Vodafoneziggo Reviews

102 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Korte samenvatting
Klantenservice (huidige medewerker) –  Heerhugowaard10 november 2017
Goede sfeer, leuke collega's. Voldoende middelen om klanten van dienst te zijn.
Pluspunten
RAK
Minpunten
Parkeren
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
technische helpdesk medewerker
techische helpdesk (voormalige medewerker) –  Eindhoven8 november 2017
Ik heb hier werken goed ervaren, leuke collegas en goeie doorgroeimogelijkheden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele en goede werkgever
Financieel medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 november 2017
Professionele werkgever met leuke bedrijfscultuur.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leuke sfeer
Telefoniste/receptioniste (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 november 2017
Ik heb bijna 17 jaar met veel plezier gewerkt bij Ziggo (voorheen UPC). De dagen gingen naar mijn gevoel altijd snel voorbij omdat je gedurende de dag bezig bent met je werkzaamheden in een leuke werkomgeving. Ik heb geleerd om geduld te hebben en ook dat het heel belangrijk is dat je als collegae elkaar helpt.
Bedrijfscultuur was heel open en collegiaal ik kwam met plezier naar mijn werk en was altijd bereid ook te helpen waar nodig was.

Moeilijkste van mijn baan waren de boze klanten, want je wilt mensen helpen maar moest de klanten toch doorverwijzen naar ander afdeling.

