Video afspelen via YouTube-knop

Wiertz Personeelsdiensten Reviews

Alle 12 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ieder week belle ivm onvoldoende loon
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Kerkrade5 september 2019
moet wiertz elke week bellen omdat het loon nooit correct is
ken wel EENS gebeuren.
maar niet structureel elke week.... al een jaar lang......
Pluspunten
aardig aan telefoon
Minpunten
loon klopt nooit en vakantie word niet opgeschreven
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele positieve en ontspannen werksfeer met geweldige ondersteuning van HR
Handinpak (huidige medewerker) –  Maastricht31 maart 2019
Ik ben op een heel vriendelijke en welkome manier ontvangen door Moreno en Wendy van HR. Zij hebben mij op een fijne warmhartige manier geholpen. Het is een gerust gevoel dat ik altijd bij hun kan aankloppen als ik iets nodig heb.
Ik heb ook heel veel waardering voor Nienke van het uitzendburo. Zij heeft me heel fijn geholpen.
Pluspunten
Aardige mensen en een goed salaris
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Officiële reactie van Wiertz Personeelsdiensten
1 april 2019

Hallo! Thanks voor de review, dat horen we graag :-)! We zullen het Moreno, Wendy en Nienke laten weten. ^Wiertz Personeelsdiensten

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gewoon een heel goed arbeidsburo.
uitgeleent aan Sappi (huidige medewerker) –  Maastricht26 maart 2019
Ik was weer beschikbaar voor werk.
We hebben een afspraak geplant, waar uitgebreid tijd wert genomen om te kijken wat voor werk bij mij past.
Binnen 1 week had ik mijn heftruckcertificaat (omdat ik al ervaring had), en was ik fulltime aan het werk.
Heel vriendelijk en vakkundig geholpen door de mensen bij Wiertz.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Wiertz Personeelsdiensten
27 maart 2019

Dankjewel, super om te horen! Daar doen we het natuurlijk voor.

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel erg fijn uitzendbureau
Junior Intercedent (huidige medewerker) –  Kerkrade13 juli 2018
Wiertz is een heel fijn uitzendbureau die 1 op 1 met je gaan zitten om te zorgen dat je de baan krijgt die het beste bij je past.
Pluspunten
Concreet, Eerlijk, Werken hard voor je
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bureau met goede medewerkers
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Horst1 december 2017
Erg fijn bureau om mee samen te werken. Begrijpen goed wat ik zoek en vinden ook de juiste baan.
Leuken mensen op kantoor.
Pluspunten
Altijd tijd voor koffie
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 9Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en behulpzaam werk team kerkrade
Schoonmaker (huidige medewerker) –  Kerkrade13 mei 2017
Gezellige, behulpzaam, aanpassen voor iedereen wie will werken.
Ik vind die super.
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lastig
productie medewerker (voormalige medewerker) –  Venlo9 april 2017
Belde mij drie keer achter mekaar op (Wiertz) . . Ze waren alleen maar geïnteresseerd in mijn anderen lopende sollicitaties bij anderen uitzend bureaus. Erg irritant
Pluspunten
geen
Minpunten
irritant
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 18Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
miejsce pracy oferujace mozliwosc miedzynarodowych kontakow
Konsultant do spraw International Recruitment (huidige medewerker) –  Kerkrade25 juli 2016
- praca wymagajaca , nieprzewidywalna przez co interesujaca
- praca w zespole miedzynarodowym
- praca z podwyzszonym czynnikiem stresu, wymagajaca szybkosci dzialania, blyskotliwosci, refleksu
- praca zapewniajaca kontakty socjalne oraz zawodowe rowniez na polu miedzynarodowym
Minpunten
brak mozliwosci dalszego rozwoju
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 8Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkt is goed
Interieurverorger (schoonmaakster) (huidige medewerker) –  Venlo, LI12 januari 2016
werkt daar is goed maar niet voor alles mensen.werkt is ernstige.
Pluspunten
geen
Minpunten
weinig geld en uur
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 11Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima
produktiemedewerker (voormalige medewerker) –  weert7 november 2014
is al een tijd geleden maar het beviel mij heel goed fijne werkgevers en uitzend
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 37Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schoonmaken kantoren
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  roermond26 maart 2013
schoonmaken kantoren in zeer korte tijd alles op orde brengen
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 41Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Wiertz Personeelsdiensten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 12 reviews
55
41
33
21
12

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Wiertz Personeelsdiensten gesorteerd op locatie