WestCord Hotels
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

WestCord Hotels Carrières en werk

Over ons
Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars,
 – meer... maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Opening Hotel Jakarta Amsterdam


Donderdag 28 juni was het zover; Hotel Jakarta Amsterdam is feestelijk geopend! Het glas werd geheven op het ‘groenste’ hotel van Nederland, en de vijftiende aanwinst van WestCord. Het fantastische weer met bijna tropische temperaturen maakte deze dag natuurlijk af, zo kon op het terras heerlijk genoten worden van een glas bubbels en Aziatische hapjes.


Hotel Jakarta Amsterdam is een uniek energieneutraal 4-sterrenhotel in Amsterdam waar twee werelden samen komen. Waar vroeger de lijndienst vertrok naar Jakarta, ligt nu een groene oase in het centrum van Amsterdam. Hotel Jakarta Amsterdam biedt 200 luxe kamers met Indonesische invloeden.


The Market Hotel Groningen


We zijn begonnen met de bouw van ons nieuwste hotel, dat in 2020 de deuren zal openen: The Market Hotel Groningen.Het hotel krijgt op de begane grond een restaurant met terras, een high end bar, een hotellobby, een eigen bakkerij en keuken. Er is ruimte voor 123 kamers, verdeeld over zes bouwlagen. Ook heeft het hotel een kelder met verschillende functies, waaronder een wellness ruimte. Op het dak bevindt zich een terras met een mooi uitzicht over de stad Groningen.


Het hotel combineert historische trapgevels met eigentijdse architectuur. Het reliëf in de gevel en de toepassing van hoogwaardige materialen zoals natuursteen, geven het hotel een grandeur die past bij deze locatie. Architectenbureau De Zwarte Hond uit Groningen werkt het architectonisch ontwerp bouwkundig uit.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij WestCord Hotels te werken?

3,6
Werk-privébalans
3,3
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,5
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,8
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij WestCord Hotels?

Picture of Harry en Jennifer Westers, CEO of WestCord Hotels
73%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van Harry en Jennifer Westers als CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 26 reviews
3,0
Gezellige werksfeer maar hoge werkdruk
Geschreven door stagiaire (voormalige medewerker) van Gemeente Terschelling op 9 oktober 2019
Als stagiaire werd ik aan mijn lot overgelaten in het restaurant. Hier was geen restaurantmanager meer aanwezig (ontslag genomen). Als 1e jaar student werd mijn werk niet altijd als goed ervaren. Ik had dan ook geen leermeester meer boven mij, en moest alles zelf uitzoeken. Ook in andere hotels van WestCord gewerkt, hier was de sfeer overduidelijk beter. - meer...
Bekijk WestCord Hotels reviews over management

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij WestCord Hotels?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 11 gesprekken
Gemiddeld
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 11 gesprekken
Gemiddeld
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 12 gesprekken
Ongeveer twee dagen
Gesprekken bij WestCord Hotels