VUmc Reviews

32 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 41 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gewoon een normaal goede zorginstelling.
Medisch secretaresse (huidige medewerker) –  Amsterdam30 september 2019
Prima instelling om te werken. Prettige werksfeer (meestal).
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitstekend
Data Analist (voormalige medewerker) –  Afdeling Radiologie10 juli 2019
Het werk is super leuk en de verhouding onderling is uitstekend, altijd een goede sfeer.
Pluspunten
Heel veel gedaan op het gebied van ontspanning
Minpunten
Bijna geen eigenlijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je bent slechts een nummer
Bloedafname medewerker (voormalige medewerker) –  Bloedafname9 juli 2019
In het VUMC verdien je bar slecht. Ze schalen je lager in dan dat je waard bent. Bij de afdeling bloed afname word je weggepest door het persoon/leiding en niemand die je helpt/er wat aan doet. Het is dagelijkse kost bij hun.

Waarom denk je dat er bij bloedafname om de haverklap nieuwe vacatures zijn? Juist. Omdat men daar word weggepest.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen prettige cultuur en pesten op de werkvloer toegestaan
Administratief medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam21 maart 2019
De algemene houding van VUmc t.o.v. het personeel is: “als het je niet bevalt, ga je toch ergens anders werken”. Autoritair management wordt gedoogd, kritische houding werknemers “afgestraft”. Pesters worden beschermd, mensen die gepest worden niet.
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie stageplek
Internship (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 september 2018
Ik heb hier geleerd om zelfstandig te werk te gaan en vanuit je eigen kracht te werken. Je hoeft niet altijd alles te vragen
Pluspunten
Gezellige werkomgevind
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
CSA VUmc drama!!!
Csa medewerker (voormalige medewerker) –  CSA medewerker18 juni 2018
Geen kansen en doorgroei mogelijkheden als je als een msmh aan het werk gaat. Leiding denkt alleen maar aan zich zelf en speelt goed toneel...Er heerst een angst cultuur waar mensen niet eens hun mond open kunnen doen.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Angst cultuur, geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 42Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, prettige sfeer
Medisch administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 maart 2018
Ik werk al 20 jaar met veel plezier bij het VUMC op pathologie
Door automatisering is helaas een deel van het leuke werk verdwenen, ik heb altijd veel medische verslagen getypt, is nu overgenomen helaas door de artsen en door EPIC (nieuw systeem)
Ook verdwijnen andere leuke onderdelen van het werk door automatisering
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 8Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leerzaam
CB medewerkster / medische secretaresse (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 september 2017
Ik heb een geweldige tijd gehad bij het VUmc. Leuke collega's die echt voor je klaar staan en je alle kneepjes van het vak leren.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 8Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn ziekenhuis alleen helaas best veel reistijd
Medisch administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam28 augustus 2017
Ik ben werkzaam op poli Klinische genetica,
Interessante polikliniek, met fijne medewerkers

Geestelijke gezondheidszorg heeft ook mijn interesse.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandige functie binnen academische setting
hoofd zorgeenheid (huidige medewerker) –  Amsterdam4 juli 2017
Huidige werkplek bevalt prima; binnen management van de afdeling goede samenwerking. Verandercultuur kost wat moeite maar biedt daarom kansen en uitdagingen.
Pluspunten
Elke dag is er wat te leren
Minpunten
Logge organisatie ( ziekenhuisbreed)
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik was stagiaire
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 juni 2017
Heel groot team werkt daar, daardoor moeilijk om iedereen te leren kennen.
Pluspunten
-
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Multidisciplinaire werkomgeving waar elkaar en de zorg naar een hoger niveau helpen centraal staat. Natuurlijk met ruimte voor gezelligheid!
Research Analist (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 april 2017
Elke dag is weer anders binnen het VUmc. Altijd fijne collega's om me heen, over de jaren nieuwe en andere werkzaamheden op me genomen. Zelf mijn tijd mogen indelen, waarbij prioriteiten geven aan specifieke klussen een onderdeel is van de afwisseling.
Pluspunten
Uitdagende mulidisciplinaire werkomgeving.
Minpunten
Weinig kans tot doorgroei.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer met dagelijkse verschillende incidenten.
Support Engineer (voormalige medewerker) –  Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt20 februari 2017
Met een groep van 12 mensen hielden wij de ICT afdeling van het VUmc onder controle.
Pluspunten
Goede werktijden, leuke collega's.
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met flexibele werkuren
Banquetig medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam31 januari 2017
Voorbereiden van catering op gewenste tijden. Deze is op de dag zelf in overleg met de aanvrager.
Communicatie is hier belangrijk. Zowel met de organisatie als met collega's.
Pluspunten
Gratis lunch
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zie review
Stagair (huidige medewerker) –  Amsterdam Zuid15 januari 2017
Leuk team, veel vrijheid, genoeg uitdaging. Een erg prettige stage waar ik veel geleerd heb.
Pluspunten
goedkope lunch?
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijn ziekenhuis met leuke collega's
Ondersteunend medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 januari 2017
In het algemeen een fijn ziekenhuis om te werken en klantvriendelijk voor patiënten
Pluspunten
Een 13e maand
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever en prettige sfeer.
Werkplekbeheerder ICT (huidige medewerker) –  Amsterdam4 november 2016
De dag begint met het bekijken van de mailbox, zijn er changes uitgevoerd? is de bereikbaarheidsdienst gebeld? Nieuw aangemaakte high impact verstoringen?

Vervolgens de lijst bekijken met de nieuw aangemaakte meldingen, uiteraard gesorteerd op impact en urgentie. Hier gebruiken wij het registratiesysteem Topdesk voor, hierin worden ook alle CI's verwerkt in de CMDB.

Daarna lopen wij (Werkplekbeheerders) alle meldingen langs op de diverse afdelingen binnen het VU en VUmc.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
I learnt alot from my work at Vumc.
Internship (voormalige medewerker) –  Amsterdam-The Netherlands9 juli 2016
I performed my second internship at Vumc cancer center Amsterdam. It was awsome working there. As I graduated and my internship was complete I left Vumc.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collegas en prettig sfeer
Gastvrouw (huidige medewerker) –  Amsterdam19 mei 2016
ik werk hier als vrijwillerger het heeft me een super gevoel van voldoening dat ik kinderen en ouders dat extra kan geven in het verblijf in het ziekenhuis
Pluspunten
kunnen helpen
Minpunten
geen betaalde baan
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne sfeer en super collegas
Gastvrouw- Vrijwilleger (huidige medewerker) –  Amsterdam19 mei 2016
Ik ga graag naar het vumc daar ben ik 2 dgen vrijwilleger maar het werk wat ik doe heeft me een groot voldoening
mensen helpen ,kinderen etc dat is mijn passie
Pluspunten
zelfstandig kunnen handelen en wat reis kosten
Minpunten
dat geen betaalde baan is
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij VUmc. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 41 reviews
517
417
33
22
12

Waarderingen per categorie

4,0Werk-privébalans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over VUmc gesorteerd op locatie