Waternet Reviews

Alle 11 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf met een mooie taak. Maar met enkele zieke afdelingen waar de sfeer goed verziekt is.
Ex werknemer (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 november 2018
Op zich is Waternet een mooi bedrijf. Technologisch hoogwaardig. Goed werk via Wereld waternet. Maar ook een aantal zeer zieke afdelingen. Het management faalt en wordt niet aangepakt. Personeelszaken ondersteunt de manager en niet de medewerkers. Als je de pech hebt op een van deze afdelingen te werken dan is de sfeer en werkdruk echt ziekmakend. Werk je op een gezonde afdeling dan kun je er er een leuke tijd hebben.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving en weinig werkdruk
Leidingwerker (huidige medewerker) –  Amsterdam26 april 2017
Waternet is en goed en mooi bedrijf met veel kennis en inzicht in de toekomst je kan alle kanten op
Pluspunten
Alles goed geregeld van salaris tot pensioen en
Minpunten
Zijn der niet
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 12Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige omgeving
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam1 maart 2017
Sociaal en gezellige omgeven
Flexibele communicatie
Goeie begeleiding met trainingen
Moeilijkste van de baan : geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Leidingmonteur (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 december 2016
vind het bedrijf een geval apart, vriendjes politiek of je moet familie hebben die er ook werken dan kom je er wel
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi drinkwaterbedrijf
(Senior)Procesvoerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam1 april 2016
Waternet is een technisch hoogstaand drinkwaterbedrijf.
Er is altijd een flow van ontwikkeling aanwezig om het drinkwater slim te zuiveren.
De collega's zijn multifunctioneel inzetbaar en dat maakt het heel erg prettig werken.
Omdat het drinkwater op verschillende locaties gedistribueerd wordt moet er ook daar gecontroleerd worden, en dat is ook leuk voor de afwisseling. Je werkplek is dus ook dynamisch !
Pluspunten
Flexibele inzetbaarheid, mooi bedrijf
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 11Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
positieve werksfeer
Administratief Medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH3 juni 2015
hier heb ik geleerd documenten scannen
vergunningen verlenen
leuke collega's echt een prettige werksfeer
Pluspunten
goed verwend
Minpunten
geen geld om in dienst te nemen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Medewerker KlantenService (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuidoost23 januari 2014
De afdeling klantenservice bij Waternet is gezellig en in een goede sfeer.
Je krijgt een goede begeleiding en wordt regelmatig gecoached.
De leidinggevenden zijn vriendelijk en makkelijk aan te spreken.
Er wordt goed naar de medewerkers en hun ideeën geluisterd.
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 11Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Empathie
Medewerker klantenservice  (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH23 juni 2013
In de 1,5 jaar dat ik telefonisch inlichtingen gaf over drinkwater en waterschapsbelasting , heb ik veel geleerd/ nog meer mensenkennis.
De nadruk lag op empathie.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 17Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkdag met fijne collega's
Vergunningverlener (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 december 2012
Bij Waternet was het bijna thuiskomen na 4 jaar te zijn weggeweest bij Binnenwaterbeheer Amsterdam. Alleen dan in een nieuw jasje. Ik heb met nieuwe collega's mogen samenwerken en dat waren stuk voor stuk fijne mensen.
Mijn teamleidster is ook een oprecht iemand.

Het leukste wat ik heb meegemaakt is dat ik een zaak, wat al twee jaar in de kast lag te verstoffen heb opgelost. Het voelt erg fijn om mensen te kunnen helpen zodat er een vergunning verleend kan worden.

De directie mag in zijn handen knijpen met personeel die hart voor de zaak hebben. En mensen die niet gemotiveerd zijn, om hun werk naar behoren uit te voeren, te helpen om deze motivatie weer te hervinden op wat voor een manier ook. Dit komt tenslotte ook ten goede voor het bedrijf. Hier slaat het management de plank erg mis.
Pluspunten
reiskosten worden volledig vergoed.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkplek
administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 november 2012
als ik aan kom op mijn werk maak ik mijn computer aan en kijk wat mijn dagplanning is. dan ga ik naar mijn collega om werk te halen en ga die dan zo zorgvuldig verrichten en afleveren wanneer ik dit voldaan heb. ik ga de documenten scannen en invoeren in het systeem!!
Pluspunten
uitje met collega's
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 13Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Waternet. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 11 reviews
51
49
30
21
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Waternet gesorteerd op locatie