Xelvin
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Xelvin Carrières en werk

Over ons
Xelvin is specialist in het detacheren van ondernemende technici.

Dit doen we door de vraag en het aanbod van onze opdrachtgevers en onze kandidaten goed te inventariseren en bij elkaar te brengen. We zien kansen voor beide partijen en reageren daar voortvarend op.


Open organisatie


Xelvin is groot genoeg om een prachtig netwerk aan opdrachten
 – meer... en technici te hebben en onderhouden en open en plat genoeg georganiseerd om snel en transparant te kunnen schakelen. Een organisatie met slagkracht.

Persoonlijk

Xelvin gelooft in een persoonlijke touch, in elkaar kennen. Niet voor niets nemen de consultants regelmatig een kijkje in de keuken van opdrachtgevers. Want alleen zo is het mogelijk adequaat in te spelen op de specifieke vragen en behoeften van bedrijven en medewerkers.


Direct contact en korte communicatielijnen staan bij Xelvin hoog in het vaandel.


Visie

We zijn niet alleen ondernemend en bezig in het nu, we dromen ook graag. Het is onze visie en droom de plek te zijn waar mensen hun persoonlijke en professionele ambities kunnen verwezenlijken. Mensen die hun verantwoordelijkheid nemen krijgen volop de ruimte om te werken aan nieuwe doelen. Er wordt dan ook veel geïnvesteerd in ontwikkeling, met aandacht voor een ieders persoonlijke situatie.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Xelvin te werken?

4,8
Werk-privébalans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,8
Doorgroeimogelijkheden
3,8
Management
4,0
Bedrijfscultuur