Vodafoneziggo Reviews

200 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.859 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vodafone Ziggo.. Nooit aan beginnen!
B2B beller (huidige medewerker) –  Groningen5 september 2019
Zijn niet goed voor hun personeel. Van je Teamleider tot HR maken ze er een zooi van.

Geen doorgroei mogelijkheden tenzij je een vrouw bent (als je begrijpt wat ik bedoel)

Slechte parkeermogelijkheden voor de auto.
Pluspunten
Frikandellen in de pauze
Minpunten
Kosten wel 1 euro
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkvloer
callcenter medewerker werkzaam (huidige medewerker) –  Tilburg13 augustus 2019
gezellige collega's, maar een zeer hoge werkdruk. Iedere week een andere focus op sales of andere KPI's
Laag salaris en onvoldoende training. Uren op een 2 wekelijks rooster met veel avonden. Veel verloop personeel
Pluspunten
gratis koffie en fruit op de vloer
Minpunten
Slechte combi werk en prive, laag salaris en veel verloop personeel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Don't apply if you are international
Product Manager (huidige medewerker) –  Utrecht23 juli 2019
It is a bad company for you if you are an international. The language is English but everyone speaks Dutch and make you feel bad if you don't speak it during meetings.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede werkgever
Customer Care Employee (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard23 juli 2019
Ik heb 9 jaar lang met veel plezier gewerkt bij VodafoneZiggo.
Als de vestiging in Heerhugowaard niet gesloten was had ik nog steeds bij het bedrijf gewerkt. Het is een goede werkgever met een fijne werksfeer, fijne collega's. Ik was op het laatst werkzaam op de technische afdeling maar ook de administratieve vragen over de producten gaf ik ant woord op. Het was een leuke afwisselende functie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
boeiende zeer snel veranderende wereld met de voor- maar ook de nadelen daarvan
HR director (voormalige medewerker) –  Utrecht8 juli 2019
Ziggo en daarna Vodafone Ziggo is actief in de telecom wereld. Dat houdt razendsnel veranderen in, ook op momenten dat dit bedrijfsmatig eigenlijk nog niet moet gebeuren maar qua kansen wel gaar gebeuren. Daardoor ben je als HR steeds aan het bouwen aan iets nieuws maar ook vaak het wiel opnieuw aan het uitvinden.
Al met al, top tijd !
Pluspunten
Arbeidsvoorwaarden en mogelijkheid om dag in dag uit te leren
Minpunten
snelle veranderingen waardoor je steeds weer opnieuw aan het bouwen bent
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische werkomgeving, met veel werkplezier
Service Delivery Manager (voormalige medewerker) –  Groningen8 juli 2019
Vele reorganisatie, overnames mogen meemaken. En ik heb in vele grote programma mogen deelnemen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer en ontspanningsmogelijkheden
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam4 juli 2019
Altijd met plezier bij deze werkgever gewerkt.
Helaas door reorganisatie is mijn functie verhuist naar Nijmegen.
Pluspunten
korting eigen producten en gratis koffie en thee
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving centraal bij Utrecht CS
Webredacteur (voormalige medewerker) –  Utrecht Binnenstad17 juni 2019
Het bedrijf staat open voor jong talent en investeert veel in nieuwe netwerktechnieken. Er is ook veel aandacht voor Agile werken, dus je komyt in teams te werken die opdrachten per sprint moeten aanleveren. Als je van veel dynamiek en variatie houdt (plus je bent stressbestendig) dan is dit de baan voor jou.
Pluspunten
iedereen staat open voor nieuwe ideeen.
Minpunten
af en toe overwerken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf.
Medewerker Channel Support Backoffice (huidige medewerker) –  Maastricht7 juni 2019
Een goed bedrijf om te werken. Onder de collega's is er een leuke sfeer. Weinig doorgroeimogelijkheden als je op bepaalde afdelingen werkt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dit is mij niet goed bevallen
Cateraar (voormalige medewerker) –  Zwolle3 juni 2019
Helaas te weinig doorgroeimogelijkheden.
Helaas te veel van hetzelfde.
Helaas te weinig loon ivm minderjarigheid.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Te weinig doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkgever
Telesales Agent (voormalige medewerker) –  Rotterdam24 april 2019
Leuke werkgever echter weinig tot moeilijke doorgroei mogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
rustige werksfeer maar heel eentonig werk
Sales Agent (huidige medewerker) –  Rotterdam13 april 2019
leuk bedrijf met opzich een goede arbeidsvoorwaarden.
helaas weet iedereen dat een vast contact er niet in zit.
het is 2/3 jaar een prima salaris met een mooie bonus elke 3maanden maar daarna weet je dat de kans 80% is dat je weg moet.
Pluspunten
goed salaris voor het werk dat je doet.
Minpunten
uitkijk op een vastcontract vrijwel uitgesloten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessante high tech werkomgeving met veel gemotiveerde collega's
Basic Infrastructuur Manager (huidige medewerker) –  Eindhoven12 april 2019
De dag bestaat uit het testen van de technische omgevingen, het begeleiden van onderaannemers en het begeleiden van klanten.

Bedrijfscultuur is open en eerlijk met veel mogelijkheden.

Moeilijk is de stress bij technische problemen en de storingsdienst.

Het leukste is het werken in de high tech omgeving naar 5-G toe.
Pluspunten
goede beloning en trainingsmogelijkheden.
Minpunten
werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige motiverende werkplek
Callcenter Medewerker Inbound (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard10 april 2019
Bij Ziggo was er veel ruimte om te groeien. Je kreeg veel ruimte om initiatief te tonen. Het werk als medewerker klantenservice was een tandje bij zetten. Prestaties en targets moesten behaald worden. Je had dus wel een bepaalde druk achter je werkzaamheden.
Pluspunten
benefit shop
Minpunten
werktijden tot 22.00 uur
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Advisor (huidige medewerker) –  Amsterdam9 april 2019
Bij VodafoneZiggo wordt je als nieuwe medewerker goed ontvangen en begeleid.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige Sfeer en flexibel bedrijf
Customer Care Agent (voormalige medewerker) –  Leeuwarden27 maart 2019
BIj VodafoneZiggo heb ik geleerd dat het belangrijk is om je pro-actief op te stellen en kansen aan te pakken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werk plek
Klantenservice medewerker Inbound te Turkije (huidige medewerker) –  Turkije20 maart 2019
leuke prima werk plek om te werken salarıs ook goed doorgroeimogelijkheden minder helaas
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever maar op persoonlijk vlak kan het beter
Product/Project Manager (voormalige medewerker) –  Eindhoven13 maart 2019
goede werkgever waar meer aandacht kan zijn persoonlijke ontwikkeling. Mensen binnen de organisatie zijn erg met zichzelf bezig. Ik denk als er meer samenwerking zou zijn zou deze organisatie nog sterker zijn.
Pluspunten
open werkomgeving
Minpunten
ieder voor zich
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Betrouwbaar
Accountmanager (voormalige medewerker) –  Zoetermeer11 maart 2019
Een goede werkgever die oog heeft voor details en veel luistert naar de medewerker
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen werk in het westen.
Expert Customer Services (huidige medewerker) –  Rotterdam Centrum1 maart 2019
Jammer dat we als groep boventallig zijn verklaard vanwege verhuizing naar het oosten van het land.
Pluspunten
salaris
Minpunten
sluiting van afdeling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Vodafoneziggo. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 2.859 reviews
51.062
41.066
3549
2113
169

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur