Welzorg Reviews

Alle 33 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed bedrijf
magazijnmederwerker (voormalige medewerker) –  raamsdonksveer6 december 2018
goed sfeer en mogelijk heden om door te groeien in het bedrijf
Pluspunten
goede sfeer
Minpunten
managment is de baas en luisterd niet naar mensen op de vloer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk omgeving
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Zwolle8 oktober 2018
Een fijne werkgever, waarin ik mijzelf goed heb kunnen ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk ik met mensen en ben ik graag onderweg
Afleveraar instructeur (voormalige medewerker) –  Deventer14 juni 2018
Werken met mensen en het onderweg zijn met of zonder geplande route. Graag de medemensen een oplossing aandragen. Een zelfstandig zijn..
Pluspunten
Bedrijfsbus
Minpunten
Elk weekend werken
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel negativiteit, maar probeer er zelf iets van te maken.
Medewerkster klantenservice / vraagbaak (voormalige medewerker) –  Raamsdonksveer15 mei 2018
Toen ik solliciteerde werd al aangegeven dat het geen gespreid bedje is. Er waren veel veranderingen. In het jaar dat ik er gewerkt heb, heb ik 6 leidinggevenden gehad. Dat alleen zegt al iets over het verloop. Daarbij moet je stevig in je schoenen staan, zijn veel ontevreden klanten, wisselde collega's en een roosterplanning die ongunstig is.
Maar ondanks dat moet je er samen iets van maken. Ik heb mijn schouders eronder gezet, probeerde elke dag positief te gaan werken en dit ook uit te stralen en collegiaal te zijn naar elke nieuwe medewerker. Door deze openheid en positiviteit kreeg ik de kans om vraagbaak te worden. Een groep mensen die tussen de medewerkers en leidinggevende instaat. De collega's helpt, uitlegt hoe de werkwijze is en de systemen werken. Maar ook bij de leidinggevende aangaf als er trainingen moesten komen, aanpak anders moest zijn of collega's op welke manier dan ook ondersteuning nodig hadden. Ik vond dit erg leuk om te doen.
Pluspunten
jezelf ontplooien, kansen krijgen
Minpunten
veel verloop, rooster planning
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega s
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Raamsdonksveer18 april 2018
Het werk erg leuk ,fijne werktijden , vriendelijke collega s .
Pluspunten
mogelijk voor overwerken
Minpunten
dramatische vergoeding ..bar slecht salaris
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Verkoop medewerker Thuiszorgwinkel (voormalige medewerker) –  Goes12 februari 2018
Ik heb hier met plezier gewerkt, en zou dit graag weer ergens anders willen doen.
Pluspunten
Fijn werk en goede sfeer
Minpunten
reistijd
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Orderpicker
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Veghel11 december 2017
Was een tijdelijk vakantie baantje met een hele gezellige werkvloer.
Pluspunten
Dat er heel nauwkeurig. Gewerkt wordt
Minpunten
Jammer dat het een tijdelijke baan is
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super collega's
Teamleider logistiek/service (huidige medewerker) –  Drachten12 september 2017
Door de reorganisatie is Welzorg van een fijne werkgever naar een ongeorganiseerde werkgever gegaan. Zeer spijtig voor zo'n mooi bedrijf.
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Organisatie
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
organisatie in zorg middelen
Financieel administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Almere14 juni 2017
hectische organisatie, te weinig personeel en grote achterstand
Pluspunten
geen
Minpunten
geen inwerk mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 14NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Door reorganisatie veel onzekerheden, negatieve sfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Kerkrade30 mei 2017
Filiaal verkeerd in zwaar weer, weinig toekomstperspectief.
Leuke collega's.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Raamsdonksveer28 april 2017
Leuke collega's, maar daar is ook alles mee gezegd. Door iemand letterlijk te horen gekregen: "jij werkt maar via een uitzendbureau, dus anderen gaan voor".
Motivatie verdwijnt als sneeuw voor de zon, mede dankzij het feit dat mensen bijvoorbeeld al 6 maanden zitten te wachten op hun nieuwe artikel, terwijl deze al een paar maanden in het magazijn staat om af te leveren. Kan ik met m'n pet niet bij.
Ik ben zeer verheugd dat ik voor dit k**bedrijf niet meer hoef te werken.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Het bedrijf is 1 groot minpunt.
Was deze review waardevol?Ja 41Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's
elektronica technicus (voormalige medewerker) –  Zwolle28 maart 2017
Fijne collega's die extra stap zetten voor de klant.
Heb met veel plezier op verschillende locaties gewerkt.
Jammer dat door schaal vergroting het contact met de klant in de knel komt.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkgever waar oplossingen zoeken een uitdagende bezigheid was
medewerker support & logistiek (voormalige medewerker) –  Kerkrade11 maart 2017
Een werkdag voor mij was iedere dag anders omdat we met mensen te maken hebben die van ons afhankelijk zijn. Mensen met een handicap.
Hier leer je dat iedereen andere behoeftes heeft de een wat meer dan de ander.
Bij Welzorg heb ik geleerd om mezelf te zijn en vooral te blijven, de rust te bewaren.
De collega'ś'die ik had waren de mensen waar ik van leerde en zij leerden ook weer van mij (zoals de ene hand wast de andere).
Voor mij was het allermoeilijkste het afscheid dat ik van ze heb moeten nemen na 8,5 jaar lief en leed te hebben gedeeld. Voor mij was er helaas geen plaats meer ivm reorganisatie en centralisatie.
Het leukste voor mij? De tijd die ik daar heb mogen doorbrengen met de kennis en kunde die ik daar heb opgedaan.
Pluspunten
veel mogelijkheden om te groeien in kennis en kunde
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Raamsdonksveer17 februari 2017
Gewerkt bij logistiek magazijn van Welzorg
Magazijn is een rotzooitje!
Spullen liggen niet op de juiste locaties
Geen structuur en erg ge onorganiseerd
Word veel beloofd maar nooit nagekomen
Salaris erg laag 9,43bruto en oneerlijk verdeeld
Hoge werkdruk
Teamleider die personeel ziet als een nummer
En zonder pardon met een smoes op straat zet.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Laag loon hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima bedrijf. veel veranderingen
chauffeur bestelauto (voormalige medewerker) –  Heerenveen5 januari 2017
Helaas te veel reorganisatie's geweest waardoor ze nu geheel uit de regio vertrokken zijn.
Pluspunten
gemoedelijk, leuke collega's
Minpunten
geen zekerheid
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een rommelige organisatie en omzet is belangrijker dan personeel
onderhoud en reiniging (huidige medewerker) –  Raamsdonksveer27 december 2016
Dit bedrijf is echt moeilijk,rommelig bezig met zowel middelen als mensen ,alle midelen worden maar overal neergezet,opgehoopt zodat je geen overzicht meer krijgt op de werkvloer,alles wordt traag verwerkt met invoeren en verzetten,mensen weten soms niet wat schoon en vuil is,er heerst ook erg een cultuur door sommige personeel als je ie iets afwijkt bijv mensen met arbeidsbeperking die daar taken uitvoren die ingeleend zijn die worden soms als raar,pispaal beschouwd worden.)je werkt toch niet bij ons-gevoel'
Verder is het voor personeel die vaak over moeten werken echt medelijdend ,hun moeten altijd zorgen dat hun maar de omzet halen,terwijl welzorg ze zelf zo gedaan heb met hun schaalgrootte.van alles landelijk organiseren.
Management is daar ook erg wreed in vind ik
Ik vind de leidinggevendes ook erg heersend ,jij bent onderdaande en ik ben de baas over je-stijl ,ze lopen maar langs je heen en maar kijken of je kwalitatief goed doet.
Ik hoop is een mooi baantje te krijgen waar dit bovenstaande niet gebeurt ,ik ben er zelf niet echt tevreden over

