Wolters Kluwer Reviews

12 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 754 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zakelijk
Procescoördinator (voormalige medewerker) –  Deventer15 januari 2020
Een globale organisatie, waar online uitgeven de boventoon voert.
Pluspunten
-
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
constant reorganisaties
Marketing medewerker (voormalige medewerker) –  Deventer27 december 2019
innovatieve en kennis intensieve organisatie waarvan (internationale) management constant meestuurt en beslist. Leuke gedreven collega's. Veel onderzoek verdwijnt in een lade en men maakt zelden een project af. Er wordt constant gereorganiseerd en bijna niemand haalt de eindstreep,
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top Employer? eh.. just another Multinational...
Servicemedewerker (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn5 april 2019
In WKNL zijn de rollen en verantwoordelijkheden duidelijk gedefinieerd en deze zul je ook als zodanig uit voeren. Het is en blijft een hiërarchische organisatie hoe zeer men dit wens te veranderen. Eigen initiatief wordt tot op "een zekere hoogte" gewaardeerd. Zoek je standvastigheid en structuur? Dan is dit jouw partij. De laatste innovatie najagen zonder stroperigheid en hierarchische bijzaken? Niet jouw partij.
Minpunten
Hirearchie/ geen meritocratie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote multinational met veel kansen
HR Business Partner (huidige medewerker) –  Deventer7 februari 2019
Groot bedrijf (maar in Nederland relatief klein) met ook de daarbij behorende vele lagen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sociale bedrijfscultuur met oog voor iedereen
Manager (huidige medewerker) –  Alphen aan den Rijn19 april 2018
Familiegevoel met direct collega's
Middlemanagement vooral gericht op korte termijn
Weinig doorgroeimogelijkheden
Prima om te starten, niet om lang te blijven
Pluspunten
Familie gevoel
Minpunten
Weinig tot geen doorgroei mogelijkheden binnen kleine business units
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Internationale werkomgeving
Director of International Marketing (huidige medewerker) –  Alphen aan den Rijn7 juni 2017
Dagelijks reis is bijna anderhalf uur naar Alphen aan den Rijn. Ik begin de dag vroeg om mijn emails door te lopen en daarna heb ik een kickoff met het team om de opkomende taken te bespreken onder het genot van een bakje koffie. Gemiddeld heb ik ruim 4 meetings per dag, wat veel tijd in beslag neemt. Maar na een productieve dag ga ik voldoen met de trein naar huis, waar ik rond 7 uur thuis kom.
Pluspunten
Internationale omgeving, gratis fruit op dinsdag
Minpunten
Reistijd naar Alphen aan de Rijn
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het bezig zijn met klant- en marktgericht werken zorgen ervoor dat je flexibel inzetbaar bent en blijft.
Fondscoördinator (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn7 maart 2017
Ik heb met heel veel plezier als fondscoördinator bij Wolters Kluwer gewerkt. Vooral omdat de eigen inbreng binnen de functie zeer gewaardeerd werd, de goede band die opgebouwd kon worden met de relaties en de zelfstandige manier waarop de functie ingevuld kon worden waren zeer plezierig. Daarnaast de goede collegiale samenwerking om tot een goed eindproduct te komen.
Pluspunten
Collegialiteit, werksfeer
Minpunten
Het werken in een kantoortuin
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werksfeer
CCO (Central Content Organisation) (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn5 april 2016
Fijn bedrijf om bij te werken maar wel een bedrijf dat in ontwikkeling is en daardoor ontstaat er veel stress.
Pluspunten
Goede betaling voor je werkzaamheden
Minpunten
veel stress
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf met een maar
Manager Contentmanagement (voormalige medewerker) –  Deventer, OV17 januari 2016
Ken het bedrijf al heel lang en is een interessante werkgever. Ik heb weinig tot geen ontplooiing binnen het bedrijf kunnen maken. Wel heb ik veel negatieve effecten ervaren door het politiek acteren van veel stackeholders, dat is jammer.
Jammer genoeg zit er veel management die er voor zich zelf zit en niet voor het bedrijf. Als je daardoor heen kijkt is het een geweldige werkomgeving. Ondanks alles heb ik er een leuke tijd gehad.
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
gaat ten onder aan bedrijfspolitiek
Was deze review waardevol?Ja 12NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
bureauredacteur (voormalige medewerker) –  Deventer, OV27 april 2015
Prettige werksfeer
Door nieuwe ontwikkelingen van applicaties daarvan kennis opdoen door interne cursussen
Goede werksfeer onder de collega's
Soms tijdsdruk i.v.m. te behalen planningen.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve omgeving en fijne samenwerking.
Bureauredacteur (voormalige medewerker) –  Deventer24 november 2014
Extra supplement maken om de begrote omzet te behalen.
Beheren van de bestanden voor een grote losbladige uitgave.
De directie staat ver van de werkvloer af.
Fijne collega's, met elkaar zorgen dat het werk afkomt.
Een te groot pakket werk, altijd achter de feiten aanlopen.
De contacten met de auteurs.
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
Van een goed Nederlandsbedrijf naar nu beursgenoteeerd.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 10Rapporteren

Zie meer reviews over Wolters Kluwer

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Wolters Kluwer. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 754 reviews
5187
4248
3206
263
150

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over Wolters Kluwer gesorteerd op locatie