VluchtelingenWerk Nederland Reviews

66 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkomgeving.
Budgetcoach (voormalige medewerker) –  Den Haag26 augustus 2017
De functie was gebaseerd op persoonlijke begeleiding thuis. prima te combineren met een fultime baan. Dit soort werk doe ik vrijwillig in mijn dagelijks leven al.
Pluspunten
thuiswerk
Minpunten
Deeltijd
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Jurisch medewerker (huidige medewerker) –  Budel24 augustus 2017
Prettige werkomgeving met leuk werk. Fijne vollega's
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gecombineerd team van vrijwilligers stagiaires en professionals waarbij iedereen open stond voor elkaar.
Sociaal Juridisch Medewerker (voormalige medewerker) –  Winterswijk4 augustus 2017
Veel ervaring opgedaan in o.a. de schulphulpverlening. Maar ook in de begeleiden van vluchtelingen bij integratie of terugkeer naar lang van herkomst. Het werk was zeer divers wat het voor mij erg interessant maakt.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie bijdrage voor de samenleving
Maatschappelijk Begeleider (voormalige medewerker) –  Lansingerland14 juli 2017
Veel nieuwe medelanders geholpen een nieuw bestaan op te bouwen, dat werd enorm gewaardeerd.
Geen variatie en doorgroeimogelijkheden.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzaam en behulpzaam
Juridisch en Maatschappelijk Medewerker (voormalige medewerker) –  Zutphen12 juli 2017
Tijdens mijn werkzaamheden bij vluchtelingenwerk heb ik veel mensen kunnen begeleiden naar zelfredzaamheid en naar een financieel gezonde toekomst. Het was fijn om deze mensen wegwijs te kunnen maken in onze samenleving.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Den Haag5 juni 2017
Ik ben onder meer verantwoordelijk voor de dossiers van de vluchtelingen zowel fysiek als digitaal in het VluchtelingenVolgsysteem. Van verschillende teamleiders krijg ik opdrachten en de reactie dat ze graag met mij samenwerken vanwege mijn enthousiasme en positieve inzet. Mijn ervaring is da ik interne procedures snel oppak .
Pluspunten
collega's uit diverse landen
Minpunten
vrijwilligers baan en op het moment worden er geen contracten gegeven of verlengd
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dankbaar werk
Taalcoach en klassenassistent (huidige medewerker) –  Horst2 juni 2017
Dankbaar werk, je krijgt veel voldoening van de cliënten, jammer dat het vrijwilligerswerk is.
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuk team om mee te werken
Maatschappelijk dienstverlener (voormalige medewerker) –  Hoofddorp1 mei 2017
Super leuke tijd gehad jammer genoeg was het op vrijwillige basis en kon daar mijn vaste lasten nirt mee betalen. Anders had ik er zeker nog gezeten
Pluspunten
Alles
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prachtig werksfeer
Maatschappelijk begeleider Vrijwilligerswerk/stage (voormalige medewerker) –  Winsum30 maart 2017
Was een bijzonder moment om mensen de weg te wijzen. Bereidzijn om hen te ondersteunen. Veel passie en affiniteit hier in.
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vrijwilliger
vrijwilligerswerk (huidige medewerker) –  Assen27 maart 2017
Goed opgezette organisatie.
Ik kijk er elke dag naar uit om weer aan de slag te mogen om te mogen helpen daar waar nodig.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Contactpersoon (voormalige medewerker) –  Drachten18 maart 2017
je werk met verschillende cliënten,ras en achtergrond, ik heb de taal die ik naast Nederlands geleerd heb verbeterd bijvoorbeeld Arabisch Farsi. Ik heb leuke en gezellige collega's gehad. bij juridisch zaken vond ik soms moeilijk om de artikelen door te lezen maar omdat ik zelf meegemaakt had en zelf vluchtelingen geweest was makkelijker.
het leukste was dat ik al problemen van de cliënten kon oplossen en hun blij maken met wat ik voor hun doe( helpen). ik vind het mensen helpen erg belangrijk dat we andere respecteren en accepteren.
Pluspunten
open keuken gratis koffie/ thee en vrijheid met afspraken
Minpunten
sommige client afspraken kon niet op tijd
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne organisatie om binnen te werken
Junior teamleider (huidige medewerker) –  Noord Nederland8 maart 2017
Fijne organisatie om binnen te werken. Prettige werksfeer en volop mogelijkheden om te groeien.
Pluspunten
Fijne werksfeer
Minpunten
.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en productieve werkomgeving
Maatschappelijk werker (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid5 maart 2017
Gezellige collega's, bruggenbouwers, cooperatief en perfecte cappuccino.
Pluspunten
Sfeer
Minpunten
Gebouw
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ondersteunende, open en leerzame werkomgeving met veel interessante hectiek
Bijwoner gehoren, wachtkamermedewerker (huidige medewerker) –  's-Hertogenbosch23 februari 2017
Bij VWN werken gedreven mensen met een visie. Zij zetten zich meer dan gemiddeld in voor asielzoekers. Collegialiteit en deskundigheidsbevordering staan hoog in het vaandel. Het is een kleurrijke en diverse werkomgeving die nooit verveelt.
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een ontzettend leuke en leerzame ervaring!
Maatschappelijk begeleider (voormalige medewerker) –  Middelburg9 februari 2017
Veel ervaring opgedaan en mensenkennis. Goed geleerd te communiceren met mensen die de Nederlandse taal nog niet goed beheersen.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame periode
taalcoach en huiswerkbegeleider (voormalige medewerker) –  emmen23 januari 2017
Naast andere werkzaamheden, zoals P.A. van een winkeleigenaar, deed ik dit werk om buiten de vertrouwde paden een andere kijk op de wereld te ervaren. Het was een heel dankbare taak om uit te voeren.
Pluspunten
kennis van andere culturen verkrijgen
Minpunten
onbetaald werk
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
projectmedewerker
project medewerker (huidige medewerker) –  NoordHolland8 januari 2017
Dynamisch, iedere dag anders. Zelfstandig en verantwoordelijke baan.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Korte opdracht in mooie omgeving
Event Coordinator (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 januari 2017
Ingesprongen om last-minute te ondersteunen bij de organisatie van het VIP event.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
betrokken collega's, chaotische werkomgeving
juridisch/maatschappelijk begeleider (voormalige medewerker) –  Budel-Dorplein5 september 2016
door de enorme toeloop van vluchtelingen is de werkdruk hoog. Zeker als je in aanmerking neemt dat het werk door de meeste mensen op vrijwillige basis gedaan wordt.
Om op de hoogte te blijven van alle, steeds veranderende regels en actualiteiten,moet je ook buiten werktijd om nog aardig wat tijd steken in je werk.
Het werk is intens en vraagt behoorlijk wat kennis en incasseringsvermogen.
VWN biedt ruime mogelijkheden om deel te nemen aan gerichte cursussen.
Pluspunten
het werken met gemotiveerde vrijwilligers
Minpunten
met het oog op het feit dat het vrijwilligerswerk is, wordt er een behoorlijk hoog niveau van de vrijwilligers verwacht
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Tolk (huidige medewerker) –  Onnen7 augustus 2016
Ik heb met Nederlandse taal verbeterd. Het heeft een leuke en gezellige werksfeer. Het tolken was heel leuk en de baan was interessant.
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 67 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
4,1
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2
Doorgroeimogelijkheden
3,4
Management
3,7
Bedrijfscultuur
4,2

Reviews over VluchtelingenWerk Nederland gesorteerd op locatie