VluchtelingenWerk Nederland Reviews

122 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 123 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dankbare werkomgeving
Arbeidscoach (vrijwillig) (voormalige medewerker) –  Leerdam16 februari 2020
Vrijwilligerswerk is dankbaar werk. Mooi om te werken met mensen die zich zo hard inzetten voor de medemens
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne en gezellige werkomgeving
Maatschappelijk begeleider (huidige medewerker) –  Veenendaal12 februari 2020
Je leert en door meteen zelfstanding aan de slag te gaan met een of meerdere clienten, maar indien het mogelijk is kan je ook meelopen en begeleidt worden door een collega.

Ik vind het een prettig bedrijf!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een typische dag op het werk
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Heerlen11 februari 2020
Hele leerzame werkplaats. Je moet sterk in je schoenen staan en verschillende talen kunnen beheersen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima vrijwilligerswerk
Ambulant medewerker Vluchtelingenwerk Oost Nederland (huidige medewerker) –  Enschede11 februari 2020
Goede werkgever voor vrijwilligerswerk op juridisch en maatschappelijk terrein.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen praivetsie, stressbestendig
SMD Begeleider (huidige medewerker) –  Oost Nederland5 februari 2020
Lieve kolega's,te druk.Veel overleg met Gemeente en RSD
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte ondersteuning daar tegenover staat veel vrijheid en afwisseling
Teamleider (huidige medewerker) –  Rotterdam Centrum12 december 2019
Voordelen zijn: veel vrijheid. Je plant je eigen agenda. Nadelen: weinig loopbaanbegeleiding. Weinig perspectief op doorgroei. Er wordt weinig gefaciliteerd, je moet het zelf maar zien te regelen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gewaardeerd werk
Juridisch & maatschappelijk begeleider (voormalige medewerker) –  Schiedam30 november 2019
Het voelde goed om een waardevolle bijdrage te leveren op het gebied van de gezinshereniging van vluchtelingen. Enkel de compensatie was helaas te weinig.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good company!
General HR Supervisor (voormalige medewerker) –  Oisterwijk12 november 2019
Good company, I enjoyed working at Vluchtelingen werk. I can recommend this company as employer. Work culture is professional and down to earth and customer oriented.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief en je doet echt iets voor mensen
Maatschappelijk begeleider (huidige medewerker) –  Heerhugowaard8 november 2019
Het leukste van deze functie vond ik dat je erg bezig was met mensen, dat je ook echt iets betekenden voor de mensen en na dat je de statushouders een jaar lang had begeleid merkte je hoe erg zij verandert waren en hoe goed ze het deden in de maatschappij
Pluspunten
Veel cursusen
Minpunten
Stress vol
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer, wat chaotisch maar wel bevlogen!
Arbeidscoach (huidige medewerker) –  Hilversum18 oktober 2019
Op mijn werkplek wordt er niet altijd efficient gewerkt, maar heerst wel een goede sfeer. Het is een typische vrijwilligers organisatie met betrokken positief ingestelde medewerkers. Het mooie is, dat het een smeltkroes is van allerlei pluimage! Je moet er wel tegen kunnen om ad hoc te werken. Verder is er veel mogelijk. Vrijwilligers hebben een ruim trainingsaanbod om aan zich zelf te werken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vrijwilligerswerk
Klasse assistent (huidige medewerker) –  Zwolle18 oktober 2019
Relaxed en een prettige werkomgeving. Het is voor mij prettig om te integreren in zo'n omgeving.
Pluspunten
Leuke collega's, studenten
Minpunten
Niet betaald
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gemotiveerde collega's, open communicatie, elkaar helpen attitude.
vrijwilligerswerk (huidige medewerker) –  groesbeek25 september 2019
coaching bij vestiging en spreekuren draaien op diverse plaatsen, prima en open samenwerking met gemeenteambtenaren, instellingen als woningbouwvereniging en welzijnsorganisate.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werkomgeving met zinvol werk
Maatschappelijk begeleider/tolk (voormalige medewerker) –  Gouda23 september 2019
Goede ervaringen!

