WerkenindeWellness.nl
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

WerkenindeWellness.nl Carrières en werk

Over ons
Wij zijn Werken in de Wellness
Ruim 10 jaar geleden, in 2008, zijn onze eerste medewerkers bij ons in dienst getreden. Tot op de dag van vandaag zijn een aantal van hen nog altijd bij ons werkzaam! Begonnen bij de receptie, als masseur/schoonheidsspecialist of in het restaurant van ons eerste resort, de Veluwse Bron, via verschillende functies inmiddels
 – meer... werkzaam op vele afdelingen binnen ons bedrijf. Zo werkt de een nu bijvoorbeeld bij onze afdeling Gastenservice, terwijl een ander leiding geeft over een van onze prachtige wellnessresorts.

Wie ambitie toont, komt ver

Dit is tekenend voor onze organisatie: wie ambitie toont, kan ver komen. Met inmiddels 11 wellnessresorts in 3 landen, een zwembad, een opleidingsinstituut en een giftcard is werken in de wellness een prachtige uitdaging.

Onze ambitie gaat erg ver: nog elk jaar groeien we zowel in gastenaantallen als in aantallen resorts. Zo worden er nog elk jaar nieuwe resorts geopend of overgenomen. Om alles in goede banen te leiden, hebben we jouw hulp nodig. Ben jij ambitieus en heb jij zin om samen met ons te groeien?


Vacature voor iedereen

Werken in de Wellness is echt voor iedereen. Heb je al gezien dat er voor veel vacatures geen opleiding vereist is? Heb je voordat je aan de slag gaat specifieke kennis en ervaring nodig, zoals masseur? Dan leiden wij je op zodat je zeker weet dat jij klaar bent om onze gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.


Elke dag is anders

We zullen er niet omheen draaien: werken in de wellness is best hectisch, maar dat maakt het juist zo leuk. Geen dag is hetzelfde en je weet nooit van tevoren hoe je dag eruit komt te zien, maar aan het einde van de dag ga je altijd met een voldaan gevoel naar huis. Eerlijk is eerlijk, je moet er wel mee om kunnen gaan. Je wilt namelijk niet dat gasten iets meekrijgen van de hectiek, deze komen voor een dag pure ontspanning.


Leuke extra’s

Uiteraard ben jij net zo enthousiast als wij zijn en ga jij straks met veel plezier aan het werk in de wellness. Om jouw ervaring nog net dat beetje extra te geven, geven we al onze medewerkers ook nog eens:

 Meerdere vouchers voor een dagje wellness per jaar

 Korting op TREATMENTS® producten

 Korting bij het WellnessInstituut


Word jij ook Werken in de Wellness?

Ben jij ook als een vis in het water in een dynamische omgeving? Floreer jij als je snel moet schakelen? Vind jij het leuk om gasten helemaal in de watten te leggen? Bekijk dan alle vacatures, solliciteer direct en wie weet word jij wel onze nieuwe collega!
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij WerkenindeWellness.nl te werken?

3,1
Werk-privébalans
2,6
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,0
Doorgroeimogelijkheden
2,7
Management
3,2
Bedrijfscultuur