Vodafoneziggo Reviews

150 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.555 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving waarbij klantcontact centraal staat
Customer Care medewerker (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard10 september 2018
Veel afwisselende gesprekken met klanten elke dag weer. Tijdens de tijd hier heb ik mezelf wel leren neer te zetten als een sterker persoon. Moeilijkste is niet te veel in je emotie mee te gaan met klanten en leukste is dat je echt in contact met de klanten bent.
Pluspunten
Salaris altijd op tijd
Minpunten
Lange dagen met wisselende diensten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne en goede werkomgeving
Allround klantenservice medewerkster zakelijk (voormalige medewerker) –  Groningen2 september 2018
Goed bedrijf om te werken! En een hele fijne werksfeer.
Pluspunten
Gratis avonteten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving
Commercieel klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg30 augustus 2018
Het leuke aan het werk is dat er veel extraatjes worden gegeven.
Pluspunten
Veel uitjes
Minpunten
laag salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doorgroeimogelijkheden
Supervisor callcenter (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum27 augustus 2018
Na 10 jaar bij Ziggo gewerkt te hebben heb ik veel ervaring opgedaan. In deze 10 jaar is de mogelijkheid om door te groeien heel erg lastig. Er wordt in deze bedrijf niet naar kennis en vaardigheden gekeken, maar je wordt aangenomen door vriendjes politiek. Ook al voldoe je niet aan de eisen.
Pluspunten
Bonus
Minpunten
Bedrijf die meer aan winst denkt dan aan zijn medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te groot geworden na fusie. Vodafone heeft t overgenomen.
Advisor (huidige medewerker) –  Amsterdam13 augustus 2018
Jaren met veel plezier voor UPC/ZIGGO gewerkt in een van de winkels.
Nu in een Vodafone winkel waar een heel andere bedrijfsvoering en sfeer heerst.
Waar je meer een nummer ben. En er weinig teamgevoel is. En slechte communicatie. Vodafone lijkt Ziggo echt overgenomen te hebben. Van het fijne beleid en leuke sfeer bij Ziggo weinig meer terug te vinden.
Erg jammer. Niet erg positief voor Ziggo.
Pluspunten
Salaris
Minpunten
Weinig onderling respect, hoge werkdruk, vaak geen pauze
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet zeer inspirerende omgeving
Senior Accountmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 augustus 2018
HQ in Amsterdam is een mooi kantoor maar niet zeer inspirerend.
Verder een heel leuke bedrijfscultuur maar doorgroeien is zo goed als onmogelijk
Pluspunten
Gratis abonnement met wereldweide dekking, leuke klanten
Minpunten
te onrealistische targets, geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving
Retentiemedewerker (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard5 augustus 2018
Zeer slecht management op outbound. Teamleiders die niet integer genoeg zijn en ook niet de juiste begeleiding meegeven.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Actief klantcontact
Servicedesk medewerker (voormalige medewerker) –  Groningen (provincie)11 juli 2018
Actief klantcontact de hele dag door, voornamelijk per telefoon.
Meer eigen verantwoordelijkheid en vrijheid dan bij een gemiddeld callcenter.

Helaas zoals alle callcenters, meer gericht op cijfers (met name gespreksduur) dan met daadwerkelijke kwaliteit.
Pluspunten
relatief goed salaris
Minpunten
repetitief
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische en vooruitstrevend
Senior Traffic & Customer Impact Management (huidige medewerker) –  Leeuwarden30 juni 2018
Iedere dag is anders. Een dynamische werkomgeving waarin verwacht wordt dat je snel aanpast en meegaat in nieuwe ontwikkelingen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Is een leuke werk.
Technisch medewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg19 juni 2018
Het is een leuke werk, echter was het niet zo leuk op de werkvloer aangezien je echt werd behandeld of je op school zat. Vond dat niet zo tof.
Pluspunten
Aardige mensen over de vloer
Minpunten
Alsof je weer op school zit.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Supergezellig team en hulpvaardige collega's
Medewerker financiële administratie (voormalige medewerker) –  Groningen4 juni 2018
Ik ging altijd met veel plezier naar mijn werk. Ik werkte op een goed op elkaar ingespeelde afdeling waar werd doorgewerkt, maar ook gekletst kon worden.
Pluspunten
Gratis fruit aanwezig op alle rustruimtes
Minpunten
Zonder overleg werkzaamheden erbij krijgen die lijnrecht staan op waarvoor je bent aangenomen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Adviseur (huidige medewerker) –  Den Bosch3 juni 2018
Leuk werk in team verband, leuke collega's en uitstekende arbeid voorwaarden. Telecom blijft continu veranderen, je staat nooit stil op gebied van ontwikkelen van je kennis.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Servicemonteur (voormalige medewerker) –  .24 mei 2018
Ik was ingehuurd via uitzendbureau. Het werk was erg eenzijdig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Customer Care (voormalige medewerker) –  Eindhoven3 mei 2018
Het was in eindhoven altijd heel gezellig, leuke collega's / teamleiders .

nadat ziggo samen is gegaan met upc en vodafone
merkte je wel degelijk verschil en was de manier van werken en omgaan met werknemers van Ziggo fijner dan de nieuwe cultuur.
Pluspunten
benfit budget, team uitjes, ontbijtjes, leuke collega's / teamleiders
Minpunten
lange wachtrijen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
medewerker 2e-lijns operations (huidige medewerker) –  Amsterdam2 mei 2018
Ziggo is een groot bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden. De afdeling waarbij ik werkzaam ben is incident gedreven. De bedrijfscultuur in no-nonsense. Een dag bestaat uit het oppakken en oplossen van tickets. Dit betreffen verstoringen op applicatie niveau.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf met leuke collegas
Retentie medewerker / Floorwalker (huidige medewerker) –  Heerhugowaard24 april 2018
Veel kennis opgedaan en veel geleerd Ziggo is top!!
Pluspunten
Alles werd goed verzorgd tot in de puntjes
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wel oke
Savedesk (B2C) Specialist (huidige medewerker) –  Maastricht11 april 2018
Het werk hier is echt targets behalen, hoe je dit doet maakt niet uit.

Best jammer dat er niet zo zeer gekeken wordt naar de vaardigheden die je hebt maar naar wie je kent om door te groeien
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Reorganisaties.
Build Supervisor Projectleider (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 april 2018
Ziggo heeft algemeen door de jaren teveel gereorganiseerd waardoor kwalitatief personeel verdwenen is, onvoldoende grip op uitvoerende aannemers.
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch en interessant
Program Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 april 2018
In 2017 ben ik gestopt naar vele jaren in dienst bij Ziggo. Pas als je weg gaat, besef je hoeveel (leuke) dingen je meemaakt bij z'n dynamisch en interessant bedrijf. Echter na al die jaren was ik toch aan een nieuwe uitdaging toe!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Moderne werkgever
Manager shared service centre (huidige medewerker) –  Maastricht2 april 2018
Vodafoneziggo is een bedrijf dat waarde hecht aan de manier waarop mensen samenwerken en faciliteert en investeert ook duidelijk in deze samenwerking. Daarnaast stel zij de klantcentraal in elke beslissing die genomen wordt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Vodafoneziggo. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 2.556 reviews
5922
4964
3509
2104
157

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur