Welkoop Reviews

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 12 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
met veel plezier gewerkt
Verkoopster (parttime) (huidige medewerker) –  Borculo25 maart 2019
een prettige winkel om te werken maar door de vele zware artikelen wordt het werk erg zwaar.
Pluspunten
leuke klanten
Minpunten
erg koud in de winkel
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de werksfeer is grimmig
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Ede7 januari 2019
werken bij welkoop is goed en als je doet wat er gevraagd wordt en verder niet te veel zeuren is er niets aan de hand.
een eigen mening hebben mag dus liever niet! ik werk hard met velen maar wordt totaal niet gewardeerd. jammer maar je leert ermee leven. de werksfeer maak jezelf en het werk is erg leuk.


welkoop gaat in 2020 verhuizen naar Apeldoorn en ik wil in Ede blijven. dus ander werk zoeken.
Pluspunten
goede voorwaarden en salaris elke 4weken en nog veel meer.....
Minpunten
leiding is erg gestrest of geen interesse tonen. en nog een paar dingen....
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Vulploegmedewerkster (huidige medewerker) –  Klazienaveen19 juli 2018
Ik werk op de woensdagavond en op de vrijdagavond als vulploegmedewerkster. Ik werk in een gezellig team van collega’s. Als vulploegmedewerker heb je een productieve functie. Je bent altijd wel bezig werken en je hoeft je dan ook niet te vervelen.
Pluspunten
Werknemerskorting
Minpunten
Weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grootte winkel met groot assortiment
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Emmeloord5 juli 2018
Het is ruime winkel waar je terecht kunt voor al je landbouwmaterialen en meer. Alles is duidelijk en goed geregeld en er hangt een leuke gezellige sfeer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig team
Kassiere & vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Anna Paulowna1 juni 2018
ik heb hier een hele leuke tijd gehad en veel ervaring op gedaan
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was hier nooit druk dus weinig te doen.
Caissière, vulploeg medewerker (voormalige medewerker) –  Lemmer16 november 2017
Doordat de welkoop niet druk bezocht werd, duurde de dag heel lang.
Pluspunten
pauzes goed ingedeeld
Minpunten
lange dag
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
erg leuke ervaring
verkoop (voormalige medewerker) –  Diepenveen28 juni 2017
Dit vond ik erg leuk om te doen, het heeft voornamelijk mijn horizon verbreed.
Echter had ik nog nooit in een winkel gewerkt.
erg fijn
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een taak waarbij je hard moet werken
winkelbediende (huidige medewerker) –  Wezep, GE10 april 2015
een omgeving waar je je thuis voelt,waarbij je hard moet werken
waar altijd tijd is voor een grapje
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Welkoop
Verkoopmedewerkster Welkoop (voormalige medewerker) –  Rijssen22 oktober 2013
Kassa werkzaamheden, Klanten adviseren, Vakken vullen, schappenplannen uitvoeren, bestellingen verwerken
Pluspunten
leuke winkel, gratis avond eten op koopavond
Minpunten
Manier van werken/ regels
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig. veelzijdig.
Verkoopmedewerker bouwmarkt (voormalige medewerker) –  Zelhem21 oktober 2013
vakantie - weekendwerk.
veel geleerd.
veelzijdig door seizoenen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 11Rapporteren

Zie meer reviews over Welkoop

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Welkoop. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 12 reviews
53
44
35
20
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Welkoop gesorteerd op locatie