WE Fashion
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Vragen en antwoorden over WE Fashion

Stel een vraag

Je vraag kan door iedereen worden gelezen. Voeg geen persoonlijke informatie toe.Richtlijnen
De beste vragen zijn direct van toepassing op WE Fashion.
  • Hoe is de werkomgeving en werksfeer?
  • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
  • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

9 vragen

Daarin zijn wij flexibel en kijken we naar jouw beschikbaarheid en wat er voor de rol of afdeling nodig is. In onze stores kun je al vanaf 3 uur per week werken tot maximaal 40 uur per week. Een job op ons hoofdkantoor is meestal voor 32 tot 40 uur per week.

Beantwoord door WE Fashion7 september 2018

Standaard taken hebben voor iedereen, minder mensen op een dag op de vloer hebben en vaker wisselen van cassiere zodat iedereen ongeveer even veel doet.

Beantwoord 1 februari 2020

Je kunt solliciteren via onze jobsite www.wefashion-jobs.nl. Zodra we je sollicitatie ontvangen hebben, sturen we je een e-mai ter bevestiging en hoor je zo snel mogelijk iets van ons. Zijn wij gecharmeerd van jouw sollicitatie? Dan neemt eén van onze Recruiters of Store Managers telefonisch contact met je op. Op basis van dit gesprek hoor je of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. Voor alle (Assistant) Store Manager en hoofdkantoor vacatures vindt er altijd nog een tweede gesprek en een assessment (persoonlijkheidsvragenlijst) plaats. Verloopt dit positief, dan heten we je van harte welkom als nieuwe WE collega!

Beantwoord door WE Fashion7 september 2018

De standaard dingen en 20% korting NA de proefperiode van 2 maanden

Beantwoord 1 februari 2020

Hoger salaris aanbieden en ook meer transparantie bieden richting werknemers zodat zij zich kunnen voorbereiden op het volgende.

Beantwoord 24 december 2019

De sales. Soms heb je dagen dat je ineens een sale in de winkel moet gaan toevoegen in de ochtend en ze in de middag weer eruit moet halen. Maar ook dat sommige werknemers beneden maat presteren en je verkoop hieraan lijdt.

Beantwoord 24 december 2019

Minimum loon betalen ze als ik het goed herinner

Beantwoord 5 oktober 2019

WE Fashion is een formeel bedrijf, met strenge regels. Ik vind dat de regels minder streng mogen wat betreft werkhouding en vloerregels.

Beantwoord 5 september 2018
Al deze content is door gebruikers gegenereerd; Indeed en dit bedrijf staan niet in voor de accuraatheid ervan.
Profiel geclaimd