Webhelp Nederland Reviews

Alle 19 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving.
Callcenter agent (huidige medewerker) –  Ede2 januari 2018
Leuk om hier te werken, afwisseling, leuke collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hardwerkende club met passie voor ondernemerschap
Cliënt manager (huidige medewerker) –  Ede9 november 2017
Een goede werkomgeving om alle kneepjes van binnen Customer Care te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer goede informele sfeer op de werkvloer
Klantenservice medewerker (huidige medewerker) –  Groningen20 juni 2017
Een typische dag op het werk is: je komt binnen en zegt je collega's gedrag, je start de computer op en haalt wat drinken; je checkt of er nog belangrijke wijzingen hebben plaatsgevonden via interne programma's. Je start alle systemen die je nodig hebt om te bellen en vervolgens start je met bellen.

Omdat ik dagelijks vele verschillende soorten klanten spreek, heb ik vooral mijn communicatieve vaardigheden verbeterd en hoe je met verschillende type mensen omgaat. Of ze nu bijvoorbeeld snel tot de kern willen komen of juist alles wil weten. Of hoe je omgaat met klanten die bijvoorbeeld onzeker, boos of vaag overkomen.

Je werkt in teams en ik spreek dan ook vooral collega's van mijn eigen team. Vaak helpen we elkaar als we even iets niet weten of een moeilijke klankcase hebben. Of ik bespreek het met mijn teamleider.

Het moeilijkste is om elke klant tevreden te stellen, want soms vragen klant iets wat niet naar verwachting geboden kan worden. Het leukste van de baan is dat je merkt dat je steeds betere resultaten haalt omdat het beter lukt om in gesprek te gaan met klanten.
Pluspunten
coaching, prettige werksfeer
Minpunten
communicatie vanuit management, werkplekken
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een zeer gezellige werkveld met leuke collega's.
Klantadviseur (huidige medewerker) –  Bosch/ Siemens10 april 2017
Tot heden werk ik bij Webhelp en heb enorm naar mijn zin!
Zeker leuke colleg's en rustige en fijne werkomgeving.
Je moet wel weerstand hebben, i.v.m. vervelende klanten die bellen.
Pluspunten
Gebruik maken van mobiele telefoon is toegstaan.
Minpunten
Geen empathische vermogen kun je verwachten van je werkgevers, wanneer dat nodid is.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima
Callcenter agent (voormalige medewerker) –  Ede16 maart 2017
Van je collega's moet je het hebben, communicatie kan alleen veel beter.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf voor deeltijdwerk, goed te combineren met studie
Contactcenter medewerker expert (huidige medewerker) –  Groningen19 januari 2017
een bedrijf met leuke collega's en prettige sfeer waar geen dag hetzelfde is
verschillende werkzaamheden en leuke doorgroei mogelijkheden
Pluspunten
je kunt doorgroeien
Minpunten
salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Webhelp moet je niet willen werken
klantadviseur Vodafone (huidige medewerker) –  Ede21 september 2016
Op het project Vodafone moet je niet willen werken slecht management . Medewerkers worden onder druk gezet en hierdoor erg veel verloop en verzuim. Slecht salaris voor de werkzaamheden die je moet verrichten daarbij komt dat het bij Vodafone een grote puinhoop is en jij moet alles maar weer recht praten.

Veel beloftes maar er wordt niets waar gemaakt . Mocht je hier gaan werken doe dat zeker niet via Timing dit is een detacheerder die niet te vertrouwen is.
Pluspunten
geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Superleuke werkomgeving
Retentiemedewerker (huidige medewerker) –  Zoetermeer29 augustus 2016
Gezellige sfeer. toen ik hier pas kwam werker duurde het niet lang voordat ik een band met iedereen had. Er wordt naar je geluisterd en men denkt met je mee.
Pluspunten
goede bonusregeling
Minpunten
lage salaris
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Callcenter: Je werk tussen collega's die als familie voelen
klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Zoetermeer25 augustus 2016
Top bedrijf, duidelijke richtinggevend. Visie en doel worden na gestreefd.

Geweldig werkplek, bied veel mogelijkheden, upgrade je naar een hoger niveau.
Pluspunten
je rooster zelf door geven
Minpunten
salaris
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel geleerd, leuke werksfeer, doorgroei mogelijkheden
Energie adviseur / klantenservice medewerker (huidige medewerker) –  Groningen4 april 2016
Ik werk bij Webhelp met veel plezier, leuke collega's leuk project. Doorgroei mogelijkheden maar helaas is webhelp altijd afhankelijk van de urenvraag van de opdrachtgever.
Pluspunten
goed sfeer
Minpunten
afhankelijk van uren aanvraag opdrachtgever
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Callcenter agent (huidige medewerker) –  Groningen2 april 2016
Fijne werktijden en daarin is veel mogelijk
Veel gesprekstechnieken geleerd en luisteren naar wat de klant te vertellen heeft.
Pluspunten
Makkelijk bereikbaar
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam en nuttig werk
Klantenservicemedewerker eindejaarswerk (huidige medewerker) –  Groningen18 maart 2016
Ik heb geleerd om klantgericht te zijn en om de vragen waarmee klanten bellen door doorvragen helder te krijgen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer en erkenning
inbound customer service specialist (huidige medewerker) –  Groningen, GR17 januari 2016
Werken in een callcenter wordt door velen gezien als minderwaardig. Niets is minder waar! Ook al ziet de klant je niet je bent wel het visitekaartje. Je kennis wordt dikwijls op de proef gesteld omdat de meeste klantenvragen niet standaard zijn. Inleven, meedenken, goede oplossingen bieden, de vraag je eigen maken, het is niet altijd gemakkelijk. Maar als een klant je bedankt voor je openheid, je kennis en service dan is je dag goed. Het moeilijkste zijn de weerstand gesprekken, dat is de grootste uitdaging.... soms lukt het om een klant inzicht te geven waarom iets niet zo is zoals de klant denkt het te moeten zijn. Het is een pittige baan maar kan veel voldoening brengen.
Pluspunten
Groepsgevoel, leuke thema dagen
Minpunten
Gesprekken en nawerktijd zijn tijdgebonden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig, relaxe, sociale bejegening
agent (huidige medewerker) –  Groningen20 november 2015
Webhelp is een moederlijk bedrijf, waar je uiteindelijk zelfstandig word! begeleiding en trainingen maken het bijna mogelijk dat het een baan is voor een ieder! echter wel moet je sociaal in hart en nieren zijn en jezelf voor uitdagingen stellen, Bij Webhelp vindt je makkelijk en gouw je weg en komen je talenten naar boven, groeit je interactie vermogen naar mensen toe je leert luisteren om te kunnen samenvatten en de klant van de juiste diensten te voorzien!!
Pluspunten
Gratis koffie, fruit en lekkernij
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken in een groeiend bedrijf!
Klantenservice medewerker (huidige medewerker) –  Groningen, GR16 oktober 2015
Geen dag is hetzelfde en het is niet zomaar een callcenter. WebHelp geeft je vrijheid in je werk en daardoor ligt er totaal geen werkdruk op je. De collega's zijn eigenlijk 1 grote familie. Iedereen kan goed met elkaar opschieten en het is er altijd gezellig in de pauze's. Je krijgt echt de mogelijkheid om door te groeien binnen je project bij WebHelp.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuke werksfeer.
Telefoniste, Nps ambassadrice (huidige medewerker) –  Ede, GE13 oktober 2015
Webhelp een echte aanrader voor beginners.
Ik heb hier de kans gekregen om een goede ervaring op te doen.
Door de maanden heen heb ik me op kunnen werken tot NPS ambassadrice.
Pluspunten
Gratis fruit
Minpunten
Korte openingstijden kantine
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Initiatief en verantwoordelijkheid nemen wordt beloond en veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
Klantadviseur (huidige medewerker) –  Zoetermeer19 mei 2015
Ben nu werkzaam bij Webhelp. Er heerst een goede sfeer. Omgang met collega's is leuk en gezellig. Je kunt bij iedereen terecht voor vragen. Werk is uitdagender en inhoudelijker dan verwacht. Zeker aanrader!
Pluspunten
flexibele werktijden, leuke collega's, veel ontwikkelmogelijkheden
Minpunten
voor het salaris hoef je het niet te doen, sfeer en collega's maken dat meer dan goed
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve informele werksfeer
Receptioniste (huidige medewerker) –  Zoetermeer, ZH4 november 2014
Mijn review over Webhelp Nederland.

Als customer service medewerker bij Webhelp Nederland word je gewaardeerd.
Er word erop gewaakt dat de medewerker de beste arbeidsomstandigheden hebben

Ook heerst er een informele en gezellige werksfeer.
Webhelp doet er alles aan om het zijn medewerkers naar hun zin te maken en zorgen ervoor dat de werkplekken goed voorzien zijn van de zaken die nodig zijn.

Een bedrijf zoals Webhelp daar kan je zekerheid verwachten!
Pluspunten
opleidings- mogelijkheden
Minpunten
perfectionistisch
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 8Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Webhelp Nederland. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 19 reviews
54
45
39
20
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
4,2Bedrijfscultuur

Reviews over Webhelp Nederland gesorteerd op locatie