Vivent
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Vivent Carrières en werk

Over ons
Leefplezier voor de cliënt en werkplezier voor onze medewerker. Vivent wil samen met haar medewerkers, vrijwilligers, partners en met de cliënt werkplezier creëren. Dat betekent eigenaarschap tonen, kansen benutten, kwaliteiten inzetten en jezelf ontwikkelen, niet alleen voor jezelf maar ook voor een ander. Bijdragen aan leefplezier van een ander geeft – meer... je energie en daardoor voel jij je uitstekend. Met aandacht en positieve energie zetten wij ons dagelijks in voor een optimaal resultaat voor de cliënt, de organisatie en onszelf!

Gastvrijheid is voor Vivent heel belangrijk. Waarom? Net even wat meer doen dan er van je wordt verwacht. Mensen het gevoel geven dat ze altijd welkom zijn. Een wow-ervaring noemen we dat. Dat is iets wat we met elkaar willen uitstralen.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Vivent te werken?

3,1
Werk-privébalans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,3
Doorgroeimogelijkheden
2,9
Management
3,5
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Vivent?

3,0
Het is gezellig.
Geschreven door DAG BESTEDING (voormalige medewerker) van Den Bosch op 28 augustus 2018
Een typische dag op het werk is het echt druk.Ik heb geleerd de manier hoe ik moet gaan met dimentie mensen en management.
De bedrijfscultuur is gewoon normaal.Het moeilijkste van de baan is dat soms word het echt super druk.Het moeilijkste van de ban is dat dementie mensen zijn schattige als kinderen vind ik.
Pluspunten
Gezellig
Minpunten
Soms veel te druk.
Bekijk Vivent reviews over management