WE Fashion Reviews

38 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 71 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie organisatie om voor te werken, fijne cultuur, goede doorgroeimogelijkheden!
Recruiter (huidige medewerker) –  Utrecht6 december 2018
Ik heb in mijn loopbaan verschillende werkgevers gezien, maar WE maakt voor mij echt het verschil op het gebied van cultuur en ontwikkelingsmogelijkheden! Dagelijks wordt er in 6 landen met ruim 2000 medewerkers hard gewerkt aan de mooiste collecties en de beste service voor onze klanten. Iedere medewerker maakt onderdeel uit van deze ambitie en heeft impact. WE is een ambitieuze en gedreven organisatie.... er wordt veel van jou verwacht! Maar de inzet wordt beloond, op het gebied van werksfeer, ontwikkelingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkeden. Tot slot ervaar ik het Europese hoofdkantoor in Utrecht als een fijne, moderne en open werkplek.
Pluspunten
Better Together cultuur, ontwikkelingsmogelijkheden vakinhoudelijk en persoonlijk!
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
creativiteit
Visual Merchandiser (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 oktober 2018
Hard werken, werken in een groot team, uitvoeren van vastliggende concepten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega’s, minder fijne werksfeer.
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 september 2018
Ik heb bij WE fashion veel geleerd. Je had goeie doorgroeimogelijkheden. De werksfeer vond ik wat minder. Ik had leuke collega’s op zich, maar de manier waarop het bedrijft werd gerund sprak mij niet heel erg aan.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Nauwelijks pauze
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Love itt!
Verkoopspecialist (voormalige medewerker) –  Leiden28 augustus 2018
Wat een super leuk bedrijf, alleen jammer dat de doorgroeimogelijkheden wat minder zijn verder echt top.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkplek
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Wageningen28 juli 2018
Leuke leer en werkomgeving, gezellige collega's en ik vond het leuk om met mensen contact te hebben.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer slechte ervaring gehad
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Wageningen7 juni 2018
veel geroddel over de telefoon, slechte management in filliaal en hetzelfde geldt voor hogerop.
Pluspunten
reiskostenvergoeding
Minpunten
laag uurloon en slecht werkgeverschap
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame maar ook gezellige baan!
Sales Assistant (voormalige medewerker) –  Assen29 januari 2018
Klanten begroeten, adviseren, assortiment kennen (ook qua acties), kleding opvouwen en schoonmaak.

Bijkletsen met collega's, thee/koffie als opstarter en kleding opvouwen (winkel netjes in orde maken).

Kijken wat er verder voor taken zijn. Vracht uitpakken etc.

Je bent vooral 1 team samen en er is een gezellige sfeer op de werkvloer. Je kan lekker jezelf zijn.

Het moeilijkste aan de baan is misschien de verschillende acties uit je hoofd weten en alle maten en kennis.

Het leukste aan de baan zijn de collega's, klanten en nieuwe collecties.
Pluspunten
Open bedrijfscultuur
Minpunten
Strengheid op de tijd
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Assistent Store Manager (huidige medewerker) –  Haarlem27 november 2017
Goede werksfeer, veel door groei mogelijkheden. Er wordt veel aan service training gedaan.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer, goede doorgroeimogelijkheden
Sales Assistent (voormalige medewerker) –  Haarlem27 november 2017
Goede werksfeer, goede doorgroeimogelijkheden. Er wordt veel gedaan aan service training/
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige omgeving
Storemanager (voormalige medewerker) –  Uden30 oktober 2017
Leuke collega's en drukke werkomgeving, veel interactie met klanten, coaching en begeleiding van werknemers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interrum baan, vervanging v een zwangerschapsverlof
Product Manager (voormalige medewerker) –  Utrecht19 juli 2017
prima werk voor een korte periode, ook een prima bedrijf
Pluspunten
salaris
Minpunten
reistijd
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel erg goed leerbedrijf
Assistent storemanager FT (huidige medewerker) –  Veenendaal11 juli 2017
werk er nu bijna 3 jaar en ben er altijd goed ondersteund
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed leerbedrijf
Storemanager (huidige medewerker) –  Amsterdam16 mei 2017
Goede doorgroei mogelijkheden, goed sfeer en fijne collega's
Pluspunten
Prestatie belonen, doorgroei mogelijkheden
Minpunten
Werkdruk, salaris
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
matige werkgever
sales assistent (voormalige medewerker) –  Rijswijk22 april 2017
in het begin begon het allemaal erg rustig, ze leggen je alles rustig uit, wat voor mij erg hielp, maar op een gegeven moment wilden ze steeds meer dingen leren
Pluspunten
personeels korting
Minpunten
hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
We Fashion
Winkelmedewerker/ kassamedewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam19 april 2017
Onwijs leuk om bij de WE Beursplein te werken, super leuke collega's.
Minpunten
Te veel trainingen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkervaring
verkoopmanager (voormalige medewerker) –  Nederland17 april 2017
harde mentaliteit met een fantastisch leertraject. Mooie ervaring
Pluspunten
leertraject
Minpunten
zakelijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke gezellige werkgever
AP supervisor (voormalige medewerker) –  Utrecht6 februari 2017
Heel leuk bedrijf om voor te werken. Helaas beviel het reisverkeer niet.
Pluspunten
goede sfeer
Minpunten
reistijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Warm, productief en fijn bedrijf
City Manager (voormalige medewerker) –  Groningen31 januari 2017
Binnen WE heerst een no-nonsens mentaliteit.

Wat ik met name geleerd heb bij WE is om constant voorruit te kijken. Kwaliteit van de medewerkers, het verkoop proces, ergonomie, logistiek. Waar kan er winst behaald worden met betrekking tot minder kosten of meer omzet, efficiëntie etc.

Mijn collega's varieerden in leeftijd van 16 tot 45 jaar. Dit maakt het bedrijf ook sterk. Een goede afwisseling tussen routine en jonge mensen die anders op de zaak kijken.
Als manager draag je de taak om dit als een geheel dezelfde kant op te sturen. Dit door middel van goede dagelijkse afspraken en een juiste structuur. Maar ook door maandelijks een goede teammeeting te houden.

Het moeilijkste van de baan was voor mij om mijn aandacht te verdelen over de verschillende winkels. Juist omdat je ook operationeel je steentje moet bijdragen en dit niet alleen strategisch moet doen, is een goede planning noodzakelijk.

Het leukste van de baan is het jezelf kunnen blijven ontwikkelen en het ontwikkelen van je collega's. Binnen een jaar zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler binnen het bedrijf.
Pluspunten
werksfeer
Minpunten
geen overuren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werk omgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Spijkenisse30 januari 2017
Een typische dag op het werk was het verkopen van kleding en het stylen van klanten voor de juiste kleding die bij hun past. Ik heb geleerd beter te communiceren met klanten. De collega's waar mee ik samen werkte was gezellig, productief en konden altijd wat van elkaar leren. Het leukste van de baan was dat ik de hele dag met klanten aan het praten was en het stylen van de klanten, met de collega's samen werken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuk en leerzaam bedeijf
Assistent manager (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn24 januari 2017
Goede ervaring opgedaan met fijne collegas en de juiste doorgroei of leer mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 7Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij WE Fashion. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 71 reviews
518
428
319
23
13

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,9Bedrijfscultuur