Wie wij zijn

Bij VUmc zijn wij continu bezig met kwaliteitsverbetering in geneeskunde. Wij richten ons als universitair medisch centrum (UMC) op zorg, onderzoek en opleiding, om zo actief bij te dragen aan de medische kennis van vandaag én morgen.
Onze kernwaarden zijn Betrokkenheid, Zorgvuldigheid en Ambitie, wat terug te zien is in onze medewerkers en de passie waarmee zij hun rol pakken en bijdragen aan de ontwikkeling van de gezondheidszorg.
Omdat wij waarde hechten aan deze ambitie en ontwikkeling, bieden wij onze medewerkerskansen en mogelijkheden om onszelf voortdurend te ontwikkelen.

Om een indruk te geven van ons als UMC hebben wij een video die in 1:30 minuut laat zien waar wij voor staan.

VUmc: samen kiezen voor beter

VUmc - Amstel Academie

VUmc Amstel Academie verzorgt praktijkopleidingen voor medisch ondersteunende opleidingen, verpleegkundigen op MBO- en HBO-niveau en verpleegkundige vervolgopleidingen. Dat doen we voor 17 ziekenhuizen in de regio, maar ook voor de medewerkers van ruim 40 andere ziekenhuizen in heel Nederland.

Ons complete onderwijsaanbod is onderbracht in vier domeinen:
- Basisopleidingen verpleegkunde MBO-HBO
- Vervolgopleidingen verpleegkundig
- Basisopleidingen medisch ondersteunend
- Vervolgopleidingen medisch ondersteunend

De visie van VUmc op het verpleegkundig vakgebied

Voor jou is de patiënt in de eerste plaats een persoon. Je kent zijn vragen en zorgen. Combineert die met jouw professionele waarnemingen en actuele kennis. Samen bepaal je wat passende verpleegkundige zorg is, nu of later, in VUmc of elders. Je richt je op de veerkracht van de patiënt. Ondersteunt hem bij het behoud of hervinden van grip op zijn leven.

Je bent gedreven en verstaat je vak. Samenwerken doe je van nature. Waar nodig neem je de regie. Je bent altijd op zoek naar verbetering en inspireert ook anderen daarmee. Dat maakt jou tot een waardevolle verpleegkundige.
En daar mag je trots op zijn!

Vanuit die basis vervullen onze verpleegkundigen drie rollen: die van competente zorgverlener, regisseur en verbeteraar. In deze video vertelt Gerda Berhout, zorgmanager VUmc over onze visie op het verpleegkundig vakgebied.

Wil je meer weten over onze verpleegkundigen, de verschillende verpleegafdelingen die VUmc rijk is en hun specialismen? Bekijk dan de afdelingspagina’s, onze social wall en onze vlogs op www.werkenbijvumc.nl/beroepsgroep/verpleegkundigen/!

Welkom bij VUmc!

Reviews

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 33 reviews
514
413
33
22
11
Werk-Privé Balans
4,0
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8
Doorgroeimogelijkheden
3,4
Management
3,7
Bedrijfscultuur
3,8

Salarissen

30 salarissen doorgegeven
€ 2.452 per maand
  • Meest gerapporteerd
€ 1.100
€ 3.800
€ 2.237 per maand
€ 1.100
€ 3.800
15 salarissen doorgegeven
€ 2.311 per maand
€ 1.100
€ 3.800

VUmc vragen en antwoorden

Populaire vragen:

Over VUmc

Wil je meer informatie over het werken bij VUmc? Kijk dan op www.werkenbijVUmc.nl. Daar vind je video’s van onze medewerkers, vacatures, nieuwsberichten en meer nuttige informatie over het werken bij VUmc.

  • VUmc photo: Laboratorium VUmc ("De Brug", die over de Boelelaan gaat en de kliniek met de polikliniek verbindt!)
  • VUmc photo: Kliniek VUmc
  • VUmc photo: OK
  • VUmc photo: VUmc by night
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Bezoekadres ziekenhuis:
De Boelelaan 1117
1081 HV Amsterdam
Omzet
500 miljoen tot 1 miljard (EUR)
Medewerkers
5.001 tot 10.000
Branche
Links
VUmc website

Twitter

Facebook