Xenos Reviews

93 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 104 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Xenos is een leerzamgheiden, gezellig en nieuwigheid bedrijf
Hulpkracht en kassier (voormalige medewerker) –  Sneek2 november 2019
Werken bij Xenos was super leuk en gezellig de collega's zijn super vrolijk en ze kunnen goed samenwerken.
je leer elke dag nieuw dingen bij Xenos want kom elke maandag nieuw artikelen.
De bedrijf is echt leerzamgheiden.
De leukste daar is dat je prettig voelt bij werken
Pluspunten
15% op als artikelen voor medewerker
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hier niet werken
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Nijmegen28 oktober 2019
Ik heb hier 2 jaar gewerkt als hulpkracht, in het begin was het leuk maar nadat de filiaalmanager naar een andere locatie moest omdat een andere filiaalmanager naar ons wilde komen werd alles veel slechter. Er werd gediscrimineerd (op mensen met een hoofddoek, Tattoo's etc) als de baas je niet leuk vond zorgde ze ervoor dat je bijna niet werd ingepland en gooide ze je eruit als je contract verliep. We begonnen met 30 medewerkers en aan het eind van mijn werktijd waren we nog maar met 10 medewerkers dit zorgde ervoor dat je vaak het hele weekend plus de avonden moest werken. Het salaris bij de Xenos is best wel laag als je kijkt naar de dingen die je moet doen. Je moest Kassa, vullen en in de winkel staan op één dag. Ook kwamen ze ineens met een vast salaris per maand, wat fijn is voor de mensen die er vast werken maar voor jongeren die di als bijbaan hebben is dit niet fijn, het gevolg hiervan is dat mensen niet van dienst willen ruilen of ze willen overnemen. Ik werkte bijvoorbeeld 21 uur in de week en had een contract van 7 uur in de week dit betekende dat ik 14 uur per week niet uitbetaald kreeg. Ook werden er vaak veel uren/dagen die je aanwezig was niet opgeschreven en kreeg je die dus ook niet uitbetaald. Verder was de sfeer niet fijn, er hing een gespannen sfeer doordat iedereen op hun teentjes liep. (vanwege de baas) Ik raad het niet aan om hier te gaan werken tenzij de sfeer en het salaris verbeteren.
Minpunten
discriminatie, uren slecht opgeschreven, laag salaris
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
hulpkracht (voormalige medewerker) –  Blerick1 september 2019
Ik heb hier alrijd graag gewerkt en ik wil ook graag terugkomen!
Pluspunten
Leuke sfeer
Minpunten
Zijn er niet
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam30 augustus 2019
Enorm sociaal vaardig vooruit gegaan door het contact dat je de hele dag hebt met de klanten om je heen en het geeft een fantastisch gevoel als je hun goed hebt en ze tevreden de winkel uit lopen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige winkel. Afwisselend werk
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Nederland15 juni 2019
Doorgroeimogelijkheden zijn beperkt en de stap naar een hogere functie is groot (verkoopmedewerker - bedrijfsleider) door het ontbreken van een tussenfunctie bijv. Assistent bedrijfsleider.

Hoge werkdruk, je draait vaak overuren die je moeilijk week op kunt nemen
Pluspunten
Avonden en zaterdagen vallen onder een 133% regeling
Minpunten
Hoog ziekteverzuim waardoor je vaak overuren moet draaien die je nooit op kunt nemen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and home made
Was where I did my internship during school (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 juni 2019
It's a very nice place to start up as a young self
They are very interactive and responsive ...I haven't met the CEO yet so I don't really know much about the person
But it's a very big organisation
Pluspunten
Nice
Minpunten
Short hours
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weekendhulp
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Xenos26 mei 2019
Prima werktijden en leuke collega’s. Je mag vanaf je 16e kassa draaien.
Pluspunten
Gezellige sfeer
Minpunten
Lage lonen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving met goede collega's,
Winkelmedewerkster (huidige medewerker) –  Arnhem28 april 2019
Een zeer dynamisch bedrijf,waar van iedereen een uiterste inzet wordt verlangd.
Teamwork is heel belangrijk en ook nodig om het tot een succes te maken.
Veel mogelijkheden om hogerop te komen voor wie daar de ambitie voor heeft.
Pluspunten
Flexibele werktijden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig sfeer, leert snel dingen.
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Ede25 april 2019
Ik vond het altijd wel leuk,
Kassa leer je heel snel.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek
Verkoopmedewerker kleding (huidige medewerker) –  Naaldwijk13 februari 2019
Erg Fijne werkplek met leuke mensen. Goede sfeer.
Ik werk er al 12 jaar met veel plezier!
Pluspunten
sfeer en personeel
Minpunten
Doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Verkoop en magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 december 2018
het was wel fijn om hier te werken. Hele leuke team
Pluspunten
team
Minpunten
salaris
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
weekendhulp/teamleider (voormalige medewerker) –  Amersfoort15 november 2018
het is een leuke werk plek. je kan er ook veder in groeien.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Medewerkster (voormalige medewerker) –  Breda23 oktober 2018
tijdens mijn werkperiode bij de xenos had ik een super leuk team en er was altijd een hele gezellige sfeer
Pluspunten
kortingen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
cultuureel omgeving
Vakkenvulleren (voormalige medewerker) –  Alexandrium19 september 2018
mijn review over Xenos


de eerste dag dat ik bij Xenos werkte was ik wel gemotieveerd en wou graag aan de bak.
Pluspunten
aventoe gratis drank
Minpunten
de werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam21 augustus 2018
goeie werk omgeving leuk teamverband gezellige nette klanten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Xenos
Hulpkracht (huidige medewerker) –  Xenos Capelle20 juli 2018
Xenos, Weinig flexibiliteit, verplichte tijden te werken.
Pluspunten
bijverdienen
Minpunten
laag salaris
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Laag salaris
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Gouda3 juli 2018
Laag salaris.
Processen onlogisch
Prive en werk was niet gescheiden
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lots to do and fun to work
Sales Advisor - Full Time (voormalige medewerker) –  Amersfoort, Utrecht, Netherlands3 juli 2018
A typical day at work is discussing the week and what needs to be done. In the morning administration ( counting cash registers, bank deposit and if needed timesheets). I would stock the stock the shelves. And depending what day it is I ordered the product for next week. All by hand. Depending what week it is and promotions are coming. At the end i would clean up and tidy everything and if i have time clean out the storage atleast, I did that atleast twice a week. The best part about of working there was working with the costumers. I liked it and enjoyed it very much. Also working with my other co-workers was pleasant too. I learned a lot about myself and others in that time. The hardest part isnt really hard but it was the fact that sometimes the same tasks needed to be done every week.
Pluspunten
nice atmosphere
Minpunten
sometimes repetitive
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was heel gezellig en heb er heel veel geleerd
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven9 juni 2018
Een gezellige en soms drukke dag. En veel geleerd op 1 dag
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kassa en vullen
Vulploegmedewerker en caissière (voormalige medewerker) –  Tilburg1 juni 2018
Veel verschillende klanten, maar elke dag hetzelfde. Geen afwisseling. Geen sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Xenos. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 104 reviews
532
437
323
210
12

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur