VUmc Reviews

27 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 33 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
CSA VUmc drama!!!
Csa medewerker (voormalige medewerker) –  CSA medewerker18 juni 2018
Geen kansen en doorgroei mogelijkheden als je als een msmh aan het werk gaat. Leiding denkt alleen maar aan zich zelf en speelt goed toneel...Er heerst een angst cultuur waar mensen niet eens hun mond open kunnen doen.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Angst cultuur, geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, prettige sfeer
Medisch administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 maart 2018
Ik werk al 20 jaar met veel plezier bij het VUMC op pathologie
Door automatisering is helaas een deel van het leuke werk verdwenen, ik heb altijd veel medische verslagen getypt, is nu overgenomen helaas door de artsen en door EPIC (nieuw systeem)
Ook verdwijnen andere leuke onderdelen van het werk door automatisering
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leerzaam
CB medewerkster / medische secretaresse (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 september 2017
Ik heb een geweldige tijd gehad bij het VUmc. Leuke collega's die echt voor je klaar staan en je alle kneepjes van het vak leren.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn ziekenhuis alleen helaas best veel reistijd
Medisch administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam28 augustus 2017
Ik ben werkzaam op poli Klinische genetica,
Interessante polikliniek, met fijne medewerkers

Geestelijke gezondheidszorg heeft ook mijn interesse.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandige functie binnen academische setting
hoofd zorgeenheid (huidige medewerker) –  Amsterdam4 juli 2017
Huidige werkplek bevalt prima; binnen management van de afdeling goede samenwerking. Verandercultuur kost wat moeite maar biedt daarom kansen en uitdagingen.
Pluspunten
Elke dag is er wat te leren
Minpunten
Logge organisatie ( ziekenhuisbreed)
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik was stagiaire
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 juni 2017
Heel groot team werkt daar, daardoor moeilijk om iedereen te leren kennen.
Pluspunten
-
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Multidisciplinaire werkomgeving waar elkaar en de zorg naar een hoger niveau helpen centraal staat. Natuurlijk met ruimte voor gezelligheid!
Research Analist (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 april 2017
Elke dag is weer anders binnen het VUmc. Altijd fijne collega's om me heen, over de jaren nieuwe en andere werkzaamheden op me genomen. Zelf mijn tijd mogen indelen, waarbij prioriteiten geven aan specifieke klussen een onderdeel is van de afwisseling.
Pluspunten
Uitdagende mulidisciplinaire werkomgeving.
Minpunten
Weinig kans tot doorgroei.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer met dagelijkse verschillende incidenten.
Support Engineer (voormalige medewerker) –  Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt20 februari 2017
Met een groep van 12 mensen hielden wij de ICT afdeling van het VUmc onder controle.
Pluspunten
Goede werktijden, leuke collega's.
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met flexibele werkuren
Banquetig medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam31 januari 2017
Voorbereiden van catering op gewenste tijden. Deze is op de dag zelf in overleg met de aanvrager.
Communicatie is hier belangrijk. Zowel met de organisatie als met collega's.
Pluspunten
Gratis lunch
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zie review
Stagair (huidige medewerker) –  Amsterdam Zuid15 januari 2017
Leuk team, veel vrijheid, genoeg uitdaging. Een erg prettige stage waar ik veel geleerd heb.
Pluspunten
goedkope lunch?
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijn ziekenhuis met leuke collega's
Ondersteunend medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 januari 2017
In het algemeen een fijn ziekenhuis om te werken en klantvriendelijk voor patiënten
Pluspunten
Een 13e maand
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever en prettige sfeer.
Werkplekbeheerder ICT (huidige medewerker) –  Amsterdam4 november 2016
De dag begint met het bekijken van de mailbox, zijn er changes uitgevoerd? is de bereikbaarheidsdienst gebeld? Nieuw aangemaakte high impact verstoringen?

Vervolgens de lijst bekijken met de nieuw aangemaakte meldingen, uiteraard gesorteerd op impact en urgentie. Hier gebruiken wij het registratiesysteem Topdesk voor, hierin worden ook alle CI's verwerkt in de CMDB.

Daarna lopen wij (Werkplekbeheerders) alle meldingen langs op de diverse afdelingen binnen het VU en VUmc.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
I learnt alot from my work at Vumc.
Internship (voormalige medewerker) –  Amsterdam-The Netherlands9 juli 2016
I performed my second internship at Vumc cancer center Amsterdam. It was awsome working there. As I graduated and my internship was complete I left Vumc.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collegas en prettig sfeer
Gastvrouw (huidige medewerker) –  Amsterdam19 mei 2016
ik werk hier als vrijwillerger het heeft me een super gevoel van voldoening dat ik kinderen en ouders dat extra kan geven in het verblijf in het ziekenhuis
Pluspunten
kunnen helpen
Minpunten
geen betaalde baan
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne sfeer en super collegas
Gastvrouw- Vrijwilleger (huidige medewerker) –  Amsterdam19 mei 2016
Ik ga graag naar het vumc daar ben ik 2 dgen vrijwilleger maar het werk wat ik doe heeft me een groot voldoening
mensen helpen ,kinderen etc dat is mijn passie
Pluspunten
zelfstandig kunnen handelen en wat reis kosten
Minpunten
dat geen betaalde baan is
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je raakt niet uitgekeken in dit vriendelijke ziekenhuis.
Verpleegkundige VUMC (huidige medewerker) –  Amsterdam22 april 2016
Ik vind het prettig werken in het VUMC; mijn collega's zijn over het algemeen zeer collegiaal en de werksfeer is prettig. Ik ga altijd met plezier naar mijn werk, omdat we kunnen lachen, maar ook serieus kunnen zijn. Ik vind het omgaan met de patiënten en het bezoek eromheen ook geweldig; daar kan ik van genieten. Het is vaak een uitdaging om het hen ook naar de zin te maken! Aangezien het een Academisch ziekenhuis is, maak je zeer veel verschillende zaken en leerzame momenten mee. Bijna elke dag kan je wel iets erbij leren.
Pluspunten
Het werken aan het bed
Minpunten
Het lijkt wel alsof de administratie steeds belangrijker wordt...
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame en gezellig werkomgeving
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 maart 2016
Een prettige werkomgeving met veel leermogelijkheden als student. Ervaren personeel wat goed kan begeleiden. Iedereen heeft veel verstand van zijn/haar vak. Er wordt (bijna) altijd samen geluncht en vaak worden er borrels georganiseerd, wat de werksfeer ten goede komt. Een nadeel is dat veel programma's die gebruikt worden (b.v. GraphPad) niet standaard aanwezig zijn op je account/computer.
Pluspunten
Eigen uren bepalen
Minpunten
Geen vergoeding voor stagair
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima Werkgever
Eerste ervaring Medisch Centrum (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 maart 2016
Het is een groot bedrijf, daarom is de werksfeer vooral afhankelijk van de afdeling waar je werkt en je directe collega's. Verder zijn de arbeidsvoorwaarden prima.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Technische sfeer, met eeb ruim denkend team
Controller / Technicus CC Energiebedrijf VU (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH23 maart 2015
Dat je niet altijd moet afgaan op je collega's en wat ze zeggen.
Maar zeker wel een luisterend oor voor ze moet zijn!
Je staat altijd voor een ieder klaar en andersom is nog maar de vraag!
het moelijkste van deze baan is het in stand hoduen van de machineparken van 30 jaar en ouder door diverse lekkages en storingen deze heftiger worden.
Wisseldiensten veel tijd voor thuis en het gezin, techniek en sleutelwerk
Pluspunten
Veel gratis cursussen
Minpunten
Gedreven mensen deze wegekenen worden door de oudere generaties
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving.
Logistiek Medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 maart 2015
Een typische werkdag in het VU, je hebt te maken met veel verschillende mensen en daardoor krijg je veel nieuwe contacten.

Wat ik geleerd heb in het VU is vooral met druk om te gaan. Er zijn veel verschillende werkzaamheden die ik heb mogen uitvoeren waar ik veel van geleerd heb.

Ik heb veel leuke collega's gehad.

Ik vond niks moeilijk maar kreeg wel uitdagingen door bijvoorbeeld op verschillende afdelingen ingeroosterd te worden.

Het leukste vond ik dus ook de diversiteit.
Pluspunten
Binnen de werkzaamheden was er veel vrijheid waardoor je ook veel verantwoordelijkheid kreeg.
Minpunten
Miscommunicatie wat wel eens voor kwam tussen collega's.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij VUmc. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 33 reviews
514
414
33
21
11

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,8Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over VUmc gesorteerd op locatie