Vrije Universiteit Amsterdam Reviews

33 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 34 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Student (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 maart 2019
Heb een toptijd gehad op de Vrije Universiteit Amsterdam!
Minpunten
Stress
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Internship Neuropsycholoog onderzoeker (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 februari 2019
Productieve en gezellige, informele werkomgeving..
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verticale omgeving
Secretaresse (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 januari 2019
Het VU heeft een verticale werkomgeving. Per afdeling is het werkklimaat verschillend.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Deeltijd dynamiek op de Vrije Universiteit
Studentencoach (huidige medewerker) –  Amsterdam12 juli 2018
Deeltijdstudenten Accountancy bij de Vrije Universiteit zijn een groep studenten met relatief veel stressklachten: zij combineren hun meerjarige postdoctorale opleiding met een zeer goed gevulde werkweek bij een accountantskantoor. Aan deze groep studenten bied ik 2x per jaar met veel plezier de workshop 'Verbeter je Work-Study-Life balance' aan. Door begrijpen (theorie en oefeningen) te integreren met ervaren (o.a. ademhalingstechnieken, mindfulness) kregen deze studenten weer tools in handen om deze balans te verbeteren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onderzoeksassistent Klinische Psyhologie
Onderzoeksassistent (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 juli 2018
Hele goede aarbeidsvoorwaarden wat betreft het salaris, de vakantiedagen en de ziektekostenverzekering.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Inspirerende opleiding
Lid Commissie (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 juni 2018
Met ontzettend veel plezier heb ik een BA Kunst- en architectuurgeschiedenis en een Ma Kunst- en cultuurwetenschappen gevolgd aan de Vu in Amsterdam. Excellente docenten met ongelooflijk veel inhoudelijke vakkennis en een heel fijne leeromgeving. Naast het volgen van hoor- en werkcolleges - zowel in het Nederlands als in het Engels - leidden excursies ons naar veel binnenlandse musea en bijzondere architectonische gebouwen / omgevingen, en naar Istanbul (studiereis Studievereniging), Florence (BA excursie), en Venetië (MA excursie), waar ter plekke van de studenten een referaat verwacht werd te houden over een ter plaatse zijnd onderwerp waar uitgebreid onderzoek naar was gedaan. Voor mijn referaten kreeg ik als waardering een 8 (BA) en een 9 (MA). Ik ben met gemiddeld 8,4 voor beide diploma's geslaagd.
Pluspunten
Uitstekend onderwijs
Minpunten
Niet
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige en leerzame omgeving
Student Assistent- Human Computer Interaction (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 april 2018
Leerrijke ervaring opgedaan door studenten te begeleiden tijdens het practicum. Hun assisteren met moeilijke vraagstukken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werksfeer
Promovendus (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 december 2017
fijne werksfeer, zelfstandigheid maar toch ook veel in teamverband
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive work environment
Research Assistant Intern (huidige medewerker) –  Amsterdam2 oktober 2017
Modern faculties, friendly colleagues, Flexible work hours, Interesting variety of work tasks and projects to work on. English is the working language.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun workplace with a good atmosphere
Student Assistant (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 augustus 2017
I really enjoyed working at the Vrije Universiteit in Amsterdam. The colleagues are really nice and supportive, the ambiance is good. During my time at the VU, I developed my analytical skills as well as communication and writing skills.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good place to develop yourself
Student-assistent (voormalige medewerker) –  Amsterdam, The Netherlands19 mei 2017
This job gave me opportunities to develop myself. By working close with the PhD students and the doctors, I was learning on a daily basis. For this specific job I had to work closely with more than 5 institutes at the same time. Very challenging since every institute had a different view on the issue.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Organisatie in transitie; goede werkgever
Coördinator International Programme Officers (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 april 2017
Organisatie in transitie; goede werkgever. De VU zit in een inspirerende omgeving en denkt mee in de ontwikkeling van de werknemer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
research in peace
PhD student (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 april 2017
A a PhD student at VU is a researcher and teaching assistant, where I find the premier more interesting. The environment is multi-cultural, and rather individualized.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb er met veelplezier gewerkt, en dat doe ik nog steeds
Medewerker studentenzaken (huidige medewerker) –  Amsterdam15 maart 2017
fijne werkgever moet goede arbeidsvoorwaarden en in een prettige sfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige collega's goede werksfeer
Receptioniste / Telefoniste (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 maart 2017
12 jaar prettig gewerkt bij de VU.
helaas sinds 1-10-2013 boventallig,
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Universiteit met goede docenten.
Hydrologisch onderzoek in Portugal (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 januari 2017
Docenten stonden altijd voor ons klaar en deden er alles aan om ons zo goed mogelijk op te leiden, ook al was dit soms moeilijk in tijden van bezuinigingen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Inkoop
Operationeel Inkoper (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH15 december 2015
Als inkoper, was deze organisatie super interessant aangezien alle product groepen en diensten vertegenwoordigd zijn.

Met mijn commerciele en creatieve ervaringen als internationale inkoper, was ik als een vis in het water met 1 been in de semi overheid en het andere been in de commerciele bedrijvigheid zowel nationaal als internationaal.

Ondertussen de nieuwste e-commerce (inkoop platform) applicaties heer en meester gemaakt als Super-User, van het begin project tot de live gang voor de gehele organisatie.
Pluspunten
veel vakantie dagen
Minpunten
niet commerciel & creatief
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek
administratief medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH8 december 2015
Veel geleerd en ervaring opgedaan, het werken in een onderwijsomgeving is heel leuk en zo ook het contact met studenten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel eigen initiatief en mogelijkheid tot ontwikkeling
Tutor/Trainer (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH25 november 2015
Als Tutor/Trainer begeleid ik studenten in hun leerproces tijdens werkgroepen. Dat betekent niet dat ik ze de antwoorden geef, maar dat ik ze help om zelf tot antwoorden te komen. Dit vergt soms redelijk wat creativiteit om studenten hier toe te stimuleren. Elke werkgroep is weer anders. Dat maakt het ook heel uitdagend. Soms gaat het wat makkelijker om studenten te leiden in dit proces en soms is het ook moeilijk. Dat ligt ook aan de input van de studenten. Meestal geef ik dit ook terug aan hen, hoe meer input zij leveren, hoe meer we er met elkaar kunnen uithalen. Het moeilijkste aan deze baan vind ik dat je maar controle hebt tot een bepaalde hoogte. Ik kan nog zo goed voorbereid zijn op de werkgroepen, maar als studenten dat niet zijn, loopt de werkgroep minder vlot. Flexibiliteit is hier het sleutelwoord. Soms moet ik de werkgroep ter plekke anders vormgeven en dat kan best moeilijk zijn, maar daar ligt tegelijkertijd ook de uitdaging in.

Ik werk pas sinds september op de VU. Voorbereiding doe ik meestal thuis, waardoor ik niet vaak collega's zie. In het begin is dit lastig geweest, omdat de VU nog zo 'nieuw' was voor mij. Het kostte me wat tijd voor dat ik door had hoe dingen hier werken.

Wekelijks heb ik een tutoroverleg, wat ik zelf heel fijn vind. Zo kunnen we het gezamenlijk even hebben over de lessen van die week. Bovendien is het ook gezellig om samen even te praten met elkaar. Ik vind dat de VU een erg open karakter heeft, collega's zijn heel vriendelijk.
Pluspunten
open karakter/sfeer
Minpunten
introduceren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke plek om te werken
medewerker servicedesk (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH2 september 2015
Het was zeer leuke omgeving om te werken en de VU is een bedrijf wat goed werk verricht voor de maatschappij. Namelijk het opleiden van mensen en het doen van allerlei onderzoeken
Pluspunten
Leuke omgeving om te werken
Minpunten
Geen goede leiding
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Vrije Universiteit Amsterdam. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 34 reviews
514
413
37
20
10

Waarderingen per categorie

4,2Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Vrije Universiteit Amsterdam gesorteerd op locatie