WE Fashion
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Vragen en antwoorden over WE Fashion

Stel een vraag

Je vraag kan door iedereen worden gelezen. Voeg geen persoonlijke informatie toe.Richtlijnen
De beste vragen zijn direct van toepassing op WE Fashion.
  • Hoe is de werkomgeving en werksfeer?
  • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
  • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

15 vragen

Daarin zijn wij flexibel en kijken we naar jouw beschikbaarheid en wat er voor de rol of afdeling nodig is. In onze stores kun je al vanaf 3 uur per week werken tot maximaal 40 uur per week. Een job op ons hoofdkantoor is meestal voor 32 tot 40 uur per week.

Beantwoord door WE Fashion7 september 2018

Naar aanleiding van het COVID-19 virus is het eea gewijzigd in ons sollicitatieproces. Onze eerste kennismaking zal door middel van een digitaal interview zijn met één van onze Recruiters . Uiteraard doen wij er alles aan om eventuele vertragingen in het proces te voorkomen. Afhankelijk van de dagelijkse ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus en, in samenspraak met jou, beslissen wij hoe we na de kennismaking de procedure voortzetten.

Beantwoord door WE Fashion29 mei 2020

De gezondheid van onze medewerkers is onze hoogste prioriteit en wij volgen de instructies van de overheid in elk land. Al onze winkels zijn voorzien van instructieborden, desinfectiegel, kuchschermen en contactloos betalen. Daarnaast ontvangt iedere medewerker van ons een mondkapje ter bescherming. En natuurlijk hanteren wij de 1,5 meter afstand ten alle tijden.

Beantwoord door WE Fashion28 mei 2020

Onze medewerkers werken vanuit huis, indien hun werkzaamheden het toelaten. Op ons hoofdkantoor hanteren wij looproutes, aangepaste werkplekken en gedragsregels, zoals je handen direct desinfecteren bij binnenkomst en een maximaal aantal personen in vergaderruimtes. Ook hier geldt ten alle tijden een afstand van 1,5 meter.

Beantwoord door WE Fashion28 mei 2020

Boven, maar zoals gezegd, het beloningssysteem is er niet.
In mijn geval al meer dan 6 jaar hetzelfde salaris ondanks goed functioneren. Geen inflatiecorrecties etc.

Beantwoord 6 juli 2020

Standaard taken hebben voor iedereen, minder mensen op een dag op de vloer hebben en vaker wisselen van cassiere zodat iedereen ongeveer even veel doet.

Beantwoord 1 februari 2020

Onze eerste kennismaking zal door middel van een digitaal interview zijn met één van onze Recruiters . Uiteraard doen wij er alles aan om eventuele vertragingen in het proces te voorkomen. Afhankelijk van de dagelijkse ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus en, in samenspraak met jou, beslissen wij hoe we na de kennismaking de procedure voortzetten.

Beantwoord door WE Fashion28 mei 2020

Het is een nuchter, Nederlands bedrijf waar samenwerken heel belangrijk is. Ideeën worden gewaardeerd en er hangt een goede sfeer.

Beantwoord 23 juni 2020
Al deze content is door gebruikers gegenereerd; Indeed en dit bedrijf staan niet in voor de accuraatheid ervan.