Willemsen de Koning Personenvervoer Reviews

Alle 70 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zie review voor samenvatting
Telefoniste (voormalige medewerker) –  Arnhem4 februari 2020
Teveel haantje gedrag en weinig of geen waardering voor je werk en maar werk aan nemen maar geen idee hoeveel werkzaamheden hier uit komen en het een zeggen en het andere doen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heilzame, leerzame en verantwoorde werkervaring
Chauffeur (huidige medewerker) –  Arnhem30 november 2019
Had nog nooit zo'n mooie en leerzame baan gehad met mij als ' hoofdverantwoordelijke ' onderweg. Ik wilde het maar voor hooguit een jaar of twee doen maar...het werk is dusdanig zó superleuk dat het zo maar langer kan worden. Het geeft mij een voldaan gevoel dat mensen veilig thuiskomen en dat ik dáár waardering voor terugkrijg.
Pluspunten
Waardering vanuit het bedrijf en de klant etc.
Minpunten
Geen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een super start van mijn carrière!
Procesbegeleider (huidige medewerker) –  Arnhem21 november 2019
Erg warm ontvangen
Leuke collega's
Positieve werksfeer
Staat zeker open voor nieuwe ideeën
Leuke combinatie van theoretisch- en praktisch opgeleiden
Genoeg ontwikkelmogelijkheden
Lekkere koffie !
Pluspunten
Leuke werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
er wordt geen rekening gehouden met klanten of chauffeurs
leerlingenvervoer (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)18 november 2019
Helaas, je hebt als chauffeur niets in te brengen! Keer op keer je vraag herhalen mag nog wel eens helpen. Management is bezig uit te breiden en heeft geen oog voor konsekwenties daarvan voor kinderen, ouders en scholen. Ondanks herhaalde verzoeken de kinderen in de bus niet te wijzigen, wordt er steeds weer gewijzigd, toezeggingen worden niet gehouden. Omdat ik de kinderen en de school fijn vind, blijf ik, maar dat heeft niets met het bedrijf te maken.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan met leuke collega’s
Centralist / Planner (huidige medewerker) –  Arnhem14 november 2019
Leuke afwisselende baan in een team met leuke collega’s
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen bedrijf om aan te raden
Planner/Centralist (huidige medewerker) –  Arnhem Zuid30 oktober 2019
Heel slecht management dat blijkt uit het inwerktraject. Als je na 8 uur werken naar huis gaat wordt je vreemd aangekeken ga je nu al.

Het wordt als normaal gevonden dat je na je werktijd bereikbaar bent zonder dat hier een vergoeding tegenover staat.

Een zeer stressvolle werkomgeving die voor geen enkel person aan te raden is.
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel met mensen omgaan
regio taxi chauffeur (huidige medewerker) –  Odijk21 september 2019
op tijd rijden om klant op te halen is spannend en bij het bedrijf waar ik werk is het heel leuk alleen de avond diensten niet
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Personenvervoer (huidige medewerker) –  Arnhem23 juli 2019
prima bedrijf. fijne werksfeer. leuke collega's. goed wagenpark
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer
zorg, taxichauffeur voor mensen met beperkingen (huidige medewerker) –  Nieuwegein16 juli 2019
niet van uit gaan dat iedereen dit werk kan blijven doen. gedrag op de weg is ook belangrijk.op de zaak is men poes lief.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
kwaliteitsmedewerker (huidige medewerker) –  Arnhem16 juli 2019
Prettig bedrijf om te werken, goede werksfeer met fijne collega's.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leuke werksfeer
Operationeel Manager VAV (huidige medewerker) –  Arnhem16 juli 2019
Geen enkele dag is hetzelfde. Elke dag zijn er weer nieuwe dingen waar je mee geconfronteerd wordt. Dit houdt het werk enorm uitdagend en is het leuk om dit met de collega's op te pakken.
Ik werk er inmiddels vanaf september 2018. Daarvoor heb ik van 2012 tot en met 2016 met veel plezier voor WDK gewerkt. Daarnaast hangt er een positieve werksfeer.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn Bedrijf
Sr. medewerker backoffice (huidige medewerker) –  Arnhem15 juli 2019
Erg fijn bedrijf om voor te werken. Ik werk hier al jaren met veel plezier!
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer tevreden medewerker
Chauffeur (huidige medewerker) –  Alkmaar26 maart 2019
Breng elke dag met veel plezier de kinderen naar school. Contact met hoofdkantoor is prima. Ben erg tevreden.
Pluspunten
Flexibiliteit en waardering
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Kantoormedewerker (huidige medewerker) –  Arnhem12 maart 2019
Leuk dat het harde werken gecombineerd kan worden met gezelligheid
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
chauffeur (huidige medewerker) –  utrecht12 maart 2019
Fijne werkgever waarbij veel naar het personeel geluisterd wordt.
Pluspunten
top
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische omgeving, leuk bedrijf
Medewerker (huidige medewerker) –  Arnhem6 maart 2019
Mooi bedrijf om te werken met afwisselende werkzaamheden en leuke opdrachtgevers.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Inovatief bedrijf met een goede toekomstvisie
operationeel manager (huidige medewerker) –  Arnhem28 februari 2019
Nu ruim 5 jaar werkzaam Bij WDK.
Geen dag is hetzelfde, zeer afwisselde werkzaamheden met voldoende uitdagingen
Pluspunten
fijne collega`s
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
chauffeur (huidige medewerker) –  Utrecht26 februari 2019
Er heerst een informele en gezellige werkomgeving. Het werk is leuk om uit te voeren en het wordt gewaardeerd door de klanten en de collega's
Pluspunten
schone kantine
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super bedrijf
Chauffeuze (huidige medewerker) –  Hillegom26 februari 2019
Willemsen de Koning is een super bedrijf. We hebben niks te klagen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sollicitatie procedure
Chauffeur (huidige medewerker) –  Utrecht26 februari 2019
Goed gesprek gehad op een mooie locatie. Toen ik eenmaal werd gebeld dat ik was aangenomen kreeg ik een fijne mentorchauffeur ie mij veel geleerd heeft que doelgroep waardoor ik nu veilig met de kinderen op de weg rijdt.
Pluspunten
goed opgevangen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Willemsen de Koning Personenvervoer. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 70 reviews
534
420
39
25
12

Waarderingen per categorie

4,0Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,8Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Willemsen de Koning Personenvervoer gesorteerd op locatie