VLS Schoonmaak Reviews

Alle 10 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht voor zieken mensen fie langer dan 2 jaat ziek zijn
Rayonleider (voormalige medewerker) –  Zwijndrecht18 april 2018
Ze hebben geen hard voor ziek personeel als twee jaar ziek zijn dsn LAAT slapen houden als het maar niets kost voor hun personeel mag dood zijn vopr hun weer nummer weh
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen gevoel voor het nummer je
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vls schoonmaak
schoonmaak periodiekonderhoud (voormalige medewerker) –  Hilversum24 augustus 2017
ik heb 10 jaar bij VLS gewerkt het was een leuke baan om dat de contract van het bedrijf was afgelopen heeft een andere bedrijf het overgenomen Asito
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen
Schoonmaker (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid26 mei 2017
Een gemiddeld schoonmaakbedrijf, niet anders dan anderen.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  IJsselstein15 juli 2016
leuke baan en naar mn zin gehad maar wegens verhuizing moeten stoppen bij VLS
Pluspunten
leuke locaties
Minpunten
te weinig betaald, geen voldoende schoonmaakspullen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel werk weinig respect
Medewerkster (voormalige medewerker) –  Zwijndrecht, ZH15 augustus 2015
Medewerkers worden niet gewaardeerd. Onderlinge communicatie verloopt slecht. Werkdruk ligt hoog. Werksfeer laag. Je kunt wel veel ervaring opdoen als je bereid bent om tegen een laag inkomen te worden afgeblaft. Ook de relatie met de directie lijkt meer op een dictatuur dan op een samenwerkingsverband.
Pluspunten
Werkervaring
Minpunten
Slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 47Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed schoonmaak bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH5 oktober 2014
Elke dag is anders te schoonmaken.
Kennis van schoonmaak artikelen en vloeistoffen
Pluspunten
Veel geleerd over schoonmaak produkten
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 11Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandig werken
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Terneuzen24 augustus 2014
Een goede baan als je het liefst zelfstandig wil werken. Je wordt wekelijks uitbetaald volgens het schoonmaak cao.

Helaas heb je weinig contacten met je collega's. Bovendien verliep de communicatie stroef, omdat mijn collega's gebrekkig Nederlands spraken. En weinig contact met het hoofdkantoor. Een baan met geen doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
Zelfstandig kunnen werken
Minpunten
Weinig contacten met het hoofdkantoor
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel zelfstandig werken
ambulant objectleidster in de schoonmaak (voormalige medewerker) –  noord holland28 januari 2014
Werkte over het algemeen zelfstandig, was de hele dag onder weg om panden te controleren of overleg te hebben met medewerker of opdrachtgever. Liep op elk pand mijn dks om zo de schoonmaak goed te houden.
Pluspunten
Zelfstandig kunnen werken
Minpunten
Weinig contact hoofdburo
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ben een spontaan type dus werk ik het liefst met de gewone mens
intrieurverzogster (voormalige medewerker) –  zwijndrecht7 januari 2013
het leukste vindt ik aan mijn baan dat ik met allemaal verschillende mensen in aanraking komt.
Was deze review waardevol?Ja 33Nee 19Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij VLS Schoonmaak. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 10 reviews
52
42
33
22
11

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,1Management
2,4Bedrijfscultuur

Reviews over VLS Schoonmaak gesorteerd op locatie