Wolfram Chain
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Wolfram Chain Carrières en werk

Over ons
Wolfram Chain bemiddelt heftruckchauffeurs, vrachtwagenchauffeurs, magazijnmedewerkers, logistiek teamleiders, planners, supply chain managers en aanverwante functies.

Door het specialisme van Wolfram Chain in combinatie met haar kandidatenbestand kan er per direct geschakeld worden. Er worden continu kandidaten ingeschreven en niet alleen wanneer
 – meer... er een aanvraag binnenkomt op de vestiging van Wolfram Chain.

Snel schakelen

Dagelijks doorzoeken we op diverse kanalen naar geschikte kandidaten. Deze kandidaten worden direct uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek op de vestiging. Via deze persoonlijke manier van kennismaken hebben we een goed beeld of de kandidaat past bij onze opdrachtgevers en de opdrachtgever goed past bij onze kandidaat. Alle gegevens van de kandidaat worden in het systeem verwerkt conform AVG normering. Denk hierbij aan scholing, ervaring, referenties en arbeidsvoorwaarden. Er wordt aan kandidaten verschillende kwalificaties gegeven. Zo kan Wolfram Chain voor een opdrachtgever direct een beeld schetsen over het potentieel aan arbeidskrachten in de logistieke branche.


Opbouw kandidatenbestand

Voor werkgevers die een partnerschap met Wolfram Chain aangaan, wordt een kandidatenbestand opgebouwd. Dit bestand bestaat uit kandidaten die in aanmerking komen voor een functie binnen het bedrijf van de opdrachtgever. De indeling van dit bestand is dynamisch en wordt periodiek geëvalueerd. Hierdoor kan Wolfram Chain de opdrachtgever snel en optimaal van dienst zijn.


Specialist

De recruiters van Wolfram Chain worden geschoold op logistiek vlak en op juridisch vlak. Hierdoor zijn we een volwaardig gesprekspartner voor klanten en kandidaten. De recruiters krijgen elk kwartaal een rondleiding bij een logistiek bedrijf. Daardoor weten we wat er bij onze opdrachtgevers speelt en wat de ontwikkelingen zijn in het logistieke veld.


Werkomgeving en ervaring

Wolfram Chain is bekend met diverse logistieke dienstverleners en kan werkervaringen van kandidaten vertalen naar taken en verantwoordelijkheden binnen de verschillende functies in de logistiek. Voor een optimale match screenen we tijdens een persoonlijk gesprek de kandidaten op werkzaamheden, (logistieke) kennis en aanvullende criteria. Naast de harde criteria screent Wolfram Chain of de kandidaten aansluiten bij het gestelde competentieprofiel.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Wolfram Chain te werken?

3,4
Werk-privébalans
3,3
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,4
Doorgroeimogelijkheden
3,1
Management
3,6
Bedrijfscultuur