Willemsen de Koning Personenvervoer Reviews

Alle 66 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
er wordt geen rekening gehouden met klanten of chauffeurs
leerlingenvervoer (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)18 november 2019
Helaas, je hebt als chauffeur niets in te brengen! Keer op keer je vraag herhalen mag nog wel eens helpen. Management is bezig uit te breiden en heeft geen oog voor konsekwenties daarvan voor kinderen, ouders en scholen. Ondanks herhaalde verzoeken de kinderen in de bus niet te wijzigen, wordt er steeds weer gewijzigd, toezeggingen worden niet gehouden. Omdat ik de kinderen en de school fijn vind, blijf ik, maar dat heeft niets met het bedrijf te maken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen bedrijf om aan te raden
Planner/Centralist (huidige medewerker) –  Arnhem Zuid30 oktober 2019
Heel slecht management dat blijkt uit het inwerktraject. Als je na 8 uur werken naar huis gaat wordt je vreemd aangekeken ga je nu al.

Het wordt als normaal gevonden dat je na je werktijd bereikbaar bent zonder dat hier een vergoeding tegenover staat.

Een zeer stressvolle werkomgeving die voor geen enkel person aan te raden is.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel met mensen omgaan
regio taxi chauffeur (huidige medewerker) –  Odijk21 september 2019
op tijd rijden om klant op te halen is spannend en bij het bedrijf waar ik werk is het heel leuk alleen de avond diensten niet
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Personenvervoer (huidige medewerker) –  Arnhem23 juli 2019
prima bedrijf. fijne werksfeer. leuke collega's. goed wagenpark
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer
zorg, taxichauffeur voor mensen met beperkingen (huidige medewerker) –  Nieuwegein16 juli 2019
niet van uit gaan dat iedereen dit werk kan blijven doen. gedrag op de weg is ook belangrijk.op de zaak is men poes lief.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
kwaliteitsmedewerker (huidige medewerker) –  Arnhem16 juli 2019
Prettig bedrijf om te werken, goede werksfeer met fijne collega's.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leuke werksfeer
Operationeel Manager VAV (huidige medewerker) –  Arnhem16 juli 2019
Geen enkele dag is hetzelfde. Elke dag zijn er weer nieuwe dingen waar je mee geconfronteerd wordt. Dit houdt het werk enorm uitdagend en is het leuk om dit met de collega's op te pakken.
Ik werk er inmiddels vanaf september 2018. Daarvoor heb ik van 2012 tot en met 2016 met veel plezier voor WDK gewerkt. Daarnaast hangt er een positieve werksfeer.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn Bedrijf
Sr. medewerker backoffice (huidige medewerker) –  Arnhem15 juli 2019
Erg fijn bedrijf om voor te werken. Ik werk hier al jaren met veel plezier!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer tevreden medewerker
Chauffeur (huidige medewerker) –  Alkmaar26 maart 2019
Breng elke dag met veel plezier de kinderen naar school. Contact met hoofdkantoor is prima. Ben erg tevreden.
Pluspunten
Flexibiliteit en waardering
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Kantoormedewerker (huidige medewerker) –  Arnhem12 maart 2019
Leuk dat het harde werken gecombineerd kan worden met gezelligheid
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
chauffeur (huidige medewerker) –  utrecht12 maart 2019
Fijne werkgever waarbij veel naar het personeel geluisterd wordt.
Pluspunten
top
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische omgeving, leuk bedrijf
Medewerker (huidige medewerker) –  Arnhem6 maart 2019
Mooi bedrijf om te werken met afwisselende werkzaamheden en leuke opdrachtgevers.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Inovatief bedrijf met een goede toekomstvisie
operationeel manager (huidige medewerker) –  Arnhem28 februari 2019
Nu ruim 5 jaar werkzaam Bij WDK.
Geen dag is hetzelfde, zeer afwisselde werkzaamheden met voldoende uitdagingen
Pluspunten
fijne collega`s
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
chauffeur (huidige medewerker) –  Utrecht26 februari 2019
Er heerst een informele en gezellige werkomgeving. Het werk is leuk om uit te voeren en het wordt gewaardeerd door de klanten en de collega's
Pluspunten
schone kantine
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super bedrijf
Chauffeuze (huidige medewerker) –  Hillegom26 februari 2019
Willemsen de Koning is een super bedrijf. We hebben niks te klagen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sollicitatie procedure
Chauffeur (huidige medewerker) –  Utrecht26 februari 2019
Goed gesprek gehad op een mooie locatie. Toen ik eenmaal werd gebeld dat ik was aangenomen kreeg ik een fijne mentorchauffeur ie mij veel geleerd heeft que doelgroep waardoor ik nu veilig met de kinderen op de weg rijdt.
Pluspunten
goed opgevangen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
top
Chauffeur (huidige medewerker) –  Utrecht26 februari 2019
Fijn dat je een eigen bus ter beschikking krijgt!! wanneer er iets fout is met de bus bel je naar de werkplaats en kun je gelijk een afspraak maken of komen ze naar je huis om het te maken!
Pluspunten
eigen bus, werkplaats goede service
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldig
Chauffeur (huidige medewerker) –  Utrecht26 februari 2019
ik werk hier al een aantal jaar als chauffeur en heb het naar mijn zin. veel vrijheid en goed salaris.
Pluspunten
vrijheid
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Chauffeur (huidige medewerker) –  Utrecht25 februari 2019
goed werken en goede salaris. leuke kerstbijeenkomst waarvoor ik was uitgenodigd terwijl ik in 2019 pas zou beginnen
Pluspunten
communicatie
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkgever
Chauffeur (huidige medewerker) –  Utrecht20 februari 2019
altijd loon optijd en gezellige sfeer op het kantoor
Pluspunten
communicatie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Willemsen de Koning Personenvervoer. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 66 reviews
531
420
38
25
12

Waarderingen per categorie

4,0Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,8Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Willemsen de Koning Personenvervoer gesorteerd op locatie