Volkswagen Reviews

14 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.992 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf, wel wat ver weg van mijn woonplaats
Medewerker crediteuren (voormalige medewerker) –  Amersfoort7 juni 2017
Ik heb bij deze organisatie heel veel nieuwe collega's gekregen. Uit alle delen van het land. Dat was heel leuk. Ik heb er fijn gewerkt.Met leuke managers
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele werkomgeving met een uitdagend karakter
Garantie specialist (huidige medewerker) –  Provincie Utrecht20 januari 2017
Garantie werkzaamheden, omgang met collegae, klanten en direct leidinggevenden.

Het moeilijkste en tevens het leukste van de baan is iedere dag met techniek bezig zijn.
Pluspunten
Omgang met collegae, klanten en leidinggevenden
Minpunten
Vele reorganisaties
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice place and friendly people
Sales consultant (huidige medewerker) –  2500 palladium drive22 oktober 2016
good place to work at and people are nice and friendly, fast pace work environment. They have good environment for customers to wait and relax, especially the service is very good.
Pluspunten
neat environment
Minpunten
schedule
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
..
1st car mechanic (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel2 maart 2016
goed en leerzaam bedrijf. en een bedrijf waar je in kan doorgroeien tot een 1ste klas monteur
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Stagiaire en hierna monteur (voormalige medewerker) –  spijkenisse, ZH17 april 2015
gezellige dag met je eigenwerk
veel dingen geleerd helaas wel van een merk (vag)
directie was groot maar voor vragen of dingen te regelen kon dit
toen hele gezellige collegas
het moeilijkste van de baan: geen
het leukste van de baan 24 uur pechhulp dienst draaien
Pluspunten
veel interne cursusen
Minpunten
fooi werd niet onder de monteurs verdeeld
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 14Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever met kansen om je te ontwikkelen.
Telemarketeer, spannende baan. (voormalige medewerker) –  Amersfoort1 november 2014
Ik ben een echte teamplayer met toen, geweldige collegae.
Wat ik bij VWPFS heb geleerd is om goed naar de klanten te luisteren.
Vandaar dat ik klanttevredenheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel draag.
Pluspunten
Goede begeleiding als er weer een cursus gevolgd moest worden.
Minpunten
De afstand van Zaanstad naar Amersfoort.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werkgever
Commercieel medewerkster/Kredietacceptant (voormalige medewerker) –  Amersfoort5 september 2014
Prettige werkgever.met goede arbeidsvoorwaarden.
Ik ben begonnen als commercieel medewerker en daarna in de functie van kredietacceptant getreden. Het leukste vond ik de contacten met dealer en klanten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf.
Leerlling verkoper (voormalige medewerker) –  Deurne, NB15 juli 2014
Geweldige leuke uitdaging als ``leerling`` verkoper.
begin tijd 10.00uur tot 18.00uur.
Leuke collega`s met veel doorgroeimogelijkheden. Moeilijkheden in deze baan zijn bij mij niet van toepassing. Volkswagen/Audi is een geweldig fijn merk om in te verkopen. De leuke dingen zoals klanten helpen, en uiteindelijk de auto te verkopen aan de klant.
Pluspunten
Vrijheid en geweldige uitdagingen.
Minpunten
Geen enkele.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage
Stage (voormalige medewerker) –  Nieuwkerk A/d Ijssel9 april 2014
Het was een leuke en leerzame korte ervaring.
Omdat ik maar 5 dagen daar stage liep en kan me best weinig herinneren maar wat ik nog wel kan herinneren is, dat het gezellig was leuke collega's en heb best veel dingen over auto's geleerd en zeker het merk Volkswagen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tjeerdsma
1e Automonteur (voormalige medewerker) –  Winschoten, GR8 april 2014
een veelzijdig bedrijf ,

Ik zag mijn toekomst niet in een auto garage en ben dus de industrie kant op gegaan.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hoge werkdruk
Medewerkster debiteurenbeheer/ Accounting (voormalige medewerker) –  Amersfoort18 december 2013
Groot bedrijf, redelijk onpersoonlijk en erg zakelijk. Wel leuke collega's. Hoge werkdruk.
Pluspunten
goede voorwaarden
Minpunten
onpersoonlijk
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Financieel administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Amersfoort, UT3 oktober 2013
Ik heb zelfstandig mijn werk op gepakt.
Ik heb verschillende dingen op de financiële administratie geleerd.
Ik had nooit problemen met de leiding van het bedrijf.
Er heerst een leuke collegiale sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een gezellig maar professioneel team
Service adviseur (huidige medewerker) –  Steenwijk3 oktober 2012
een klein maar hecht team waar je samen alles aanpakt en je allemaal gelijk bent. iedereen helpt elkaar.
Pluspunten
kleinschalig garagebedrijf
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren

Zie meer reviews over Volkswagen

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Volkswagen. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 4.992 reviews
52.302
41.500
3782
2235
1173

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Volkswagen gesorteerd op locatie