Xenos Reviews

83 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 94 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek
Verkoopmedewerker kleding (huidige medewerker) –  Naaldwijk13 februari 2019
Erg Fijne werkplek met leuke mensen. Goede sfeer.
Ik werk er al 12 jaar met veel plezier!
Pluspunten
sfeer en personeel
Minpunten
Doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
weekendhulp/teamleider (voormalige medewerker) –  Amersfoort15 november 2018
het is een leuke werk plek. je kan er ook veder in groeien.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Medewerkster (voormalige medewerker) –  Breda23 oktober 2018
tijdens mijn werkperiode bij de xenos had ik een super leuk team en er was altijd een hele gezellige sfeer
Pluspunten
kortingen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
cultuureel omgeving
Vakkenvulleren (voormalige medewerker) –  Alexandrium19 september 2018
mijn review over Xenos


de eerste dag dat ik bij Xenos werkte was ik wel gemotieveerd en wou graag aan de bak.
Pluspunten
aventoe gratis drank
Minpunten
de werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam21 augustus 2018
goeie werk omgeving leuk teamverband gezellige nette klanten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Xenos
Hulpkracht (huidige medewerker) –  Xenos Capelle20 juli 2018
Xenos, Weinig flexibiliteit, verplichte tijden te werken.
Pluspunten
bijverdienen
Minpunten
laag salaris
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Laag salaris
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Gouda3 juli 2018
Laag salaris.
Processen onlogisch
Prive en werk was niet gescheiden
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lots to do and fun to work
Sales Advisor - Full Time (voormalige medewerker) –  Amersfoort, Utrecht, Netherlands3 juli 2018
A typical day at work is discussing the week and what needs to be done. In the morning administration ( counting cash registers, bank deposit and if needed timesheets). I would stock the stock the shelves. And depending what day it is I ordered the product for next week. All by hand. Depending what week it is and promotions are coming. At the end i would clean up and tidy everything and if i have time clean out the storage atleast, I did that atleast twice a week. The best part about of working there was working with the costumers. I liked it and enjoyed it very much. Also working with my other co-workers was pleasant too. I learned a lot about myself and others in that time. The hardest part isnt really hard but it was the fact that sometimes the same tasks needed to be done every week.
Pluspunten
nice atmosphere
Minpunten
sometimes repetitive
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was heel gezellig en heb er heel veel geleerd
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven9 juni 2018
Een gezellige en soms drukke dag. En veel geleerd op 1 dag
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kassa en vullen
Vulploegmedewerker en caissière (voormalige medewerker) –  Tilburg1 juni 2018
Veel verschillende klanten, maar elke dag hetzelfde. Geen afwisseling. Geen sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Kassamedewerker/vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Haarlem2 mei 2018
met veel plezier daar gewerkt maar krijg een andere baan aangeboden
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
minder betaald
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig bedrijf
medewerker webshop (retouren en nalveringen) (huidige medewerker) –  Waalwijk19 maart 2018
gezellig bedrijf alleen jammer dat het voor ons op gaat houden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke winkel en leuke spullen
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam1 maart 2018
Leuke klanten en gezellig leuke baan leuke collega.s ook
Pluspunten
Niks
Minpunten
Dat wel lange dagen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke zweer op de werkvloer
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Den Haag12 februari 2018
het was een hele leuke baan alleen de leidinggevende was niet zo prettig mens altijd boos
Pluspunten
geen
Minpunten
alles moet je betalen wat je pakt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer jong en dynamische winkel destijds
Bedrijfsleidster (voormalige medewerker) –  Roermond11 december 2017
zeer snelle door groei mogelijkheden. Altijd leuke spullen. Het was weer een uitdaging om het goed te presenteren. Super contacten gehad met mijn rayonleider ( nu nog).
Goede CAO
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
de vracht lossen was wel vaak zwaar
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leerzame werkomgeving
kassa en vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Roermond26 november 2017
Gezellige en leerzame werkomgeving. ze nemen de tijd om je weer nieuwe dingen aan te leren.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke stageplek
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Brunssum5 november 2017
Ongeveer 2 jaar geleden liep ik de Xenos binnen om te vragen of ze misschien stageplekken beschikbaar hadden. Binnen 30 minuten stond ik buiten met een getekend stagecontract.

Het is een kleine winkel, waar op een doordeweekse dag ongeveer 4 mensen werken. De collega´s zijn super aardig en behulpzaam.

Helaas vond er een her-organisatie plaats, waardoor er 2 managers ontslagen werden en verschillende collega's kregen het contract niet verlengd. Doordat ze dus zo veel managers ontsloegen, hadden we er nog maar 1. Deze had een kind van 4, waardoor ze 3 dagen per week maar aan het werk was. De andere 3 dagen moest personeel haar taak maar overnemen. Hierdoor stond ik iedere dag achter de kassa. Hier was echt niet goed over na gedacht, want als stagiair hoor je allerlei werkzaamheden te doen.

Dit wil nog niet zeggen dat ik hier een rot tijd heb gehad, want doordat er vaak geen manager was, was er ook minder werkdruk. Hierdoor kon je in de rustige periode lekker kletsen met collega's of gewoon even rustig aan doen.

Van school mocht ik helaas niet mijn examenjaar hier stagelopen, anders had ik dat zeker gedaan!
Pluspunten
Gezellige collega's, Geen werkdruk
Minpunten
Te weinig personeel, Geen stagevergoeding
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Xenos
Hulpkracht (huidige medewerker) –  Raalte20 oktober 2017
Tot nu toe geen goede ervaring, zeker niet met de bedrijfsleider. Ze zochten mensen en beloofden me vaak in te plannen en ik wordt nu niet ingepland. Dat vind ik erg slecht. Ze deden geen moeite om me in te werken.
Pluspunten
loon
Minpunten
planning
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
orderpicker
Orderpicher (voormalige medewerker) –  walwijk12 oktober 2017
Leuke mensen, een goeie sfeer, de begeleiders wat minder, iedereen met hun problemen en stress en kunnen geen waardering hebben voor de mensen die alleen maar een nummertje zijn, iedere keer later beginnen en vroeg naar huis gaan, geen zekerheid in de uren, losse beloftes qua uren, je komt nooit aan de uren, ze zeggen iedere dag dat het druk word maar helaas is het alleen mensen aan de lijntje te houden, kortom is het niet aan te raden
Pluspunten
Leuke collegas
Minpunten
leiding en weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte ervaring
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Vlaardingen28 september 2017
Het personeel werd niet serieus genomen door de leidinggevenden, er heerste een walgelijke roddelcultuur bij zowel de leidinggevenden als bij het personeel (soms zelfs over en weer en met klanten). Zeer onprofessioneel hoe deze zaak gerund werd, en ik zou dan ook iedereen afraden bij Xenos B.V. in dienst te treden.
Pluspunten
Korting
Minpunten
Onprofessionele houding van leidinggevenden tegen zowel personeel als klanten:
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Xenos. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 94 reviews
530
432
322
28
12

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur