Welkoop

Nieuws en updates

3 januari 2020
We hebben op dit moment nog een Servicekantoor in Ede maar zijn daar uit ons jasje gegroeid. Reden om voor Apeldoorn te kiezen is de centrale ligging en goede bereikbaarheid via de snelwegen A1 en A50.
Om vestiging op businesspark Apeldoorn-Noord mogelijk te maken bouwen we op een servicekantoor van 3.500 m2 en een distributiecentrum van 20.000 vierkante meter. Een parkeergarage gaat ruimte bieden aan 180 auto's. Op de nieuwe hoofdvestiging komen ongeveer 200 mensen te werken.

Werken bij Welkoop

Bij Welkoop ontvangen we dagelijks vele klanten in de 150 winkels en in onze webwinkel online. Klanten die van het buitenleven houden, een tuin hebben en/of dieren verzorgen. Medewerkers van Welkoop zorgen ervoor dat onze klanten meer plezier uit hun buitenleven halen. Daarom staan we dagelijks klaar voor de klant. Werken bij Welkoop betekent het adviseren en helpen van de klanten in de winkels maar kan ook betekenen dat je mee bouwt aan de Welkoopformule op het servicekantoor of de orders verzorgt van onze klanten in het distributiecentrum. Onze teams zijn klein. Hierdoor heb je al snel veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De assortimenten en producten zijn actueel, gevarieerd en afgestemd op de seizoenen. Dit brengt veel afwisseling in de dagelijkse werkzaamheden met zich mee. Samen met je collega's zorg je op deze manier iedere dag voor blije klanten.

Onlangs zijn we door onze klanten gewaardeerd als beste winkel en webwinkel voor tuin & dier. Ook heeft de vakjury ons bekroond tot beste keten tussen de dierenspeciaalzaken. Daar zijn we supertrots op en dat maakt het werken bij Welkoop extra leuk!

Over Welkoop

Welkoop is hét merk voor tuin & dier. We richten ons op consumenten die van het buitenleven houden, een tuin hebben of dieren verzorgen. Zodat ze nog meer genieten van hun tuin & dier. Dat doen we met ruim 1500 medewerkers. Ons assortiment is te vinden in 150 Welkoopwinkels, (waarvan 90 franchisewinkels), in Nederland en in onze webwinkel www.welkoop.nl – meer... 

Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Ons servicekantoor is gevestigd aan de Galvanistraat 100 in Ede.
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
Welkoop website

Facebook