Vluchtelingenwerk voelde altijd een tweede thuis. Het helpen van vluchtelingen in een gezellige werkomgeving was een ervaring an sich.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stressvol werk, support is desondanks redelijk goed. Doelstelling Vluchtelingen Werk is geweldig
Teamleider (voormalige medewerker) –  Borne29 juli 2019
Veel werkstress, en geen goede balans tussen werk en privé.

De cursussen en trainingen zijn over het algemeen erg goed. Hangt sterk van de trainer af.

De doelstelling van Vluchtelingen Werk is natuurlijk top, daar doe je het voor.
Pluspunten
Relatief veel vrijheid voor keuzes en werkindeling
Minpunten
Er ligt meer werk dan je normaal in de gegeven uren kan doen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen
Teamleider (huidige medewerker) –  Hoeksche Waard29 mei 2019
Geen toevoeging aan samenvatting. Voelt vreemd om hier op in te gaan..
Was deze review waardevol?JaNee 16Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer en veel zelfstandigheid
Taaltrainer (huidige medewerker) –  Zuid-Nederland1 mei 2019
Het geeft voldoening om vluchtelingen te helpen hun weg te vinden in de wirwar van regels die in Nederland gelden. We zien de mensen groeien en steeds zelfstandiger worden. Goed om daaraan een steentje te kunnen bijdragen.
Vluchtelingenwerk is een bedrijf waarin de medewerkers zelfstandig kunnen werken. Verantwoordelijk werk waarvoor professionaliteit een vereiste is. Leerzaam werk waarin we veel waardering krijgen. Het mooiste is natuurlijk de waardering die we krijgen van de vluchtelingen zelf.
Fijn om na een werkdag thuis te komen met het gevoel iemand geholpen te hebben.
Pluspunten
Flexibel, zelfstandig, leerzaam
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Topbaan!
Medewerker bedrijfsbureau (huidige medewerker) –  Eindhoven29 april 2019
Ik krijg veel vrijheid en verantwoordelijkheden waardoor ik ontzettend veel leer. De sfeer is goed en het is een mensgerichte organisatie. Geen dag is hetzelfde; het is een dynamische organisatie waardoor het nooit saai is. De arbeidsvoorwaarden zijn prima en ik krijg waardering voor het werk wat ik doe.
Pluspunten
Inhoud werkzaamheden, eigen inbreng, waardering
Minpunten
Voor mezelf geen minpunten. Voor het werk is zelfstandigheid en flexibiliteit vereist, als je deze eigenschappen hebt is het een fijne organisatie om voor te werken.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede inkijk in de asielprocedure
Vrijwilliger (huidige medewerker) –  Ter Apel17 april 2019
Wanneer je meer wil weten over hoe de asielprocedures in elkaar steken en een prettige werksfeer waardeert, is Vluchtelingenwerk een prima werkplek.
Pluspunten
cursusaanbod, sociale engagement, inkijk in de asielprocedure en alles daaromheen
Minpunten
soms zware emotionele dagen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer
Arbeidscoach (huidige medewerker) –  Zuid-Nederland11 maart 2019
Fijne vertrouwde werksfeer, dankbaar werk, flexibel in werktijden/werkdruk, goede begeleiding, voldoende aangereikte informatie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Produktiver Arbeitsort
Integrationshelfer/ Jobcoach (voormalige medewerker) –  Gemeente Leeuwarden19 februari 2019
VWNN bietet ein starkes Team, Zusammenhalt und gute Möglichkeiten Kenntnisse zu erweitern.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij VluchtelingenWerk Nederland. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 123 reviews
556
443
320
20
14

Waarderingen per categorie

4,0Werk-privébalans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,0Bedrijfscultuur