Maar in al die jaren heb ik altijd plezier gehad met collegae, klanten (aan de balie en telefonisch).
Pluspunten
Open, multicultureel, vriendelijk, collegiaal
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Outsourcing central
Various (voormalige medewerker) –  Maastricht26 oktober 2017
.Initially interesting, challenging and fun. Quickly this position became subject to the usual round out outsourcing offshoring and general malaise set in
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkgever met goeie voorwaarden en leuke collega's
Teammanager (huidige medewerker) –  Groningen11 oktober 2017
Volop in ontwikkeling en beweging. Je moet wel houden van verandering :-).
Als je ambitie hebt en het leuk vindt om stappen te maken, dan is VodafoneZiggo het bedrijf voor jou!
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkgever
Consumer Marketing (huidige medewerker) –  Amsterdam1 oktober 2017
- Ruimte om te groeien en te verbreden
- Leuke collega's
- Mooie locaties
Pluspunten
Direct naast Amsterdam CS
Minpunten
Weinig budget voor training
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Specialistische reiniging
Administratief (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard28 september 2017
Het was vaak dankbaar werk omdat je verbrande huizen moest schoonmaken
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer met zo nu en dan een bonus met vve bonnen of pizza
Administratief medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam25 september 2017
een typische werkdag is je komt binnen start de computer op nadat je thee/koffie heb gepakt. je werkt hier in een prettige team die je wil helpen met alles waar je tegen aan loopt. Ik heb hier geleerd dat ik graag met mensen wil werken. management kan nog wat dingen verbeteren maar voorda rest is het wel goed. je moet wel stevig in je schoenen staan om er te werken je hebt soms klanten aan de telefoon die niet netjes en aardig zijn.
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
salaris is relatief laag
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je bent een nummer
Advisor B2B (huidige medewerker) –  Groningen19 september 2017
Helaas word er weinig rekening gehouden met de persoon achter de medewerker,
Ook zijn de internet processen slecht geregeld
Pluspunten
gratis eten bij avonddienst
Minpunten
alles draaid om cijfertjes
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel werk disipline
Telefoniste (voormalige medewerker) –  Maastricht6 september 2017
Kort gewerkt ivm verhuizing naar Hoorn, was een leuke baan.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een dynamisch mooi bedrijf met een ontzettend mooi product
Customer Process Analyst (huidige medewerker) –  Amsterdam30 augustus 2017
Ik heb jaren met heel veel plezier bij dit bedrijf gewerkt. Ik ben toe aan een vervolgstap in mijn carrriere, Momenteel voorzie ik geen kansen deze stap binnen VodafoneZiggo te zetten.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Channel Manager
Channel Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 augustus 2017
I worked at Vodafone HQ (Currently VodafoneZiggo) for two years as a Channel Manager for the sub- brand hollandsnieuwe. It was my job to develop new strategies for online channels. I think my strength here was being able to understand the different goals and KPI’S as well as the language of different departments (Marketing/Sales, IT, Data specialists, Second parties as Advertising Agencies). In my experience, this is a real pitfall in different big organizations and ind collaborations between creative agencies and corporates. I really enjoy bringing different specialist together, forming new teams and create something new that profits all parties.
Pluspunten
Veel vrijheid
Minpunten
Weinig begeleiding
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig sfeer, maar productiviteit
Sales Agent (huidige medewerker) –  Tilburg20 augustus 2017
Leuke werkdag begint doordat je gemotiveerd bent om je target te halen door enthousiast te zijn om maatwerk te leven aan de telefoon. Tevreden klanten zullen uit 1 gesprek meer willen kunnen en daarbij is empathie heel belangrijk.
Pluspunten
gezellig sfeer, open voor nieuwe ideeën
Minpunten
collegae 9 tot 5 mentaliteit
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een onderneming die net zo dynamisch is als de markt waarin ze actief is
Operations Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 augustus 2017
In mijn beleving bestaat er geen typische dag op het werk bij VodafoneZiggo. Voor mij was elke dag afwisselend en heb er met veel plezier gewerkt.
De onderneming heeft mij de mogelijkheid geboden om kansen te creëren en successen te behalen.
Door de fusies in de afgelopen jaren is er naar mijn idee geen sprake van een duidelijke bedrijfscultuur, VodafoneZiggo is deze nu aan het neerzetten. Ik heb in mijn loopbaan veel managers zien komen en gaan en heb van elke manager wat mee kunnen nemen. Ik kan mij voorstellen dat niet iedereen er goed tegen kan als plannen worden gewijzigd. Ik heb altijd veel vrijheid gehad om mijn baan zo goed mogelijk in te vullen, samen met de medewerkers in mijn team. Voor mij is dat dan wel het leukste aan de baan bij VodafoneZiggo.
Pluspunten
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, geen dag is hetzelfde, je eigen invloed hebben, veel vrijheid
Minpunten
De grote dynamiek waarin gewerkt wordt kan stressvol zijn.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende organisatie met groot toekomstperspectief
Sales (huidige medewerker) –  Heerhugowaard10 augustus 2017
Mogelijkheid tot eigen inbreng, meedenken, open bedrijfscultuur, erg sales gericht, leuke collega's
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Veel onregelmatigheid
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn, jong bedrijf met veel innovatie!
Assistent manager (huidige medewerker) –  Den Bosch27 juli 2017
Vodafoneziggo is een mooi bedrijf met leuke kansen! Er zijn leuke incentives en er wordt zeker gekeken naar ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden.
Pluspunten
Leuke incentives
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd de kans gehad van alles te mogen doen
CSO senior agent (huidige medewerker) –  Groningen en Leeuwarden21 juli 2017
Begonnen in Den Haag en later naar Noorden gegaan. Meerdere fusies gekend. Op moment vind ik het bedrijf groot worden en zoek ik naar kleiner teams met meer uitdaging.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel vrijheid voor initiatieven
Sr. Telecom Engineer / Solution Specialist (voormalige medewerker) –  Den Haag21 juni 2017
leuk bedrijf om voor te werken. geeft je alle ruimte om je creativiteit te ontplooien.
Pluspunten
Benefitshop
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Xerox een top bedrijf
teamleider ben ik gestart (voormalige medewerker) –  Tilburg31 mei 2017
erg leuke job, de klantenservice van ziggo biedt veel uitdagingen en een zeer geweldig team om in te werken
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 2.240 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,6
Bedrijfscultuur
3,8

Reviews over Vodafoneziggo gesorteerd op locatie