Vivium Zorggroep Reviews

Alle 14 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne thuisbasis
VIG/MMZ - Leerling Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Naarden5 februari 2019
Ik heb mijn VIG/MMZ hier gehaald en mocht door voor Verpleegkundige.
Bijna alle afdelingen gehad, omdat Vivium elk schooljaar de leerlingen rouleert binnen de afdelingen.
Daardoor heel erg veel geleerd en heel goed kunnen ondervinden bij welk soort zorg mijn hart ligt.
Een prachtige locatie met heel veel betrokken medewerkers.
Het is hard werken, maar dat harde werken wordt zeker beloond!
Pluspunten
Korting in het restaurant, gratis fruit, volop doorgroeimogelijkheden.
Minpunten
Soms moet je iets beter onderbouwen waarom een bepaalde werkwijze efficiënter zou kunnen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goede werkplek!!
Medewerker (voormalige medewerker) –  Laren(NH)13 januari 2019
Onbetrouwbare manager. Veel geroddel op de werkvloer, waarbij niet wordt "ingegrepen". Weinig ruimte voor nieuwe ideen binnen het team door "vaste werkpatronen" die men niet wil veranderen, terwijl dit nodig is. Geen ruimte om als werknemer te "groeien"!
Na 3 contracten krijg je geen vast contract!
Ga hier niet werken..!
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ga hier niet werken
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Diverse locaties7 januari 2019
Wat een slecht bedrijf, men heeft absoluut maling aan je privé leven en diverse managers liegen en bedriegen de hele boel.
Als je op de vloer werkt heb je niks te vertellen hoe je wilt werken en ook de werktijden zijn niet bespreekbaar en tegenspraak word bij dit bedrijf niet geduld.
Als je ziek word dan heb je een probleem en zit men op je huid om zo snel mogelijk aan het werk te gaan want ziekmelden mag niet en word er gedreigd dat men je thuis komt halen. Onder het mom ziekte overkomt je maar verzuim is een keuze
De bedrijfsarts is recentelijk vervangen want de oude was teveel op de hand van de werknemers dit was lastig voor de managers en directie dus weg
Doe jezelf een plezier en zoek naar een werkgever die wel naar je luisterd.
Pluspunten
Lieve collega's
Minpunten
Managers directie
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkplek.
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  Bussum9 januari 2018
Ik ervaar het als een fijne werkplek.
Ondanks de druk die er is werk ik er lekker.
Mede door het leuke team die we hebben.
Pluspunten
Gezellig huis
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
inspirerende werkplek, met 'wintertuin' voor personeel en ook gasten
Zelfstandig werkend kok (voormalige medewerker) –  Huizen7 november 2016
Hard en goed werk op hoog niveau, met geweldige collega's.
Inspraak op je rooster.
Pluspunten
positief personeel, collegae, bewoners en prettige werkplek
Minpunten
geen?
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk.
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Huizen8 september 2016
leuk werk , waardering voor je werk , leuke en lieve klanten.
moeilijkste was dat ik geen rijbewijs had dus door weer en wind gefietst.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Allround technisch medewerker (voormalige medewerker) –  Weesp22 februari 2016
heb een heel goeie ervaring in dit bedrijf.
het een en ander mag wel veranderd worden,zoals de sfeer,collegiaal zijn.
Pluspunten
goede organisatie
Minpunten
rook verbod op het werk
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 11Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een goed bedrijf!
Woonondersteuner/voedingsassistente (huidige medewerker) –  Naarden20 februari 2016
elke dag is weer anders, je leert en ontdekt continue nieuwe fases betreffende de verschillende ziektebeelden. De directie is jammer genoeg weinig in beeld. De collega's zijn de vrienden in nood, je kan je altijd op hen beroepen. Het moeilijkste van dit werk is dat je soms anders zou willen handelen dan de opgelegde regelgeving, en het leukste is dat je s'avonds met een voldaan gevoel naar huis gaat.
Pluspunten
goede begeleiding
Minpunten
geen gratis lunch
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 12Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Opzetten van Pilateslessen
Ondernemer / Pilates Trainer (huidige medewerker) –  Huizen22 juni 2015
Opzetten en implementeren van de Pilates activiteit in het Gooi voor de leden van de Vivium Zorggroep

 Doceren van Pilates
 Klant management
 Beheren van eigen lessen,
Marketing en financieel management.
Pluspunten
Vrijheid van bedenken en doen
Minpunten
Onzekerheid als freelancer
Was deze review waardevol?JaNee 11Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig teamverband
Helpende thuiszorg (voormalige medewerker) –  hilversum13 april 2015
Bij vivium thuiszorg heb ik fijn gewerkt,zowel met de leiding als planning en de klant zelf.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
help de cliënt
zorgassistent (voormalige medewerker) –  Bussum23 oktober 2014
Ik begon 's morgens met het maken van ontbijtjes voor de cliënten, vervolgens ging ik bedden opmaken, verschonen en afwassen.
Dan was het wel tijd voor een kopje koffie en hierna ging ik voor de cliënten de lunch klaarmaken en warme maaltijden ronddelen.
Omdat het inmiddels etenstijd was ging ik zelf lunchen, waarna ik de dienbladen van de warme maaltijden weer kon ophalen. Vervolgens ging ik langs met koffie, thee en sap en maakte ik vast de avondboterhammen klaar. Dan nog maar een kopje koffie. En om de dag af te sluiten ging ik boodschappen doen voor de cliënten die dit zelf niet meer konden. En het belangrijkste was om tussendoor ook tijd vrij te maken voor een praatje.
Pluspunten
gezellige collega's
Minpunten
steeds minder tijd
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 12Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve omgeving
Verzorgingsassistent (voormalige medewerker) –  naarden9 oktober 2013
warm bedrijf, veel zorg voor de bewoners en collega's staan er voor elkaar.
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 13Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
(financieel) Administratieve diensten (voormalige medewerker) –  Huizen, NH11 juni 2013
leuke en gezellige kantoor medewerkers
leuke werk sfeer
goede en hardwerkende collega's
Minpunten
geen gratis lunch
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 18Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Vivium Zorggroep. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 14 reviews
57
43
32
20
12

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
4,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Vivium Zorggroep gesorteerd op locatie