Wie wij zijn

Hallo. Wij zijn Amsterdam UMC.

VUmc en het AMC bundelen de krachten in een fusie en worden als één geheel aangestuurd. Per 7 juni 2018 zijn wij Amsterdam UMC.

De ‘fusie’ betekent dat de beide huizen als één geheel worden aangestuurd. In Amsterdam UMC werken meer dan 15.000 professionals aan goede en toegankelijke zorg. Voor nu, en voor de komende generaties. Jaarlijks behandelen we ruim 350.000 patiënten op onze beide locaties – AMC en VUmc.

Voorop staan onze ambities om maatschappelijk zoveel mogelijk waarde toe te voegen en de kans te benutten om de beste te worden. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal.

In Amsterdam UMC werken VUmc en AMC samen aan academische patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs & opleidingen. We willen onze patiënten het allerbeste bieden wat de moderne geneeskunde kan bereiken. Daarbij gaan we bij voorkeur uit van wetenschap die we binnen eigen onderzoekszwaartepunten hebben ontwikkeld en waarin we internationaal excelleren. Onze studenten leiden we zodanig op dat zij de komende decennia in staat zijn de allerbeste gezondheidszorg te leveren of een bijdrage leveren aan wetenschap op topniveau.

Samen kunnen we dat zo veel beter dan alleen. Welkom bij Amsterdam UMC.

Om een indruk te geven van ons als UMC hebben wij een video die in 1:30 minuut laat zien waar wij voor staan.

Samen kunnen we dat zo veel beter dan alleen. Welkom bij Amsterdam UMC.

VUmc - Amstel Academie

VUmc Amstel Academie verzorgt praktijkopleidingen voor medisch ondersteunende opleidingen, verpleegkundigen op MBO- en HBO-niveau en verpleegkundige vervolgopleidingen. Dat doen we voor 17 ziekenhuizen in de regio, maar ook voor de medewerkers van ruim 40 andere ziekenhuizen in heel Nederland.

Ons complete onderwijsaanbod is onderbracht in vier domeinen:
- Basisopleidingen verpleegkunde MBO-HBO
- Vervolgopleidingen verpleegkundig
- Basisopleidingen medisch ondersteunend
- Vervolgopleidingen medisch ondersteunend

De visie van VUmc op het verpleegkundig vakgebied

Voor jou is de patiënt in de eerste plaats een persoon. Je kent zijn vragen en zorgen. Combineert die met jouw professionele waarnemingen en actuele kennis. Samen bepaal je wat passende verpleegkundige zorg is, nu of later, in VUmc of elders. Je richt je op de veerkracht van de patiënt. Ondersteunt hem bij het behoud of hervinden van grip op zijn leven.

Je bent gedreven en verstaat je vak. Samenwerken doe je van nature. Waar nodig neem je de regie. Je bent altijd op zoek naar verbetering en inspireert ook anderen daarmee. Dat maakt jou tot een waardevolle verpleegkundige.
En daar mag je trots op zijn!

Vanuit die basis vervullen onze verpleegkundigen drie rollen: die van competente zorgverlener, regisseur en verbeteraar. In deze video vertelt Gerda Berhout, zorgmanager VUmc over onze visie op het verpleegkundig vakgebied.

Wil je meer weten over onze verpleegkundigen, de verschillende verpleegafdelingen die VUmc rijk is en hun specialismen? Bekijk dan de afdelingspagina’s, onze social wall en onze vlogs op www.werkenbijvumc.nl/beroepsgroep/verpleegkundigen/!

Welkom bij VUmc!

Reviews

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 34 reviews
515
414
33
21
11
Werk-Privé Balans
4,1
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8
Doorgroeimogelijkheden
3,4
Management
3,7
Bedrijfscultuur
3,9

Salarissen

32 salarissen doorgegeven
€ 2.273 per maand
  • Meest gerapporteerd
€ 1.300
€ 4.600
351 salarissen doorgegeven
€ 2.744 per maand
€ 1.300
€ 4.600
95 salarissen doorgegeven
€ 2.977 per maand
€ 1.300
€ 4.600

VUmc vragen en antwoorden

Populaire vragen:

Over VUmc

Wil je meer informatie over het werken bij Amsterdam UMC, locatie VUmc? Kijk dan op www.werkenbijVUmc.nl. Daar vind je video’s van onze medewerkers, vacatures, nieuwsberichten en meer nuttige informatie over het werken bij locatie VUmc.

  • VUmc photo: Helidek
  • VUmc photo: Laboratorium VUmc ("De Brug", die over de Boelelaan gaat en de kliniek met de polikliniek verbindt!)
  • VUmc photo: Kliniek VUmc
  • VUmc photo: OK
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Bezoekadres ziekenhuis:
De Boelelaan 1117
1081 HV Amsterdam
Omzet
500 miljoen tot 1 miljard (EUR)
Medewerkers
5.001 tot 10.000
Branche
Links
VUmc website

Facebook