Vodafoneziggo Reviews

215 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 3.026 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eeuwige fuseringen
Medewerker Billing & Collecting en daarna klachten medewerker (voormalige medewerker) –  Groningen25 december 2019
2.5 jaar gewerkt en de hele periode onder meerdere samenvoegingen. Zowel UPC als Vodafone. Hierdoor is er altijd spanning over of je volgende week nog wel een baan hebt of dat je afdeling überhaupt blijft bestaan.

Het is een grote werkgever waarbij en dus geen korte lijnen zijn. Werksfeer is prima, leuke collega's en redelijk goed salaris.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Advisor (huidige medewerker) –  Amstelveen12 december 2019
Als bijbaan is het lastig. Er wordt soms veel van je verwacht terwijl je daarnaast nog studeert.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
Klantenservice medewerkster (huidige medewerker) –  Zoetermeer12 december 2019
leuke collega's waar mee je kan lachen,
ik vindt alleen dat je te weinig info krijg voor de dingen wat ze van je verwachten.
je krijgt weinig uitleg over producten of aanbiedingen wat ze willen dat je verkoopt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische organisatie die samen werkt aan een betere toekomst op gebied van communicatie technologien.
Senior Zakelijk Specialist (voormalige medewerker) –  Utrecht10 december 2019
Dynamische organisatie die samen werkt aan een betere toekomst op gebied van communicatie technologien. Veel mogelijkheden of heel veel verschillende vlakken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
IT Project manager - Afdeling TCFO Project Management IT (huidige medewerker) –  Amsterdam8 december 2019
Het is een productieve en gezellige werkomgeving.
Er zijn verschillende culturen binnen het bedrijf. Het moeilijkste daarvan is om iedereen op een lijn te krijgen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf om voor te werken, maar wel behoorlijk veranderd afgelopen jaren
IT Deployment manager, Testomgevingen & Deployment (voormalige medewerker) –  Utrecht4 december 2019
Het is een schitterende omgeving om jezelf te ontplooien in een grote (inter)nationale omgeving. Wel is er de afgelopen 10 jaar veel veranderd als je bent gestart bij Casema of Ziggo en of dat ten positieve is, dat is maar net hoe je er naar wilt kijken.

In de basis is Vodafone Ziggo een fijn bedrijf om aan de slag te gaan en zou ik het van harte aanraden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werk erg leuk, de arbeidsvoorwaarden wat minder
Internettechnicus (voormalige medewerker) –  Enschede23 november 2019
Om een voorbeeld te noemen: reistijd aan begin van dag naar klant toe en van laatste klant naar huis werden niet betaald. Ook niet als die klant zich een uur van huis bevond. Bij vragen hierover ging men 'op slot' en je kreeg te horen dat je niet moest zeuren. Lees op internet je rechten die je hebt ten aanzien van vanuit huis naar werk op locatie in opdracht van je werkgever en trek je conclusie..
Gereedschap, kleding en auto waren wel dik voor elkaar, je krijgt alles wat je nodig hebt om je werk uit te voeren. Ik werkte via een uitzendbureau voor Centric; een van de partners voor levering van monteurs voor Ziggo
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk alleen
schoonmaken (voormalige medewerker) –  Sneek20 november 2019
te weinig salaris. Kreeg een andere baan met meer uren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte teamleiders
Adviseur zakelijk retentie (voormalige medewerker) –  Groningen14 november 2019
Aardig wat leuke collega’s alleen wel veel kliekjes vorming. Daardoor veel vriendjespolitiek en moet je erg oppassen wat je zegt. Teamleiders zijn er waardeloos en hebben geen empathisch vermogen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastisch bedrijf maar met veel legacy
Product Owner (huidige medewerker) –  Utrecht4 november 2019
Hier een geweldige tijd gehad bij een van de mooiste bedrijven van Nederland. Ontzettend veel geleerd in een inspirerende, maar veeleisende omgeving. Wel veel invloed gevoeld van fusies en reorganisaties.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
great startersjob in sales
Senior Advisor (voormalige medewerker) –  Gemeente Nijmegen30 oktober 2019
working at Vodafone gave me a taste of sales, it's not a company you should keep working for if you want to develop your skillset. There is no chance to grow within the company.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Administratieve chaos
Helpdesk medewerker (voormalige medewerker) –  Zoetermeer28 oktober 2019
Wachtwoorden die niet werken uren wachten tot je een nieuwe heb. Systemen die niet optimaal werken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sales advisor
Sales advisor (huidige medewerker) –  Amersfoort8 oktober 2019
Fijn bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden. Prettige collega’s.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
comfort
Servicedesk medewerker (voormalige medewerker) –  Maastricht30 september 2019
In dit bedrijf draait alles om comfort en klantvriendelijkheid.
Klant is koning, ook zijn sales van belang. Medewerkers voelen zich er op zich gemak bij ziggo.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vodafone Ziggo.. Nooit aan beginnen!
B2B beller (huidige medewerker) –  Groningen5 september 2019
Zijn niet goed voor hun personeel. Van je Teamleider tot HR maken ze er een zooi van.

Geen doorgroei mogelijkheden tenzij je een vrouw bent (als je begrijpt wat ik bedoel)

Slechte parkeermogelijkheden voor de auto.
Pluspunten
Frikandellen in de pauze
Minpunten
Kosten wel 1 euro
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en leuke werkomgeving.
Klantenservice medewerkster (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard21 augustus 2019
Leuk en innovatief bedrijf
Veel afwisseling in de werkzaamheden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkvloer
callcenter medewerker werkzaam (huidige medewerker) –  Tilburg13 augustus 2019
gezellige collega's, maar een zeer hoge werkdruk. Iedere week een andere focus op sales of andere KPI's
Laag salaris en onvoldoende training. Uren op een 2 wekelijks rooster met veel avonden. Veel verloop personeel
Pluspunten
gratis koffie en fruit op de vloer
Minpunten
Slechte combi werk en prive, laag salaris en veel verloop personeel
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Don't apply if you are international
Product Manager (huidige medewerker) –  Utrecht23 juli 2019
It is a bad company for you if you are an international. The language is English but everyone speaks Dutch and make you feel bad if you don't speak it during meetings.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede werkgever
Customer Care Employee (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard23 juli 2019
Ik heb 9 jaar lang met veel plezier gewerkt bij VodafoneZiggo.
Als de vestiging in Heerhugowaard niet gesloten was had ik nog steeds bij het bedrijf gewerkt. Het is een goede werkgever met een fijne werksfeer, fijne collega's. Ik was op het laatst werkzaam op de technische afdeling maar ook de administratieve vragen over de producten gaf ik ant woord op. Het was een leuke afwisselende functie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
boeiende zeer snel veranderende wereld met de voor- maar ook de nadelen daarvan
HR director (voormalige medewerker) –  Utrecht8 juli 2019
Ziggo en daarna Vodafone Ziggo is actief in de telecom wereld. Dat houdt razendsnel veranderen in, ook op momenten dat dit bedrijfsmatig eigenlijk nog niet moet gebeuren maar qua kansen wel gaar gebeuren. Daardoor ben je als HR steeds aan het bouwen aan iets nieuws maar ook vaak het wiel opnieuw aan het uitvinden.
Al met al, top tijd !
Pluspunten
Arbeidsvoorwaarden en mogelijkheid om dag in dag uit te leren
Minpunten
snelle veranderingen waardoor je steeds weer opnieuw aan het bouwen bent
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Vodafoneziggo. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 3.026 reviews
51.123
41.121
3587
2121
174

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur