WZH Reviews

Alle 9 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een groot bedrijf waar je een leuke werksfeer heerst
coördineren verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Den Haag6 september 2018
Het is een groot bedrijf, met een leuke werksfeer. Je kunt binnen WZH op verschillende afdelingen werken zoals; verschillende revalidaties, psychogeriatrische zorgvragers op een open en gesloten afdeling ook heb je somatische bewoners, dit is leerzaam. Je leert als beginnend verpleegkundige coördineren. Ik vindt dat er meer doorgroei mogelijkheden moeten zijn voor verpleegkundige zoals specialiseren in het vakgebied.
Het management is goed ze zetten zich in voor hun werknemers. De arbeidsvoorwaarden zijn goed er is een goed verdeling tussen werk en prive.
Pluspunten
Leuke collega's .
Minpunten
Meer doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Personeel is ondeskundig.
Stage (voormalige medewerker) –  Den Haag17 mei 2018
Vreselijke organisatie, zeer ondeskundig personeel.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zwaar werk
Zorghulp (voormalige medewerker) –  Voorburg8 augustus 2017
leuke bewoners gezellige collegas goeie sfeer goeie locatie
Pluspunten
mooi huis
Minpunten
beetje ver van huis
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer tegelijkertijd moeten er nog veel punten op de i gezet worden.
woonzorgbegeleidster (voormalige medewerker) –  Zoetermeer9 augustus 2016
Met plezier heb ik voor dit bedrijf in verschillende takken gewerkt. Helaas zoals bijna overal merk je de bezuinigingen en is het haast niet te doen om alles correct na te streven volgens alle regels. Er zijn uiteraard protocollen, HACCP regels, hygiene in het algemeen maar vooral de aandacht lichamelijk en geestelijk voor de zorgvrager. Het streven hiernaar is groot. Toch zijn er altijd verbeterpunten overal en bij een ieder.
Pluspunten
Collegialiteit
Minpunten
bezuinigde manier van roosteren
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
erg fijne ervaring met clienten
Verzorgende pg, adl verzorging (oproepkracht) (voormalige medewerker) –  den haag21 oktober 2015
De cliënten zich mens laten voelen vond ik erg belangrijk.
De oudere mensen hadden respect verdient.
ik hielp ze zo goed (en schoon) mogelijk een dag leuk door te komen.
Mijn collega`s waren niet altijd collegiaal .mede omdat ik minder uren kon maken dan hun zelf.
Mede door mijn beperkte functies.
Als ik de kans kreeg het uit te leggen ,kreeg ik waardering
voor wat ik deed.
Soms kreeg ik teveel verantwoording ,hier was ik het niet mee eens
omdat ik te onzeker was over bepaalde handelingen waar ik geen opleiding voor gevolgd had.
Wel enorm plezier in mijn werk gehad.
Pluspunten
Dat ik ook 3 uur kon werken achter elkaar
Minpunten
te veel verantwoording
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een gezellige dag voor de bewoners maken
verzorgende (huidige medewerker) –  Zoetermeer, ZH31 maart 2015
een typische dag op het werk is als er veel stagiaires rond lopen
ik heb geleerd zeker zelfstandig te werken
ik kan goed opschieten met mijn collega's en maken er iedere dag weer een leuke dag van voor de bewoners
het moeilijkste van de baan vind ik dat je soms de mensen gefrustreerd raken als ze niet uit hun worden komen
het leukste vind ik dat je altijd zoveel waardering van de bewoners terug krijgt
Pluspunten
dat er veel met de bewoners word gedaan zoals activiteiten
Minpunten
dat er geen eigen ruimte is voor het personeel om te lunchen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer en leuke collega's
Receptioniste/telefoniste (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH18 februari 2014
Ik heb het erg naar mijn zin gehad. het is qua werkgever een aanrader.
Pluspunten
Socialiteit
Minpunten
eentonig werk
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Naam instelling (voormalige medewerker) –  Zoetermeer29 augustus 2013
De mensen verzorgen.
Wat je leert is met collega's omgaan, rapporteren, ADL, extra cursus.
Collega's zijn vriendelijk en gezellig.
Leukste ervan is de mensen verzorgen.
Pluspunten
Gratis lunchen
Minpunten
weinig pauzes
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij WZH. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 9 reviews
52
45
31
20
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over WZH gesorteerd op locatie