Wasserij de Blinde Reviews

Alle 9 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en werkomgeving
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Heerenveen9 juni 2019
De dag begint met een dagstart hiermee worden belangrijke punten doorgenomen zoals klachten van klanten en product kwaliteit . Daarna worden de mederwerker aan het werk gezet , op basis van de werkrooster. Het moeilijkste van deze baan is dat je goed met Drukte omgaan . Het leukste van deze baan is dat het niet erg zwaar is .
Pluspunten
Gratis luch
Minpunten
Vaak langerdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Komen afspraken niet na
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Heerenveen28 februari 2019
Duidelijk afspraak gemaakt dat ik niet minder dan 40 uur wil werken en ook niet meer in het weekend. De eerste 2 weken kreeg ik 40 uur en hoefte ik niet te werken in het weekend. Daarna steeds minder uren gekregen. Van 40 uur naar 16 uur per week. Dat was de eerste reden dat ik ontslag nam. Want kreeg heel wat geldproblemen doordat ik bijna niks verdiende daar. De sfeer is ook niks daar. Ik zelf wil daar nooit meer werken al zou ik per direct vast contract krijgen.
Pluspunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onveilig werken
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Heerenveen23 oktober 2018
Schoonmaken van machines op een onveilige manier. Leiding die niet meewerkt en geen goede begeleiding. Mensen in de ziektewet door ongelukken. Na één jaar gestopt.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Onveilig werken
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verschrikkelijk
Allround Badstof Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Heerenveen18 juli 2018
Elke week goed opletten of je wel al je uren betaald krijgt.
Door ergonomisch barre omstandigheden heeft iedereen klachten maar moeten gewoon doorwerken.
Polsoperatie? 2 dagen later maar weer werken..
Ziektewet? Dan pakken ze je +uren af.
Erstig letsel bij een werkongeval? nee hoor, dat melden ze niet bij de arbeidsinspectie...
Ziektewet in, en doei +uren die je aant sparen was voor de vakantie.
Oh, en als je overwerkt, betalen ze niet uit...

En dan niet te beginnen over de drama en de onderlinge pesterij tussen de ploegen en teamleiders, en kantoorpersoneel.
En natuurlijk de voortrekkerij door de mensen in witte jassen.

Geen respect voor het personeel. En uitzendkrachten? Die zijn toch vervangbaar.
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte ervaringen
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Overal4 juni 2018
Hoge werkdruk en het salaris er biet voor krijgen
Er worden mensen voor getrokken op anderen (contracten,)
Management verslechterd met de dag

Belastend voor de rug en schouders
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dit bedrijf heeft zijn goede tijd gezien. Het management is er erg verslecht en de werknemers worden zeer slecht behandelt.
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Heerenveen14 maart 2018
Dit bedrijf heeft zijn goede tijd gezien. Het management is er erg slecht geworden het afgelopen jaar, de werknemers worden zeer slecht behandelt en er wordt geen respect aan hun getoond.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken en verschillende
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Heerenveen2 januari 2014
Productiewerk is zwaar, je moet pakken wat je pakken kunt omdat er velen met jou zijn.
Pluspunten
Veel werk als je wilt
Minpunten
Weinig ruimte voor het maken van fouten
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige kantine ,terras buiten
productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Heerenveen18 mei 2012
het was een kleine fabriek ,leuke collegas en leuke teamleider
Pluspunten
verschillende afdelingen, klein
Minpunten
hoge werkdruk, prestatiegerichtheid
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 9Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Wasserij de Blinde. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

1,9
Gebaseerd op 9 reviews
50
42
31
20
16

Waarderingen per categorie

1,9Werk-privébalans
1,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
1,8Doorgroeimogelijkheden
1,6Management
2,0Bedrijfscultuur

Reviews over Wasserij de Blinde gesorteerd op vacaturetitel

Reviews over Wasserij de Blinde gesorteerd op locatie