WE Fashion Reviews

57 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 104 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontzettend leuke plek om te werken
Assistent bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Den Bosch24 december 2019
Hier heb ik mij echt kunnen ontwikkelen tot een professional. Het was ontzettend gezellig en interessant om als eerste baan te hebben. Helaas is het salaris echt zodanig onder de maat dat ik op zoek moest naar iets anders.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en informele werkomgeving.
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Groningen11 november 2019
Leuke bijbaan naast mijn studie gehad. Informele sfeer en als je je jezelf goed laat zien dan kan je heel ver komen/doorgroeien in dit bedrijf.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkoop van kleren
Verkoopmedewerker/caissière (voormalige medewerker) –  Den Haag23 oktober 2019
Super bedrijf en leuke collega's. Het werk werd helaas eentonig. Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuk werk ervaring opgebouwd
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)15 oktober 2019
Ik heb afgelopen 2 jaar veel geleerd bij de We fashion en elka dag na me zien gehad op werk.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke medewerkers
sale assistent/medewerker (stage/Weekendhulp) (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)5 oktober 2019
ochtend lekker rustig langzaam op de dag druk zodat je kan inkomen etc, pauzes kunnen wel beter ingepland worden
Pluspunten
-
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame werkomgeving
assistent manager (voormalige medewerker) –  Den helder29 september 2019
erg leerzame werkomgeving, veel dynamiek binnen het bedrijf
Pluspunten
leerzaam
Minpunten
alles handmatig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Over het algemeen een leuk bedrijf met goede doorgroeimogelijkheden
Astm (voormalige medewerker) –  Diversen27 september 2019
Elke dag is anders, personeel word getraind om evt verder door te groeien
Pluspunten
Trainingen
Minpunten
Weekend werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving met leuke collega's
Verkoopster (huidige medewerker) –  Hoogeveen13 maart 2019
Mijn typische dag op het werk is : Dat verschild elke keer als ik er werk de ene dag is het druk en de andere dag heb je helemaal niks te doen.
Wat heb je geleed: Op de klanten af te stappen en veel met ze in contact komen hoe je een kledingstuk kunt verkopen aan ze.
Het moeilijkste van de baan: Je moet geduld hebben met bepaalde klanten alle retouren aannemen ook al vind je het moeilijk ook al is het en groot bedrag
Het leukste van de baan: Samen werken met leuke collega's af en toe even een grapje tussendoor
Pluspunten
goei samenwerking
Minpunten
meer overleggen over vaste werk dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve gezellige sfeer
Verkoopadviseur (voormalige medewerker) –  Rotterdam19 februari 2019
- Als weekendhulp prima begeleiding in alle omstandigheden.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie organisatie om voor te werken, fijne cultuur, goede doorgroeimogelijkheden!
Recruiter (huidige medewerker) –  Utrecht6 december 2018
Ik heb in mijn loopbaan verschillende werkgevers gezien, maar WE maakt voor mij echt het verschil op het gebied van cultuur en ontwikkelingsmogelijkheden! Dagelijks wordt er in 6 landen met ruim 2000 medewerkers hard gewerkt aan de mooiste collecties en de beste service voor onze klanten. Iedere medewerker maakt onderdeel uit van deze ambitie en heeft impact. WE is een ambitieuze en gedreven organisatie.... er wordt veel van jou verwacht! Maar de inzet wordt beloond, op het gebied van werksfeer, ontwikkelingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkeden. Tot slot ervaar ik het Europese hoofdkantoor in Utrecht als een fijne, moderne en open werkplek.
Pluspunten
Better Together cultuur, ontwikkelingsmogelijkheden vakinhoudelijk en persoonlijk!
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
creativiteit
Visual Merchandiser (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 oktober 2018
Hard werken, werken in een groot team, uitvoeren van vastliggende concepten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega’s, minder fijne werksfeer.
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 september 2018
Ik heb bij WE fashion veel geleerd. Je had goeie doorgroeimogelijkheden. De werksfeer vond ik wat minder. Ik had leuke collega’s op zich, maar de manier waarop het bedrijft werd gerund sprak mij niet heel erg aan.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Nauwelijks pauze
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Love itt!
Verkoopspecialist (voormalige medewerker) –  Leiden28 augustus 2018
Wat een super leuk bedrijf, alleen jammer dat de doorgroeimogelijkheden wat minder zijn verder echt top.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkplek
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Wageningen28 juli 2018
Leuke leer en werkomgeving, gezellige collega's en ik vond het leuk om met mensen contact te hebben.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer slechte ervaring gehad
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Wageningen7 juni 2018
veel geroddel over de telefoon, slechte management in filliaal en hetzelfde geldt voor hogerop.
Pluspunten
reiskostenvergoeding
Minpunten
laag uurloon en slecht werkgeverschap
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame maar ook gezellige baan!
Sales Assistant (voormalige medewerker) –  Assen29 januari 2018
Klanten begroeten, adviseren, assortiment kennen (ook qua acties), kleding opvouwen en schoonmaak.

Bijkletsen met collega's, thee/koffie als opstarter en kleding opvouwen (winkel netjes in orde maken).

Kijken wat er verder voor taken zijn. Vracht uitpakken etc.

Je bent vooral 1 team samen en er is een gezellige sfeer op de werkvloer. Je kan lekker jezelf zijn.

Het moeilijkste aan de baan is misschien de verschillende acties uit je hoofd weten en alle maten en kennis.

Het leukste aan de baan zijn de collega's, klanten en nieuwe collecties.
Pluspunten
Open bedrijfscultuur
Minpunten
Strengheid op de tijd
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Assistent Store Manager (huidige medewerker) –  Haarlem27 november 2017
Goede werksfeer, veel door groei mogelijkheden. Er wordt veel aan service training gedaan.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer, goede doorgroeimogelijkheden
Sales Assistent (voormalige medewerker) –  Haarlem27 november 2017
Goede werksfeer, goede doorgroeimogelijkheden. Er wordt veel gedaan aan service training/
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige omgeving
Storemanager (voormalige medewerker) –  Uden30 oktober 2017
Leuke collega's en drukke werkomgeving, veel interactie met klanten, coaching en begeleiding van werknemers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interrum baan, vervanging v een zwangerschapsverlof
Product Manager (voormalige medewerker) –  Utrecht19 juli 2017
prima werk voor een korte periode, ook een prima bedrijf
Pluspunten
salaris
Minpunten
reistijd
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij WE Fashion. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 104 reviews
527
443
326
24
14

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,9Bedrijfscultuur