) –  Breda17 september 2019
I learn how to be more flexible and made a good friends.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Xpo Eindhoven is gewoon waardeloos
Operator (voormalige medewerker) –  Eersel14 september 2019
Heb 19 jaar voor dit bedrijf gewerkt, het vroegere Menlo, het was er toen nog leuk.
Ik heb de laatste 10 jaar zien veranderen, het is er een komen en gaan van mensen, heel veel oostblokkers.
Ze kunnen deze mensen nog uitbuiten, niveau van werk is er laag.
Waardering krijg je niet , en loon is het minimum.Er is veel vriendjes politiek manenmmane
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Brak godzin pracy.
order picker (voormalige medewerker) –  Nieuwegein9 augustus 2019
mimo "gwarantowanych" 40h często robiliśmy po nie więcej niż 26h
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
order picker, reachtruckchaffeur
Orderpicker/heftruckchauffeur (huidige medewerker) –  Schiphol31 juli 2019
good and safe environment, professionality and care for the employees
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Team leader and leadership always sick or not present
Senior Material Handler - Supply Chain (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 juli 2019
The most of the people are at the first experience with this work 95% expat without any diploma or school
Pluspunten
Fruit, cake, ice cream, coffee and tee gratis
Minpunten
Leadership not present and not able to manage the warehouse
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Not a good place to work
Packing (voormalige medewerker) –  Tilburg12 mei 2019
Polish company. Don't go there to work communism is practiced there. like it's an old soviet company.
Teamleiders and assistant teamleiders are mostly uneducated. They literally treat people without respect
Pluspunten
None
Minpunten
Everything
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good and regulated company
Picker, Packer (voormalige medewerker) –  Eindhoven10 mei 2019
A strong influence is nationality among workers, especially if they exceed the majority of works from the same foreign country. The administration knows this, but it does not take any action regarding it, it even groups them.
Advancement is completely impossible unless you personally know someone in a leadership position to allow you to progress.
Poor knowledge of some Team Leaders, we should take a look at the "Trimble" department.
A clean and well-regulated company is very committed to the safety of workers. They place great emphasis on the quality of work, while ensuring that work does not cause much effort.
Pluspunten
large car parking, accessible location
Minpunten
Bike parking is not covered and far away from the entrance
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Solidna firma
order picker (voormalige medewerker) –  Gemeente Nieuwegein18 april 2019
Pomimo zdarzających się niedoskonałości organizacyjnych można tam znaleźć stabilne zatrudnienie tzn. są gwarantowane godziny i dobre zarobki.
Istnieje możliwość przejścia na kontrakt.
Pluspunten
Gwarantowane godziny, premie
Minpunten
Zimna hala
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
XPO Oosterhout
Picker (voormalige medewerker) –  Oosterhout27 maart 2019
Najgorszy magazyn w jakim w życiu pracowałem. Pseudo Teamleader'zy którzy nie mają pojęcia co znaczy być leader'em. Ogólnie "burdel na kółkach". Odnoszę wrażenie że jeśli nie zainteresujesz się swoim losem, nikt się nie zainteresuje. Jeżeli jesteś picker'em na początku każdej zmiany ma miejsce wyścig po wózek. Pseudo Team'leaderzy chwalą się że w magazynie nie było żadnego wypadku od ok. 170-ciu dni. W takim "burdelu" to chyba cud.
Pluspunten
W soboty wydają bony na posiłek w kantynie
Minpunten
Bałagan, brak wsparcia Teamleader'ów
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Buen ambiente de compañerismo
Mozo de almacén y carretillero (voormalige medewerker) –  Eindhoven (Holanda)26 maart 2019
Me pareció una gran empresa que respeta a sus empleados, yo estuve trabajando en el extranjero y fue una experiencia fantástica.
Pluspunten
abundancia de trabajo
Minpunten
horarios irregulares
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je pakt kleren en in het systeem invoeren.
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg26 maart 2019
Niks bijzonders. Je gaat naar werk, je check jezelf in bij de manager en bij de machine. Daarna werk je tot je eerste pauze van 15 minuutjes. Je werk door tot je tweede pauze van 30 minuutjes en achter af werk je tot dat je klaar ben.
Het min punt van de baan is dat je geen minuut eerder mag inchecken en ook niet in minuut later. Als je later incheckt dan wordt er 10% van je geld van die dag van je afgetrokken.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
XPO Venray
operator wózka widłowego (voormalige medewerker) –  Gemeente Venray17 maart 2019
Bardzo dobra wspolpraca pomiedzy pracownikami a kierownictwem
Pluspunten
Mila atmosfera jesli wystepuja problemy nie jest zalatwiane krzykiem tylko merytoryczna rozmowa
Minpunten
Wiekszych minusow nie zauwarzylem
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige omgeving. Iedereen is vriendelijk en beleefd
reachtruck en heftruck bestuurder (voormalige medewerker) –  Schiphol22 februari 2019
Ik heb er met heel veel plezier gewerkt. De werktijden waren goed.
Alleen de bereikbaarheid vond ik wat minder. Er komen geen bussen in de buurt waardoor ik verplicht was met de auto naar het werk te gaan.
Pluspunten
elke vrijdag gratis lunch en elke dag gratis vers fruit
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Amerikaans bedrijf, mogelijkheid om in vele talen te werken
coordinator (huidige medewerker) –  Gemeente Eindhoven5 februari 2019
In mijn ervaring als logistiek medewerker heb ik specifieke vaardigheden geleerd zoals: inventariscontrole, dagelijks plannen in twee talen, CMR’s (vervoersdocumenten) invullen. In deze functie heb ik mijn organisatorische vaardigheden kunnen ontwikkelen en heb ik geleerd oplossingsgericht te werken.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
xpo sevenum
pracownik magazynowy (voormalige medewerker) –  Gemeente Venlo1 februari 2019
w tej firmie pracowało mi sie bardzo dobreze , miła atmosfera i pozytywni ludzie ,
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig op de werkvloer
magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Eersel23 januari 2019
internationaal bedrijf met veel gast arbeiders, desondanks een leuke sfeer onderling op de werkvloer
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
La mejor empresa en la que he estado
Mozo de almacén (voormalige medewerker) –  Venlo14 januari 2019
No caben suficientes palabras para definir lo bueno que fue trabajar en XPO.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bardzo lekka praca
Magazynier, operator wózka widłowego (huidige medewerker) –  Mijdrecht4 januari 2019
Praca sama w sobie nie jest zla, ale ludzie zarzadzajacy są rasistami wymagają więcej niż wynagrodzenie które dostaje. przy tej ilosci godzin jaka tam jest to trochę za mało
Pluspunten
bardzo lekka praca
Minpunten
nie docenianie pracownika
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij XPO Logistics. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 5.237 reviews
51.128
41.290
31.365
2633
1821

Waarderingen per categorie

3,1Werk-privébalans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,0Bedrijfscultuur