.
Pluspunten
cateringservice, kerstpakket, werktijden
Minpunten
gang van zaken, sfeer, sommige personeel, kwaliteit
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zou een mooi bedrijf kunnen zijn
Monteur (voormalige medewerker) –  Raamsdonksveer7 november 2016
Een medewerker kan pas aan zijn succes werken als hij of zij zich prettig voelt in de werksfeer en niet in de werkdruk,zodat je kan laten zien wat je werkelijk waard ben,anders zou het een mooi bedrijf kunnen zijn.
Pluspunten
geen
Minpunten
afspraak
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's met een hopeloos management
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Raamsdonksveer14 juli 2016
Zou in principe een mooi bedrijf kunnen zijn maar door het hopeloos falen van het management is het een zinkend schip.
Klachten van klanten worden totaal genegeerd, managers hebben geen idee wat er op de werkvloer gebeurt zijn de hele dag bezig met nutteloze besprekingen. Goede ideeën van werknemers wordt niets mee gedaan.
Pluspunten
Collega's op de werkvloer
Minpunten
Management
Was deze review waardevol?Ja 27NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
TEAMLEIDER LOGISTIEK (voormalige medewerker) –  amsterdam2 juni 2016
Werken voor Welzorg is altijd leuk geweest om enkele redenen; de klanten die je bedient help je in hun primaire behoeften (doelgroep mensen met een lichamelijke handicap) wat het werk dankbaar maakt. De grote variëteit in het assortiment en de vraag maakt flexibiliteit , innovativiteit en ook creativiteit een must om de nodige deadlines te halen en de gewenste kwaliteit te kunnen leveren. Dit maakt werken bij Welzorg uitdagend en prikkelend. Dit heeft ook tot gevolg gehad dat het bedrijf altijd aan het veranderen is geweest op zoek naar een manier om te kunnen blijven doen wat het deed in een snel (niet altijd positief) veranderende markt.

De laatste verandering heeft tot het verlies van velen banen geleid van ervaren en gedreven medewerkers. Deze reorganisatie omvat ook een volledige make over van het bedrijfsbeleid alsmede de draaiboeken en de processen. (2015 -2017) . Nog steeds flink aan het veranderen dus.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer, erg vriendelijke collega's
Monteur buitendienst (voormalige medewerker) –  Winschoten14 januari 2016
leuke werksfeer. erg vriendelijke collega's, zijn erg behulpzaam.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 8Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Welzorg. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,1
Gebaseerd op 33 reviews
55
46
314
24
14

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,6Doorgroeimogelijkheden
2,5Management
3,2Bedrijfscultuur