VLS Schoonmaak Reviews

Alle 14 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een waardeloos bedrijf
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  VENRAY4 augustus 2019
Een waardeloos poestbedrijf, ik raad echt iedereen aan om daar niet te gaan werken. Als je werkt ben je goed maar als je na 3 jaar een keer ziek meld wordt je behandeld als een zwijn. Je mag je NIET ziek melden, ze hebben dan 0,0 interesse in wat je. Ze dreigen met sancties als je je ziek meld, zelfs met officiële waarschuwingen. Mensen ga verder met zoeken naar een beter poetsbedrijf. DIT IS EEN WAARDELOOS BEDRIJF........Ik werk nu gelukkig bij een normaal poets bedrijf waar je als mens wordt behandelt, daar kan VLS nog veel van leren. Zelfs hun ingehuurde ARBO ARTS raden me aan om bij hun weg te gaan, kun je nagaan wat voor bedrijf VLS is. Via een advocaat ben ik er nog goed bij VLS weg gegaan. Maar zelfs een advocaat nemen hun niet serieus. WAT EEN WAARDELOOS BEDRIJF.......
Pluspunten
geen
Minpunten
heeeel veel
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goed bedrijf
Rayonleider (voormalige medewerker) –  Zuid-Holland3 februari 2019
Het is een popjes bedrijf waar men geen tegen spraak deelt anders val pojes om
Pluspunten
Geen
Minpunten
Weet ik niet
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandig werk
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Monster30 december 2018
Gewerkt bij VLS in Monster.
Werktijden van 7 uur s ochtends tot 12 uur
Zelfstandig werk zonder collegas.
Her werk is niet heel zwaar en er werken veel vrouwen.
Reiskosten worden niet vergoed dat is een groot nadeel. Ook helemaal geen kadootje of bonus met de feestdagen. We kkregen niks zelfs geen chocoladeletter. Heel weinig contact met collegas en teamleider.
Pluspunten
Zelfstandig werk
Minpunten
Geen kans op doorgroei en vroeg beginnen om 7 uur en geen reiskostenvergoeding
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Typisch familiebedrijf
Rayonleider (voormalige medewerker) –  Zwijndrecht4 mei 2018
Goede werkgever, maar als typisch familiebedrijf slechts beperkte doorgroeimogelijkheden.
Open, no-nonsense, bedrijfscultuur. Arbeidsvoorwaarden volgens CAO.
Verzuimbeleid mag wat socialer.
Pluspunten
Veel vrijheid zolang binnen de richtlijnen
Minpunten
Beetje rare manager PZ
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele werksfeer
Medewerker bedrijfsbureau (voormalige medewerker) –  Zwijndrecht25 februari 2018
Gezellig familiebedrijf met een informele werksfeer en korte lijnen.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vls schoonmaak
schoonmaak periodiekonderhoud (voormalige medewerker) –  Hilversum24 augustus 2017
ik heb 10 jaar bij VLS gewerkt het was een leuke baan om dat de contract van het bedrijf was afgelopen heeft een andere bedrijf het overgenomen Asito
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen
Schoonmaker (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid26 mei 2017
Een gemiddeld schoonmaakbedrijf, niet anders dan anderen.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  IJsselstein15 juli 2016
leuke baan en naar mn zin gehad maar wegens verhuizing moeten stoppen bij VLS
Pluspunten
leuke locaties
Minpunten
te weinig betaald, geen voldoende schoonmaakspullen
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 9Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel werk weinig respect
Medewerkster (voormalige medewerker) –  Zwijndrecht, ZH15 augustus 2015
Medewerkers worden niet gewaardeerd. Onderlinge communicatie verloopt slecht. Werkdruk ligt hoog. Werksfeer laag. Je kunt wel veel ervaring opdoen als je bereid bent om tegen een laag inkomen te worden afgeblaft. Ook de relatie met de directie lijkt meer op een dictatuur dan op een samenwerkingsverband.
Pluspunten
Werkervaring
Minpunten
Slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 61Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed schoonmaak bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH5 oktober 2014
Elke dag is anders te schoonmaken.
Kennis van schoonmaak artikelen en vloeistoffen
Pluspunten
Veel geleerd over schoonmaak produkten
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 16Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandig werken
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Terneuzen24 augustus 2014
Een goede baan als je het liefst zelfstandig wil werken. Je wordt wekelijks uitbetaald volgens het schoonmaak cao.

Helaas heb je weinig contacten met je collega's. Bovendien verliep de communicatie stroef, omdat mijn collega's gebrekkig Nederlands spraken. En weinig contact met het hoofdkantoor. Een baan met geen doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
Zelfstandig kunnen werken
Minpunten
Weinig contacten met het hoofdkantoor
Was deze review waardevol?Ja 31Nee 9Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel zelfstandig werken
ambulant objectleidster in de schoonmaak (voormalige medewerker) –  noord holland28 januari 2014
Werkte over het algemeen zelfstandig, was de hele dag onder weg om panden te controleren of overleg te hebben met medewerker of opdrachtgever. Liep op elk pand mijn dks om zo de schoonmaak goed te houden.
Pluspunten
Zelfstandig kunnen werken
Minpunten
Weinig contact hoofdburo
Was deze review waardevol?Ja 30Nee 10Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ben een spontaan type dus werk ik het liefst met de gewone mens
intrieurverzogster (voormalige medewerker) –  zwijndrecht7 januari 2013
het leukste vindt ik aan mijn baan dat ik met allemaal verschillende mensen in aanraking komt.
Was deze review waardevol?Ja 37Nee 20Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij VLS Schoonmaak. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,1
Gebaseerd op 14 reviews
52
43
35
22
12

Waarderingen per categorie

3,2Werk-privébalans
2,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,3Doorgroeimogelijkheden
2,4Management
2,5Bedrijfscultuur

Reviews over VLS Schoonmaak gesorteerd op locatie