Vragen en antwoorden over VNOM

Dit is wat mensen hebben gevraagd en geantwoord over het werken en solliciteren bij VNOM.

Stel een vraag.

Je vraag zal door iedereen kunnen worden gelezen. Plaats geen persoonlijke informatie. Richtlijnen
De vragen zijn rechtstreeks van toepassing op VNOM.
  • Hoe is de omgeving en de sfeer?
  • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
  • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

6 vragen

Lekker informeel, no nonsens

Beantwoord

Ben je ziek en niet in staat om naar je werk te gaan? Dat kan de beste overkomen! Het is alleen wel belangrijk dat je dit zo snel mogelijk aangeeft.

Werk jij op uitzendbasis via VNOM? Volg dan de volgende stappen:
• Word je in de ochtend en wakker en voel jij je te ziek om te werken? Geef dit dan vóór 9:30 uur door aan de opdrachtgever waar jij aan het werk bent.
• Geef dit ook door aan VNOM vóór 9:30 uur door te bellen naar onze administratie.

Let op! Stuur jij een sms, e-mail of een bericht via WhatsApp? Dan wordt jouw ziekmelding NIET in behandeling genomen.

Tijdens jouw ziekteverlof zal VNOM telefonisch contact met jou onderhouden. Dit doen wij niet om te controleren of je wel echt ziek bent, maar omdat wij graag op de hoogte blijven van jouw herstel zodat wij de inlener/ opdrachtgever hiervan op de hoogte kunnen brengen. Zorg er daarom voor dat je telefonisch bereikbaar bent. Vergeet ook niet de ziektedagen op je werkbriefje te vermelden.

Let op! De ziektewetuitkering wordt verzorgd door het UWV. Zorg dat je rekening houdt met enige vertraging betreft uitbetaling hiervan. Wil jij weten wanneer je uitbetaald krijgt? Neem dan contact op met het UWV.

Van het UWV ontvang je per post én per mail een vragenlijst. Deze vragenlijst dien je binnen 3 werkdagen in te vullen. Alleen dan kan het UWV beoordelen of je recht hebt op een ziektewet-uitkering.

Yes! Je bent weer beter. Wat nu?
• Neem contact op met VNOM en breng het goede nieuws dat je weer beter bent!
• Vergeet je ook niet beter te melden bij het UWV. Dit doe je via de 'Betermelder' op de website. Kom je hier niet goed uit? Neem dan contact op met het UWV.

Nu ben je klaar om weer naar je werk te gaan!

Beantwoord door VNOM

VNOM groeit snel en daarom doen wij iedere dag onze best om een zo goed mogelijke werkplek te creëren voor zowel de vaklieden die via VNOM werken in de techniek of bouw, maar ook voor de medewerkers intern bij VNOM.

VNOM heeft helaas niet volledig invloed op de werkplek van de opdrachtgevers. Wel proberen wij ieder bedrijf, die vragen naar vaklieden, beter te leren kennen. Mochten zij niet in het bezit zijn van een veilige werkplek, dan zullen wij hen tips geven om dit verbeteren.
VNOM zorgt er wel voor dat jij zo veilig mogelijk aan het werk kunt. Zo kun jij een VCA-certificaat behalen via VNOM en krijg je de nodige kleding via ons vertrekt, zoals veiligheidsschoenen, brillen, etc.

Voor de medewerkers bij VNOM zijn wij hard bezig om een prettige werkplek te creëren door middel van plantjes en flexibele werkplekken. Dit proberen wij na de zomer 2019 af te ronden. Daarnaast zorgen wij iedere dag voor een compleet verzorgde lunch en vers fruit, zodat jij je volledig kunt concentreren op je werk.

Heb jij suggesties voor VNOM om een verbetering aan te brengen? Dan kun je dit altijd doorgeven aan jouw contactpersoon bij VNOM.

Beantwoord door VNOM

Bij VNOM vinden wij dat jij hoort te krijgen wat je echt verdient! Daar hoort een uitstekend salaris bij. Heb jij al enige ervaring in de techniek en bouw, dan kan het zomaar zijn dat jij een salaris van €3500 kunt verdienen. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw wensen, ervaring en of wij daar een passende baan bij kunnen vinden.

Beantwoord door VNOM

Ik vind het eigenlijk altijd wel prima. zij regelen bedrijven die echt bij je passen dus, ik vind het allemaal fijn. Ik krijg echt de kans als timmervrouw mijzelf te profileren bij VNOM.

Beantwoord

Profiel geclaimd