Voort Reviews

Alle 9 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele, persoonlijke en professionele organisatie
Marketing Manager (voormalige medewerker) –  Utrecht23 mei 2019
Een betrokken en leuke organisatie, waar je je volop kan ontwikkelen door diverse opleidingsmogelijkheden. Resultaat en gedrevenheid is constant voelbaar. Dat merk je niet alleen op de werkvloer, maar ook tijdens een potje tafelvoetbal. Work hard, play hard!

Ik kijk terug op een fantastische tijd, waar ik de leuke collega's het meeste ga missen!
Pluspunten
Lunches, vrijdagmiddagborrel, vrijheid, zelfstandigheid, ontwikkelmogelijkheden
Minpunten
Stroperige communicatie, nieuwe werken niet doorgevoerd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is
HR Adviseur (voormalige medewerker) –  Utrecht14 mei 2019
Veel mogen meemaken in de organisatie. Als je iets wilt in de organisatie dan moet je dat aangeven en dan krijg je er ook de ruimte voor om ermee aan de slag te gaan.
Pluspunten
Leuke cultuur en ontwikkelmogelijkheden
Minpunten
Interne communicatie kan beter
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving met een gezellig team
Marketeer (huidige medewerker) –  Utrecht10 mei 2019
Ik ben 3 jaar geleden begonnen bij Voort.Er zijn veel interessante projecten voorbij gekomen en nog steeds mee bezig. Daarnaast heb ik met mijn directe collega's uit het team kunnen meekijken bij hun functies en daardoor marketing breed verder kunnen ontwikkelen. Andere pluspunten: jong team, informele sfeer en opleidingsmogelijkheden. Minder: de organisatie is minder flexibel dan je verwacht van zo'n jonge organisatie.
Pluspunten
collega's, (team)uitjes, inhoud van het werk
Minpunten
Werken 2.0 niet echt doorgevoerd, interne communicatie soms stroef
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Persoonlijk en een goede baan
Werkvoorbereider (voormalige medewerker) –  Oosterhout18 april 2019
Ik had twijfels over het detacheren. Dat is me erg meegevallen. met een team zochten ze naar een baan en ze bleven in contact. Je kunt dan toch zelf kiezen of je wel of niet op gesprek gaat en het is wel makkelijker dat zij zoeken. het netwerk is toch groter dan als je zelf opzoek moet. De sollicitatie werd samen voorbereid, dat was fijn en de gesprekken met mijn huidige werkgever werden snel gepland en hier kon ik na een jaar ook in vaste dienst.
Pluspunten
Persoonlijk, doen hun best om te helpen, fijn contact
Minpunten
vakkennis, minder een band want je werkt ergens anders
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jonge energieke organisatie
Business Unit Manager (voormalige medewerker) –  Utrecht18 april 2019
Er werken veel jonge en gedreven mensen, de sfeer is informeel maar professioneel.
Pluspunten
Energieke sfeer, gedreven collega's, gezamenlijke lunches tegen lage vergoeding
Minpunten
Trage communicatie, interne richtlijnen staan vast en niet flexibel
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voort
Projectleider (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 oktober 2017
Diverse projecten gedaan als intrerim projectleider.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 16Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grootste technische detacheerder van Nederland
Projectmanager (huidige medewerker) –  Halfweg27 april 2017
Voort is actief in de technische branche en detacheert technisch personeel.
Pluspunten
In overleg veel mogelijk
Minpunten
Weinig commitment met gedetacheerde
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voort is zeer betrokken
servicemonteur sprinkler (huidige medewerker) –  Utrecht22 november 2016
Dankzij Voort heb ik mijzelf weer verder kunnen ontwikkelen. 15 jaar lang heb ik gewerkt in algemeen installatiewerk. Via Voort ben ik begonnen als servicemonteur sprinkler. Met gas, water en elektriciteit had ik veel ervaring, maar het sprinkler stukje is nieuw voor mij. Daarom biedt Voort mij een opleiding en heb ik straks de benodigde kennis en het papiertje. Wat ik prettig aan Voort vind is dat zij echt meedenken en erg betrokken zijn. De overstap van mijn oude werkgever naar Voort was gevoelsmatig niet makkelijk, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan.
Pluspunten
Opleiding en ze zijn denken echt met je mee.
Minpunten
Kan er eigenlijk zo snel geen noemen.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Voort. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 9 reviews
52
46
30
20
11

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Voort gesorteerd op locatie